Oost-Groningen Facebook
Menu

Gemeenten

Categorie: Dieren / Koi
Volg Kiëta Koi op Twitter Like Kiëta Koi op Facebook Like Kiëta Koi op Google+

Kiëta Koi

Ommelanderwijk 323
9644 TK Veendam
Gemeente Veendam
Telefoon: 0598-717581
Mobiel: 06-53800216
E-mail: Toon e-mailadres

Ga naar de website: kietakoi.nl

Wie zijn wij?
Kiëta Koi Veendam staat in de provincies Groningen, Friesland en Drenthe bekend als dé Japanse koispecialist. De koi, ook bekend onder de naam "brokaatkarper" is de nationale vis van Japan. Sinds enige tijd geniet deze prachtige kweekvariant grote populariteit in de Nederlandse vijvers. Het kweken van koi karpers is begonnen in de 19e eeuw in Japan, in de 20e eeuw is het aantal kleurvarianten enorm uitgebreid. U kunt bij ons kiezen uit Asagi koi karper met blauwe en rode kleur effecten aan boven-en onderkant van het lichaam, uit prachtige Goromo, helemaal wit met donkerrode tot paarse vlekken of wit met zwart omlijnde schubben of de schubbenloze soort Kohaku.
Wij weten alles van koi karpers en begeleiden wij u graag bij de keuze en aankoop van uw koi karper. Tevens krijgt u bij ons een advies en uitleg over het onderhoud, voer en de juiste vijver voor deze prachtige vis.

Wat doen wij voor u?
Naar de schatting zijn er momenteel in Nederland en België tussen de 40.000 en 200.000 koi karper vijvers te vinden. Vooral de laatste jaren is het aantal explosief gegroeid. Toch is het niet zo makkelijk om op de juiste wijze en met succes te kunnen genieten van een prachtige koi vijver. Ga niet zelf aan de slag zonder voorafgaand voldoende informatie te hebben verzameld en de specialisten te hebben geraadpleegd. Er komt echt meer bij kijken dan alleen een vijver aanleggen.
Een koi karper vijver is een kwestie van toewijding, juiste aanschaf, juiste informatie en zorgzaam onderhoud. Bij het aanleggen van een koi vijver dient men rekening te houden met een aantal belangrijke zaken zoals hoeveel koi karpers wil ik in mijn vijver, hoe regel ik de filtratie en de voorfiltratie, welke soort pomp kies ik voor, waar moet ik aan denken voordat de eerste schop in de grond gaat. Men dient rekening te houden met de waterkwaliteit, voor- en najaars controle van de bestaande vijver en controle op parasieten in het voorjaar. Dankzij onze jarenlange ervaring kunnen wij een topkwaliteit koi vijver geheel naar uw wensen aanleggen.
Bij de aanschaf van koi karpers dient men in een aantal gevallen rekening te houden met quarantaineperiode. Voor het vervoeren van koi karpers zijn speciale boxen beschikbaar.
Transhipping is een leuke manier om met lagere kosten een koi karper te verkrijgen. Ook hierin bemiddelt Kiëta Koi voor u en verzorgd voor u het transport van koi karpers naar Veendam. Daar neemt u de vissen in ontvangst en zorgt zelf voor de quarantaine. Meestal wordt transhipping gedaan voor een aantal klanten tegelijk. Na een bepaalde tijd kunt u een aantal uitgekozen vissen houden en worden de overige vissen doorverkocht. Als u ons van tevoren uw wensen doorgeeft wat betreft de maat, kleur, soort en prijs van uw gewenste koi karper, kunnen teleurstellingen vermeden worden en kunnen de specialisten van Kiëta Koi voor u op zoek gaan naar de juiste koi.

Waarom Kiëta Koi in Veendam?
- Toegewijd, deskundig en ervaren
- Onafhankelijk professioneel advies
- Vijver aanleg van A tot Z: begeleiding, advies en uitvoering
- Begeleiding bij de aankoop van uw koi karpers
- Mogelijkheid tot transhipping
- Vele soorten koi karpers te leveren
- Alle benodigdheden voor koi karpers in huis
- Advies bij vijvercheck parasieten bestrijding
- Advies over quarantaine
- Regelmatig interessante aanbiedingen
- Binnenkort een webshop

Kijk voor meer informatie, openingstijden, contact en nieuws op onze website, Twitter, YouTube en like ons op Facebook.

Kiëta Koi Veendam
Kiëta Koi Veendam
Kiëta Koi Veendam

0x beoordeeld

Eén ster Twee sterren Drie sterren Vier sterren Vijf sterren

Geef een beoordeling door op de sterren te klikken of schrijf een recensie hier

Mijn website:

Mijn website:

Beoordeling:
Koptekst:
Beschrijf jouw ervaringen:
Jouw naam:
Jouw e-mail:
Woonplaats:

Zelf een bijdrage leveren

Op de website Oostgrunn.nl kan iedereen een steentje bijdragen om zo Midden- en Oost-Groningen op de kaart te zetten. Zo kan iedereen gemakkelijk een foto toevoegen, een evementen promoten en sportverslagen schrijven. Geef zelf ook eens een goede reden waarom Midden- en Oost-Groningen een prachtige regio is. Wij vragen de medewerking van alle inwoners van Midden- en Oost-Groningen om ons op deze manier te helpen met de promotie van deze prachtige regio.

Meer info »

Gratis reclame voor sportclubs en stichtingen

Meer info »

Uw bedrijf hier voor slechts € 65 ex BTW per jaar

Oost-Groningen

Business Partners

Hotel-Restaurant Victoria BV Winschoten
Hoogma Webdesign Beerta
Johan Kroon Administratie Scheemda
Caravanservice Gram Wedde
Kiëta Koi Veendam
Secusoft Security Software Beerta
Kalk Bandenservice Heiligerlee
Komex Musselkanaal
Knal Verhuur & Catering Zuidbroek
Nieboer Koeriers Oude Pekela

Oost-Groningen is een prachtige regio want....

Omdat ik hier zo heerlijk kan wandellen met mijn witte herders

Zelf toevoegen »