Oost-Groningen Facebook
Menu

Gemeenten

WTTC lijft Nederlands Kampioen paratafeltennis in

WTTC lijft Nederlands Kampioen paratafeltennis in Winschoten

“Een meer dan succesvolle dag”, blikt Christiaan terug die in juni 2016 Nederlands kampioen paratafeltennis geworden is in de klasse vijf. “Zoveel wedstrijden spelen was wel pittig. Ik was ook behoorlijk nerveus, dat mag je best weten. Had last van mijn maag. Ik was tweede geplaatst in het enkelspel en dat zorgt wel voor extra druk voor het spelen van de eerste wedstrijd. Maar uiteindelijk heb ik boven verwachting gepresteerd. Ik ben Nederlands kampioen.”
Christiaan Sterenborg uit Stadskanaal speelt inmiddels voor WTTC. Dit als voorbereiding voor zijn droom, om te vlammen op de Olympische Spelen in Tokyo in 2020. Sinds het voorjaar speelt hij regelmatig mee met de trainingen. Verder traint hij ook nog op Papendal. Inmiddels heeft hij zijn plek gevonden in het 4de team van WTTC, dat 5de klasse speelt.
In het ‘gewone’ tafeltennis zal het een uitdaging worden, maar voor Christiaan is geen brug te ver! Inmiddels heeft hij 1 avond meegedraaid, en heeft hij 1 wedstrijd gewonnen!
Het lijkt gemakkelijk, maar het is o zo moeilijk om tegen een rolstoel tafeltennisser te spelen. In zijn geval zit hij stil achter de tafel, en voor dat je het weet is de bal terug…

Balletje slaan? Dinsdag en Donderdagavond vanaf 20.00 uur. WTTC volgen? Vanaf de site met 1 klik naar Facebook.

Ga naar de website: www.wttc-winschoten.nl

Sportverslagen
Winschoter Tafeltennis Vereniging

Zelf een bijdrage leveren

Op de website Oostgrunn.nl kan iedereen een steentje bijdragen om zo Midden- en Oost-Groningen op de kaart te zetten. Zo kan iedereen gemakkelijk een foto toevoegen, een evementen promoten en sportverslagen schrijven. Geef zelf ook eens een goede reden waarom Midden- en Oost-Groningen een prachtige regio is. Wij vragen de medewerking van alle inwoners van Midden- en Oost-Groningen om ons op deze manier te helpen met de promotie van deze prachtige regio.

Meer info »

Gratis reclame voor sportclubs en stichtingen

Meer info »

Uw bedrijf hier voor slechts € 65 ex BTW per jaar

Oost-Groningen

Business Partners

Johan Kroon Administratie Scheemda
Hotel-Restaurant Victoria BV Winschoten
Hoogma Webdesign Beerta
Bosker Meubelen Siddeburen
Schildersbedrijf Dreijer VOF Beerta
Meinardi Winkel Winschoten
Kiëta Koi Veendam
Kalk Bandenservice Heiligerlee
Komex Musselkanaal
Nieboer Koeriers Oude Pekela

Oost-Groningen is een prachtige regio want....

Het woord 'File' staat niet in het Gronings woordenboek

Zelf toevoegen »