Oost-Groningen Facebook
Menu

Gemeenten

Bedrijfsprofiel toevoegen

Wil je een gratis vermelding voor jouw sportclub of stichting, ga naar deze pagina. Bedrijven betalen € 65,00 ex btw per jaar. Bij afloop van het jaar stopt jouw vermelding vanzelf en worden er geen verdere kosten in rekening gebracht. Geen contracten, geen automatische verlenging, je zit nergens aan vast. Jouw vermelding kan je zelf op elk gewenst moment weer verlengen voor een extra jaar.

Vul hieronder jouw bedrijfsgegevens in, geheel vrijblijvend en zonder verplichting, jouw bedrijf staat direct op onze website voor maximaal 24 uur zodat je kunt zien hoe het bedrijfsprofiel er uit komt te zien. Zodra je tevreden bent kan je online de betaling doen en wordt jouw bedrijfsprofiel voor één jaar geactiveerd.

Inloggen

Om een bedrijfsprofiel toe te kunnen voegen moet je eerst een gebruikersaccount aanmaken, of als je dat al hebt, kan je hieronder inloggen. Met het gebruikersaccount kan je op elk gewenst moment de gegevens van jouw bedrijf aanpassen.

Gebruikersnaam:
Wachtwoord:

Wachtwoord vergeten?

Niet geregistreerd? Nu aanmelden!!

Toevoegen en bewerken:

Bedrijfsprofielen
Aanbiedingen
Evenementen
Foto's
Sportverslagen
Persberichten
Mijn account


Zelf een bijdrage leveren

Op de website Oostgrunn.nl kan iedereen een steentje bijdragen om zo Midden en Oost-Groningen op de kaart te zetten. Zo kan iedereen gemakkelijk een foto toevoegen, een evenement promoten en sportverslagen schrijven. Geef zelf ook eens een goede reden waarom Midden en Oost-Groningen een prachtige regio is. Wij vragen de medewerking van alle inwoners van Midden en Oost-Groningen om ons op deze manier te helpen met de promotie van deze prachtige regio.

Meer info »

Gratis reclame voor sportclubs en stichtingen

Meer info »

Uw bedrijf hier voor slechts € 65 ex BTW per jaar

Oost-Groningen

Business Partners

Klooster Reizen Winschoten
Hoogma Webdesign Beerta
Johan Kroon Administratie Scheemda
ESET Antivirus en internetbeveiliging
MB&D - Michels Beveiliging en Dienstverlening Vlagtwedde
Secusoft Security Software Beerta
Komex Musselkanaal
24/7 Bestellen Beerta

--- advertentie ---

Oost-Groningen is een prachtige regio want....

Hier zijn de luchten nog eindeloos!!!!!!!!

Zelf toevoegen »