Oost-Groningen Facebook
Menu

Gemeinde

Volg Secusoft B.V. op Twitter Like Secusoft B.V. op Facebook Volg Secusoft B.V. op Instagram Like Secusoft B.V. op Linkedin

Secusoft B.V.

Hoofdstraat 241
9686 PC Beerta
Gemeinde Oldambt
Telefon: 085-1300760
Handy: 06-45466932
E-mail: E-mail anzeigen

Ga naar de website: www.secusoft.nl

Wie zijn wij?
Secusoft is sinds 2011 dé software voor beveiligers: een echte alleskunner en het beste maatje voor elk beveiligingsbedrijf. Handige modules voor planning, rooster, rapportages en facturatie maken de administratieve handelingen binnen het beveiligingsbedrijf een stuk eenvoudiger en het bespaart de beveiliger en ondernemer veel kostbare tijd. Een uitgebreid logboek geeft de eigenaar inzicht en duidelijkheid in alle bewegingen binnen het bedrijf. Met overzichtelijke, printable rapportages en alarmopvolgingen voor de opdrachtgever.
De eigenaar, Leo Hoogma is voortdurend bezig om Secusoft aan te passen, te actualiseren en uit te breiden, zodat elke functionaliteit binnen de wereld van beveiliging terug te vinden is in het Secusoft portaal.
In de huidige maatschappij, waarin steeds meer behoefte is aan bescherming en veiligheid en waarin de opdrachtgevers steeds meer informatie en verslaggeving van beveiligingsbedrijven verwachten, biedt Secusoft een efficiënte en correcte wijze om de dagelijkse data en werkzaamhedenstroom te beheren.

Wat doen wij voor u?
Secusoft is een efficiënt en volledig online backoffice systeem. De eigenaar van het beveiligingsbedrijf kan real-time de activiteiten van de medewerkers bekijken. Er is een intern berichtensysteem (e-mail) tussen medewerkers mogelijk. Het maken van de personeelsplanningen en roosters is mogelijk per werknemer en per opdrachtgever, en ook rapporten en verslagen zijn gekoppeld niet alleen aan een medewerker, maar ook aan de opdrachtgever. Secusoft zorgt voor een soepel verlopende urenregistratie en voor de mobiele surveillance biedt deze routeplanning met surveillancerapport. Ook aan de registratie en opvolging van alarmmeldingen en het elektronisch aanmaken en versturen van alarmbonnen en ronderapporten is gedacht.
Secusoft is een uitstekend praktijkgericht online portaal voor personeelsplanning, communicatie en rapportage voor elk beveiligingsbedrijf, ontworpen door voormalig beveiliger Leo Hoogma, voor alle beveiligers.
Met Secusoft heeft u niet te maken met een onbuigzaam systeem, Secusoft is juist bijzonder flexibel. De eigenaar van het bedrijf kan zelf de instellingen naar behoefte wijzigen, hij kan opdrachtgevers toevoegen, maar ook medewerkers, en uren, en kan daarbij zelf bepalen welke informatie voor wie zichtbaar moet zijn. Daarnaast kan Leo Hoogma uw bedrijfsspecifieke wensen en aanpassingen doorvoeren in het systeem!

Kijk op de website van Secusoft en maak gratis en vrijblijvend een testaccount aan. Overtuig uzelf van de voordelen en mogelijkheden van Secusoft.

Waarom Secusoft in Beerta?

 • Een online portaal door en voor beveiligers
 • Ontstaan n.a.v. jarenlange ervaring in de beveiligingsbranche en door praktisch begrip voor de behoeftes van particuliere beveiligingsbedrijven
 • Medewerkersportaal voor de beveiligers
 • Gebruikersvriendelijk en eenvoudig te beheren
 • Uitstekende kwaliteit/prijsverhouding
 • Volledig digitaal dus minder papierwerk
 • Personeelsplanning en rapportage gekoppeld aan de beveiligingsbeambte én de opdrachtgever
 • Rapportagesysteem en roostersysteem
 • Evenementenbeveiliging (planning en rapportage)
 • Alarmmeldingen, alarmbonnen, ronderapporten
 • Maximale flexibiliteit, customized aanpassingen per bedrijf mogelijk
 • Direct inzicht in alle activiteiten van de beveiligers
 • Automatische kilometerregistratie gekoppeld aan opdrachtgever en medewerker


Kijk voor meer informatie en actueel nieuws op onze website en volg én like onze Facebookpagina!

Secusoft B.V. Beerta
Secusoft B.V. Beerta
Secusoft B.V. Beerta

6x bewertet

Eén ster Twee sterren Drie sterren Vier sterren Vijf sterren

Beurteilen sie durch auf die Sterne zu drücken oder senden Sie uns Ihre Rezension hier

Mijn website:

Mijn website:

Bewertung:
Kopfzeile:
Beschreiben Sie Ihre Erfahrungen:
Ihre Name:
Ihre E-mail:
Ort:

prachtig programma

MB&D, Vlagtwedde
Wij als beveiligingsbedrijf mogen met dit speciaal ontwikkelde programma werken.
We zijn er erg tevreden over. Al onze werkzaamheden en gegevens worden netjes in dit programma weer gegeven. Het is voor iedereen een duidelijk programma, overzichtelijk en makkelijk om mee te werken.


Selbst beitragen

Jeder kan etwas beitragen an www.oostgrunn.nl und damit Ost Groningen mehr Bekentheid geben. Besucher können regieren , Beurteiligungen schreiben und Erfahrungen teilen. Auch kan jeder auf unsere Umfrage reagieren, Bilder teilen, Ereignisse mitteilen und Sport-berichte schreiben. Machen Sie uns deutlich warum Ost Groningen so eine wunderbare Region ist. Wir fragen die Mitarbeit von allen Einwohnern von Ost Groningen um auf dieser Weise Werbung zu machen für diese wunderschöne Region!

Meer info »

Gratis reclame voor sportclubs en stichtingen

Meer info »

Uw bedrijf hier voor slechts € 65 ex BTW per jaar

Oost-Groningen

Business Partners

Klooster Reizen Winschoten
Johan Kroon Administratie Scheemda
ESET Antivirus en internetbeveiliging
Hoogma Webdesign Beerta
MB&D - Michels Beveiliging en Dienstverlening Vlagtwedde
24/7 Bestellen Beerta
Komex Musselkanaal
Secusoft Security Software Beerta

--- advertentie ---

Oost-Groningen is een prachtige regio want....

Hier mist de hectiek van het westen en kom je echt tot rust

Zelf toevoegen »