Oost-Groningen Facebook
Menu

Gemeinde

WTTC lijft Nederlands Kampioen paratafeltennis in

WTTC lijft Nederlands Kampioen paratafeltennis in Winschoten

“Een meer dan succesvolle dag”, blikt Christiaan terug die in juni 2016 Nederlands kampioen paratafeltennis geworden is in de klasse vijf. “Zoveel wedstrijden spelen was wel pittig. Ik was ook behoorlijk nerveus, dat mag je best weten. Had last van mijn maag. Ik was tweede geplaatst in het enkelspel en dat zorgt wel voor extra druk voor het spelen van de eerste wedstrijd. Maar uiteindelijk heb ik boven verwachting gepresteerd. Ik ben Nederlands kampioen.”
Christiaan Sterenborg uit Stadskanaal speelt inmiddels voor WTTC. Dit als voorbereiding voor zijn droom, om te vlammen op de Olympische Spelen in Tokyo in 2020. Sinds het voorjaar speelt hij regelmatig mee met de trainingen. Verder traint hij ook nog op Papendal. Inmiddels heeft hij zijn plek gevonden in het 4de team van WTTC, dat 5de klasse speelt.
In het ‘gewone’ tafeltennis zal het een uitdaging worden, maar voor Christiaan is geen brug te ver! Inmiddels heeft hij 1 avond meegedraaid, en heeft hij 1 wedstrijd gewonnen!
Het lijkt gemakkelijk, maar het is o zo moeilijk om tegen een rolstoel tafeltennisser te spelen. In zijn geval zit hij stil achter de tafel, en voor dat je het weet is de bal terug…

Balletje slaan? Dinsdag en Donderdagavond vanaf 20.00 uur. WTTC volgen? Vanaf de site met 1 klik naar Facebook.

Ga naar de website: www.wttc-winschoten.nl

Sportverslagen
Winschoter Tafeltennis Vereniging

Selbst beitragen

Jeder kan etwas beitragen an www.oostgrunn.nl und damit Ost Groningen mehr Bekentheid geben. Besucher können regieren , Beurteiligungen schreiben und Erfahrungen teilen. Auch kan jeder auf unsere Umfrage reagieren, Bilder teilen, Ereignisse mitteilen und Sport-berichte schreiben. Machen Sie uns deutlich warum Ost Groningen so eine wunderbare Region ist. Wir fragen die Mitarbeit von allen Einwohnern von Ost Groningen um auf dieser Weise Werbung zu machen für diese wunderschöne Region!

Meer info »

Gratis reclame voor sportclubs en stichtingen

Meer info »

Uw bedrijf hier voor slechts € 65 ex BTW per jaar

Oost-Groningen

Business Partners

24/7 Bestellen Beerta
Johan Kroon Administratie Scheemda
Komex Musselkanaal
Nauticfan Beerta
Secusoft Security Software Beerta
Virena Autogroep Winschoten
Bosker Meubelen Siddeburen
Schildersbedrijf Dreijer VOF Beerta

Oost-Groningen is een prachtige regio want....

Omdat ik hier zo heerlijk kan wandellen met mijn witte herders

Zelf toevoegen »