Oost-Groningen Facebook
Menu

Gemeenten

Oost-Groningen

Oost-Groningen, een regio om te ontdekken. Al eeuwen de pleisterplaats van duizenden pioniers en avonturiers. Van nuchtere maar creatieve mensen, die weten dat je het leven zelf maakt. De rust, de ruimte en het pure natuurschoon inspireert en verrast hen telkens weer. En de inwoners zijn altijd bereid, om deze ervaringen met bezoekers te delen.

Het ware verhaal van Oost-Groningen is boeiender dan van menig roman. Het gaat over universele thema’s zoals liefde, oorlog, overwinnen van tegenslagen en de strijd tussen goed en kwaad. Open je eenmaal het boek Oost-Groningen, dan zul je het niet meer weg willen leggen. Wat let je, om je persoonlijke Hoofdstuk er aan toe te voegen?

Hier heb je de ruimte om te groeien, als persoon en als mens. De mooiste plekken zijn nog beschikbaar om te wonen. Er zijn nog vele gaten in de markt die wachten om gedicht te worden. Wonen, verblijven en vestigen in de regio is betaalbaar, en dus voor starters ideaal.

Toeristen vinden hier die authentieke winkeltjes en unieke restaurants waar je graag nog eens voor omrijdt. En is zoveel te zien en te doen. Je kunt er prachtig varen, mountainbiken, paardrijden en wandelen. Er zijn vele monumenten, musea, attracties voor kinderen. Open het boek Oost-Groningen en ontdek je bestemming.

De gemeenten in Oost-Groningen

Zelf een bijdrage leveren

Op de website Oostgrunn.nl kan iedereen een steentje bijdragen om zo Oost-Groningen op de kaart te zetten. Zo kan iedereen gemakkelijk een foto toevoegen, een evementen promoten en sportverslagen schrijven. Geef zelf ook eens een goede reden waarom Oost-Groningen een prachtige regio is. Wij vragen de medewerking van alle inwoners van Oost-Groningen om ons op deze manier te helpen met de promotie van deze prachtige regio.

Meer info »

Gratis reclame voor sportclubs en stichtingen

Meer info »

Uw bedrijf hier voor slechts € 65 ex BTW per jaar

Oost-Groningen

Business Partners

Nieboer Koeriers Oude Pekela
Klooster Reizen Winschoten
Spare Rib Express Veendam Veendam
Splash Carwash Winschoten
Hotel-Restaurant Victoria BV Winschoten
Abiant Stadskanaal
Synergon contact- en communicatiecentrum Winschoten
Oosterlengte Winschoten
Komex Musselkanaal
Carparts Groningen Finsterwolde

Oost-Groningen is een prachtige regio want....

je krijgt hier meer waar voor je geld, alles is nét even wat goedkoper

Zelf toevoegen »