Oost-Groningen Facebook
Menu

Gemeenten

WTTC in de eindsprint!!

WTTC in de eindsprint!! Winschoten

Team 1 staat op een 4de plaats, met Henk P., Ester en Henk S. is het zwoegen geblazen; één gelukje daar, Fé is geboren, dochtertje van Eline, dus in de toekomst gaat het vast weer beter!
Team 2 staat op een keurige 3de plaats, mede door Catalin die een erg goed seizoen draait.
Team 3 heeft pas na 7 weken speler Marcel terug, die er gelijk maar weer eens 2 won, mooi! Ze staan onderaan, maar spelen ook een klasse hoger.
Team 4 doet het redelijk, op een 4de plaats in de 5de klasse. Rare competitie, omdat er maar 5 teams in deze poule zitten, dus wedstrijdritme is ver te zoeken…
Team 5 staat op een 5de plaats, een eeuwige strijd met het team van Detac, die 2 punten voorsprong hebben, kan misschien nog iets aan gedaan worden? Ook hier wordt een klasse hoger gespeeld!
Voorlopig eindresultaat: voor team 3 dreigt het degradatiespook….
Voor dit alles te volgen kijk even op www.WTTC-Winschoten.nl, alwaar je door kunt klikken naar Facebook en www.Oostgrunn.nl
Voor diegene, die eens een balletje willen slaan, in een ver verleden gedaan, of nieuw, we spelen op dinsdagavond vanaf 20.00 uur en op donderdagavond vanaf 20.00 uur in de gymzaal aan de Jachtlaan achter de PLUS-Markt.

Ga naar de website: www.WTTC-Winschoten.nl

Sportverslagen
Winschoter Tafeltennis Vereniging

Zelf een bijdrage leveren

Op de website Oostgrunn.nl kan iedereen een steentje bijdragen om zo Midden- en Oost-Groningen op de kaart te zetten. Zo kan iedereen gemakkelijk een foto toevoegen, een evementen promoten en sportverslagen schrijven. Geef zelf ook eens een goede reden waarom Midden- en Oost-Groningen een prachtige regio is. Wij vragen de medewerking van alle inwoners van Midden- en Oost-Groningen om ons op deze manier te helpen met de promotie van deze prachtige regio.

Meer info »

Gratis reclame voor sportclubs en stichtingen

Meer info »

Uw bedrijf hier voor slechts € 65 ex BTW per jaar

Oost-Groningen

Business Partners

Hoogma Webdesign Beerta
Hotel-Restaurant Victoria BV Winschoten
Johan Kroon Administratie Scheemda
Schildersbedrijf Dreijer VOF Beerta
Nauticfan Beerta
MB&D - Michels Beveiliging en Dienstverlening Vlagtwedde
Secusoft Security Software Beerta
Kalk Bandenservice Heiligerlee
Bosker Meubelen Siddeburen
Meinardi Winkel Winschoten

Oost-Groningen is een prachtige regio want....

Je kunt hier nog in alle rust genieten van de ondergaande zon, files 'watisdah?', je hebt letterlijk en figuurlijk de ruimte om te ademen, de mensen zijn hier echt en je hebt hier een schitterende en rijke historie die nog vaak onderbelicht is!

Zelf toevoegen »