Oost-Groningen Facebook
Menu

Municipalities

Like WTTC lijft Nederlands Kampioen paratafeltennis in op Facebook

WTTC lijft Nederlands Kampioen paratafeltennis in

WTTC lijft Nederlands Kampioen paratafeltennis in Winschoten

“Een meer dan succesvolle dag”, blikt Christiaan terug die in juni 2016 Nederlands kampioen paratafeltennis geworden is in de klasse vijf. “Zoveel wedstrijden spelen was wel pittig. Ik was ook behoorlijk nerveus, dat mag je best weten. Had last van mijn maag. Ik was tweede geplaatst in het enkelspel en dat zorgt wel voor extra druk voor het spelen van de eerste wedstrijd. Maar uiteindelijk heb ik boven verwachting gepresteerd. Ik ben Nederlands kampioen.”
Christiaan Sterenborg uit Stadskanaal speelt inmiddels voor WTTC. Dit als voorbereiding voor zijn droom, om te vlammen op de Olympische Spelen in Tokyo in 2020. Sinds het voorjaar speelt hij regelmatig mee met de trainingen. Verder traint hij ook nog op Papendal. Inmiddels heeft hij zijn plek gevonden in het 4de team van WTTC, dat 5de klasse speelt.
In het ‘gewone’ tafeltennis zal het een uitdaging worden, maar voor Christiaan is geen brug te ver! Inmiddels heeft hij 1 avond meegedraaid, en heeft hij 1 wedstrijd gewonnen!
Het lijkt gemakkelijk, maar het is o zo moeilijk om tegen een rolstoel tafeltennisser te spelen. In zijn geval zit hij stil achter de tafel, en voor dat je het weet is de bal terug…

Balletje slaan? Dinsdag en Donderdagavond vanaf 20.00 uur. WTTC volgen? Vanaf de site met 1 klik naar Facebook.

Ga naar de website: www.wttc-winschoten.nl

Sportverslagen
Winschoter Tafeltennis Vereniging

Make a contribution

On the website Oostgrunn.nl anyone can contribute to improve the image of East Groningen and to let everybody know the beauties of the area. Visitors can respond to all subjects, give a review and share experiences. Also, everyone can vote on our poll, add photos, promote events, sports clubs and write sport competition results. Give a good reason yourself why East Groningen is a beautiful region. We ask the cooperation of all residents and visitors of East Groningen to help us with the promotion of this beautiful region.

Meer info »

Gratis reclame voor sportclubs en stichtingen

Meer info »

Uw bedrijf hier voor slechts € 65 ex BTW per jaar

Oost-Groningen

Business Partners

ESET Antivirus en internetbeveiliging
Klooster Reizen Winschoten
Johan Kroon Administratie Scheemda
Hoogma Webdesign Beerta
24/7 Bestellen Beerta
MB&D - Michels Beveiliging en Dienstverlening Vlagtwedde
Komex Musselkanaal
Secusoft Security Software Beerta

--- advertentie ---

Oost-Groningen is een prachtige regio want....

Vertier voor een ieder vind je er legio!

Zelf toevoegen »