Oost-Groningen Facebook
Menu

Gemeenten

Midden- en Oost-Groningen

Midden- en Oost-Groningen, een regio om te ontdekken. Al eeuwen de pleisterplaats van duizenden pioniers en avonturiers. Van nuchtere maar creatieve mensen, die weten dat je het leven zelf maakt. De rust, de ruimte en het pure natuurschoon inspireert en verrast hen telkens weer. En de inwoners zijn altijd bereid, om deze ervaringen met bezoekers te delen.

Het ware verhaal van Midden- en Oost-Groningen is boeiender dan van menig roman. Het gaat over universele thema’s zoals liefde, oorlog, overwinnen van tegenslagen en de strijd tussen goed en kwaad. Open je eenmaal het boek Midden- en Oost-Groningen, dan zul je het niet meer weg willen leggen. Wat let je, om je persoonlijke Hoofdstuk er aan toe te voegen?

Hier heb je de ruimte om te groeien, als persoon en als mens. De mooiste plekken zijn nog beschikbaar om te wonen. Er zijn nog vele gaten in de markt die wachten om gedicht te worden. Wonen, verblijven en vestigen in de regio is betaalbaar, en dus voor starters ideaal.

Toeristen vinden hier die authentieke winkeltjes en unieke restaurants waar je graag nog eens voor omrijdt. En is zoveel te zien en te doen. Je kunt er prachtig varen, mountainbiken, paardrijden en wandelen. Er zijn vele monumenten, musea, attracties voor kinderen. Open het boek Midden- en Oost-Groningen en ontdek je bestemming.

--- advertentie ---

Zelf een bijdrage leveren

Op de website Oostgrunn.nl kan iedereen een steentje bijdragen om zo Midden- en Oost-Groningen op de kaart te zetten. Zo kan iedereen gemakkelijk een foto toevoegen, een evenement promoten en sportverslagen schrijven. Geef zelf ook eens een goede reden waarom Midden- en Oost-Groningen een prachtige regio is. Wij vragen de medewerking van alle inwoners van Midden- en Oost-Groningen om ons op deze manier te helpen met de promotie van deze prachtige regio.

Meer info »

Gratis reclame voor sportclubs en stichtingen

Meer info »

Uw bedrijf hier voor slechts € 65 ex BTW per jaar

Oost-Groningen

Business Partners

P€ngels Outdoor & Vrije Tijd Stadskanaal
Stalucon Bouw B.V. Stadskanaal
24/7 Bestellen Beerta
ESET Antivirus en internetbeveiliging
Johan Kroon Administratie Scheemda
Bosker Meubelen Siddeburen
Hoogma Webdesign Beerta
Schildersbedrijf Dreijer VOF Beerta
Nauticfan Beerta
Komex Musselkanaal

--- advertentie ---

Oost-Groningen is een prachtige regio want....

Je hebt in heel Nederland meer groen en ruimte per inwoner dan waar dan ook. Een typisch Nederlands fenomeen is dat het altijd vol en druk is . Het is immers het meest dichtbevolkte land van de wereld.. Westerwolde is wat dat betreft heel ontypisch Nederl

Zelf toevoegen »