Oost-Groningen Facebook
Menu

Gemeenten

WTTC nieuws november 2015

WTTC nieuws  november 2015 Winschoten

De najaarscompetitie zit er bijna op. We kunnen de balans opmaken, hoe de 5 teams van WTTC het gedaan hebben. 5 teams, we groeien! Het 1ste team spelend in de 3de klasse, staat met 14 punten voorsprong aan kop! Team 2, ook 3de klasse staat op een 4de plek, met nog 2 wedstrijden te gaan. Team 3 heeft moeite in de 3de klasse, staat op de laatste plaats, de 1ste plek wordt gedeeld, Actief Eelde en DTTC Appingedam, blijft spannend! Team 4 doet het goed in de 4de klasse, staan nu op een 2de plaats, met een wedstrijd meer gespeeld; SVK staat op 1 en Actief Eelde op 3. En dan het 5de team, die staan in een ander soort competitie, 8 teams, de eerste 4 gaan door om het kampioenschap. De laatste 4 (degradatiepoule)waaronder ons 5de team. Ze doen hun uiterste best om nog als 3de te eindigen. Bij het Havenstadtoernooi in Delfzijl, 14 november, was WTTC door 6 personen goed vertegenwoordigd. Wijnold Broekema hield de eer hoog door 3de te worden in de F poule, proficiat! Voor al het overige nieuws, www.WTTC-winschoten.nl waar je door kunt klikken naar het meest actuele nieuws op Facebook!
Balletje slaan?? Dinsdagavond van 20.00-23.00 en donderdagavond van 20.00–21.30 (met training door eigen leden) is de gymzaal aan de Jachtlaan achter de PLUS-Markt geopend.

Ga naar de website: www.wttc-winschoten.nl

Sportverslagen
Winschoter Tafeltennis Vereniging

Zelf een bijdrage leveren

Op de website Oostgrunn.nl kan iedereen een steentje bijdragen om zo Midden- en Oost-Groningen op de kaart te zetten. Zo kan iedereen gemakkelijk een foto toevoegen, een evement promoten en sportverslagen schrijven. Geef zelf ook eens een goede reden waarom Midden- en Oost-Groningen een prachtige regio is. Wij vragen de medewerking van alle inwoners van Midden- en Oost-Groningen om ons op deze manier te helpen met de promotie van deze prachtige regio.

Meer info »

Gratis reclame voor sportclubs en stichtingen

Meer info »

Uw bedrijf hier voor slechts € 65 ex BTW per jaar

Oost-Groningen

Business Partners

24/7 Bestellen Beerta
Johan Kroon Administratie Scheemda
Virena Autogroep Winschoten
Secusoft Security Software Beerta
Schildersbedrijf Dreijer VOF Beerta
Nauticfan Beerta
Komex Musselkanaal
Bosker Meubelen Siddeburen

Oost-Groningen is een prachtige regio want....

er wonen zoveel 'goeiige' mensen

Zelf toevoegen »