Oost-Groningen Facebook
Menu

Gemeenten

Like WTTC nieuws  november 2015 op Facebook

WTTC nieuws november 2015

WTTC nieuws  november 2015 Winschoten

De najaarscompetitie zit er bijna op. We kunnen de balans opmaken, hoe de 5 teams van WTTC het gedaan hebben. 5 teams, we groeien! Het 1ste team spelend in de 3de klasse, staat met 14 punten voorsprong aan kop! Team 2, ook 3de klasse staat op een 4de plek, met nog 2 wedstrijden te gaan. Team 3 heeft moeite in de 3de klasse, staat op de laatste plaats, de 1ste plek wordt gedeeld, Actief Eelde en DTTC Appingedam, blijft spannend! Team 4 doet het goed in de 4de klasse, staan nu op een 2de plaats, met een wedstrijd meer gespeeld; SVK staat op 1 en Actief Eelde op 3. En dan het 5de team, die staan in een ander soort competitie, 8 teams, de eerste 4 gaan door om het kampioenschap. De laatste 4 (degradatiepoule)waaronder ons 5de team. Ze doen hun uiterste best om nog als 3de te eindigen. Bij het Havenstadtoernooi in Delfzijl, 14 november, was WTTC door 6 personen goed vertegenwoordigd. Wijnold Broekema hield de eer hoog door 3de te worden in de F poule, proficiat! Voor al het overige nieuws, www.WTTC-winschoten.nl waar je door kunt klikken naar het meest actuele nieuws op Facebook!
Balletje slaan?? Dinsdagavond van 20.00-23.00 en donderdagavond van 20.00–21.30 (met training door eigen leden) is de gymzaal aan de Jachtlaan achter de PLUS-Markt geopend.

Ga naar de website: www.wttc-winschoten.nl

Sportverslagen
Winschoter Tafeltennis Vereniging

Zelf een bijdrage leveren

Op de website Oostgrunn.nl kan iedereen een steentje bijdragen om zo Midden en Oost-Groningen op de kaart te zetten. Zo kan iedereen gemakkelijk een foto toevoegen, een evenement promoten en sportverslagen schrijven. Geef zelf ook eens een goede reden waarom Midden en Oost-Groningen een prachtige regio is. Wij vragen de medewerking van alle inwoners van Midden en Oost-Groningen om ons op deze manier te helpen met de promotie van deze prachtige regio.

Meer info »

Gratis reclame voor sportclubs en stichtingen

Meer info »

Uw bedrijf hier voor slechts € 65 ex BTW per jaar

Oost-Groningen

Business Partners

ESET Antivirus en internetbeveiliging
Klooster Reizen Winschoten
Johan Kroon Administratie Scheemda
Hoogma Webdesign Beerta
MB&D - Michels Beveiliging en Dienstverlening Vlagtwedde
Komex Musselkanaal
Secusoft Security Software Beerta
24/7 Bestellen Beerta

--- advertentie ---

Oost-Groningen is een prachtige regio want....

Lekkere droge worst!

Zelf toevoegen »