Oost-Groningen Facebook
Menu

Gemeenten

Bedrijfsprofiel toevoegen

Wil je een gratis vermelding voor jouw sportclub of stichting, ga naar deze pagina. Bedrijven betalen € 65,00 ex btw per jaar. Bij afloop van het jaar stopt jouw vermelding vanzelf en worden er geen verdere kosten in rekening gebracht. Geen contracten, geen automatische verlenging, je zit nergens aan vast. Jouw vermelding kan je zelf op elk gewenst moment weer verlengen voor een extra jaar.

Vul hieronder jouw bedrijfsgegevens in, geheel vrijblijvend en zonder verplichting, jouw bedrijf staat direct op onze website voor maximaal 24 uur zodat je kunt zien hoe het bedrijfsprofiel er uit komt te zien. Zodra je tevreden bent kan je online de betaling doen en wordt jouw bedrijfsprofiel voor één jaar geactiveerd.

Inloggen

Om een bedrijfsprofiel toe te kunnen voegen moet je eerst een gebruikersaccount aanmaken, of als je dat al hebt, kan je hieronder inloggen. Met het gebruikersaccount kan je op elk gewenst moment de gegevens van jouw bedrijf aanpassen.

Gebruikersnaam:
Wachtwoord:

Wachtwoord vergeten?

Niet geregistreerd? Nu aanmelden!!

Toevoegen en bewerken:

Bedrijfsprofielen
Aanbiedingen
Evenementen
Foto's
Sportverslagen
Persberichten
Mijn account


Zelf een bijdrage leveren

Op de website Oostgrunn.nl kan iedereen een steentje bijdragen om zo Midden- en Oost-Groningen op de kaart te zetten. Zo kan iedereen gemakkelijk een foto toevoegen, een evement promoten en sportverslagen schrijven. Geef zelf ook eens een goede reden waarom Midden- en Oost-Groningen een prachtige regio is. Wij vragen de medewerking van alle inwoners van Midden- en Oost-Groningen om ons op deze manier te helpen met de promotie van deze prachtige regio.

Meer info »

Gratis reclame voor sportclubs en stichtingen

Meer info »

Uw bedrijf hier voor slechts € 65 ex BTW per jaar

Oost-Groningen

Business Partners

24/7 Bestellen Beerta
Johan Kroon Administratie Scheemda
Schildersbedrijf Dreijer VOF Beerta
Bosker Meubelen Siddeburen
Nauticfan Beerta
Komex Musselkanaal
Secusoft Security Software Beerta
Virena Autogroep Winschoten

Oost-Groningen is een prachtige regio want....

er liggen veel kansen voor persoonlijke en professionele groei

Zelf toevoegen »