Oost-Groningen Facebook
Menu

Gemeenten

Klantenservice

Heeft u vragen, opmerkingen of klachten over onze website, de getoonde inhoud of over onze diensten? Laat het ons weten via de contactpagina! Wij doen onze uiterste best om alle informatie accuraat te houden en om onze diensten naar volle tevredenheid aan u te leveren.

Klachtenafhandeling

Mocht u onverhoopt een klacht hebben, dan verzoeken wij u om contact op te nemen via de contactpagina of telefonisch via 0597-870044. U ontvangt binnen 10 werkdagen een reactie op uw klacht. Als wij naar uw mening uw klacht niet naar tevredenheid hebben afgehandeld, dan kunt u ook een klacht indienen via een klachtenformulier op de consumentenpagina van de website van Thuiswinkel.org, www.thuiswinkel.org. De klacht wordt dan zowel naar de betreffende ondernemer als naar Thuiswinkel.org gestuurd.

Zelf een bijdrage leveren

Op de website Oostgrunn.nl kan iedereen een steentje bijdragen om zo Oost-Groningen op de kaart te zetten. Zo kan iedereen gemakkelijk een foto toevoegen, een evementen promoten en sportverslagen schrijven. Geef zelf ook eens een goede reden waarom Oost-Groningen een prachtige regio is. Wij vragen de medewerking van alle inwoners van Oost-Groningen om ons op deze manier te helpen met de promotie van deze prachtige regio.

Meer info »

Gratis reclame voor sportclubs en stichtingen

Meer info »

Uw bedrijf hier voor slechts € 65 ex BTW per jaar

Oost-Groningen

Business Partners

Nieboer Koeriers Oude Pekela
Spare Rib Express Veendam Veendam
Klooster Reizen Winschoten
Splash Carwash Winschoten
Carparts Groningen Finsterwolde
Abiant Stadskanaal
Hotel-Restaurant Victoria BV Winschoten
Oosterlengte Winschoten
Komex Musselkanaal
Synergon contact- en communicatiecentrum Winschoten

Oost-Groningen is een prachtige regio want....

De poffert smaakt nergens heerlijker

Zelf toevoegen »