Oost-Groningen Facebook
Menu

Gemeenten

Bedrijfsprofiel toevoegen

Wilt u een gratis vermelding voor uw sportclub of stichting, ga naar deze pagina. Bedrijven betalen € 65,00 ex btw per jaar. Bij afloop van het jaar stopt uw vermelding vanzelf en worden er geen verdere kosten in rekening gebracht. Geen contracten, geen automatische verlenging, u zit nergens aan vast. Uw vermelding kunt u zelf op elk gewenst moment weer verlengen voor een extra jaar.

Vul hieronder uw bedrijfsgegevens in, geheel vrijblijvend en zonder verplichting, uw bedrijf staat direct op onze website voor maximaal 24 uur zodat u kunt zien hoe uw bedrijfsprofiel er uit komt te zien. Zodra u tevreden bent kunt u online de betaling doen en wordt uw bedrijfsprofiel voor één jaar geactiveerd.

Inloggen

Om een bedrijfsprofiel toe te kunnen voegen moet u eerst een gebruikersaccount aanmaken, of als u dat al heeft, kunt hieronder inloggen. Met het gebruikersaccount kunt u op elk gewenst moment de gegevens van uw bedrijf aanpassen.

Gebruikersnaam:
Wachtwoord:

Wachtwoord vergeten?

Niet geregistreerd? Nu aanmelden!!

Toevoegen en bewerken:

Bedrijfsprofielen
Aanbiedingen
Evenementen
Foto's
Sportverslagen
Persberichten
Mijn account


Zelf een bijdrage leveren

Op de website Oostgrunn.nl kan iedereen een steentje bijdragen om zo Oost-Groningen op de kaart te zetten. Zo kan iedereen gemakkelijk een foto toevoegen, een evementen promoten en sportverslagen schrijven. Geef zelf ook eens een goede reden waarom Oost-Groningen een prachtige regio is. Wij vragen de medewerking van alle inwoners van Oost-Groningen om ons op deze manier te helpen met de promotie van deze prachtige regio.

Meer info »

Gratis reclame voor sportclubs en stichtingen

Meer info »

Uw bedrijf hier voor slechts € 65 ex BTW per jaar

Oost-Groningen

Business Partners

Nauticfan Beerta
Dibbets Advies A & R Meeden
Johan Kroon Administratie Scheemda
Hotel-Restaurant Victoria BV Winschoten
Hoogma Webdesign Beerta
Kiëta Koi Veendam
Komex Musselkanaal
SecuSoft Security Software Beerta
Schildersbedrijf Dreijer VOF Beerta
MB&D - Michels Beveiliging en Dienstverlening Vlagtwedde

Oost-Groningen is een prachtige regio want....

we zijn zo lekker nuchter met zijn allen

Zelf toevoegen »