Oost-Groningen Facebook
Menu

Municipalities

Volg Hoogma Webdesign op Twitter Like Hoogma Webdesign op Facebook Like Hoogma Webdesign op Linkedin Like Hoogma Webdesign op Google+

Hoogma Webdesign

Hoofdstraat 241
9686 PC Beerta
Municipality Oldambt
Telephone: 0597-855758
Mobile: 06-45466932
E-mail: Show email address

Ga naar de website: www.hoogmawebdesign.com

Wie zijn wij?
Het bedrijf Alpha Informatica&Webdesign is in 2003 opgericht door Leo Hoogma op het eiland Gran Canaria. Bij zijn terugkeer in Nederland in 2009 is het bedrijf gecontinueerd onder de naam Hoogma Webdesign. Leo Hoogma werkt vanuit zijn kantoor op de Hoofdstraat 241 in Beerta. Het bedrijf staat voor veel kennis, internationale ervaring en levert op maat gemaakte websites voor het MKB inclusief domeinnaam en hosting. Tevens is het een laagdrempelig bedrijf waar de eigenaar de taal van zijn klanten spreekt, altijd bereikbaar is en creatief meedenkt over alle vragen met betrekking tot hosting, domeinnaamregistratie, social media, promotionele activiteiten en bijzondere IT-projecten. Hoogma Webdesign is tevens een Ecabo leerbedrijf.

Wat doen wij voor u?
Hoogma Webdesign levert maatwerk responsive websites, maatwerk webshops, maatwerk rekenmodules en klantenbeheersystemen, en last but not least, websites die draaien op een eigen CMS-systeem. Dit maakt de website betaalbaar zonder ook maar enige concessie te hoeven doen aan de kwaliteit van de website. Uiteraard beschikken op de eigen CMS-systeem draaiende websites over alle mogelijke opties bijv. een slider, fotoalbum, GoogleMaps, contactpagina en een blogsysteem.
Hoogma Webdesign kenmerkt zich door klantgericht denken waarbij er veel aandacht wordt geschonken aan details (die vaak net een belangrijk verschil kunnen maken) en specifieke wensen van elke klant. Leo Hoogma denkt flexibel mee met elke klant en zoekt naar de adequate oplossing voor elk technisch vraagstuk. Elk opdracht wordt zo snel mogelijk gerealiseerd. Men neemt voor elke klant ruimschoots de tijd om alles helder en duidelijk uit te leggen, inclusief de vaktermen, ook wanneer de klant weinig of geen ervaring heeft met het ontwikkelen van een nieuwe website.
Hoogma Webdesign sponsort een aantal sportclubs, diverse projecten, stichtingen en lokale goede doelen en initiatieven. Voor lokale, Oost-Groningse, ondernemers, verenigingen en stichtingen biedt Hoogma Webdesign een unieke kans om zich te presenteren: een bedrijfsvermelding op het promotieplatform Oostgrunn.nl, een bedrijvengids met een live weerstation en webcam.
Het online platform Oostgrunn.nl biedt elke bezoeker een ruime keuze uit grote en kleine ondernemingen in de prachtige regio Oost-Groningen. En voor elke ondernemer is het een uitgelezen kans om zijn bedrijf adequaat te promoten en het bezoekersaantal op eigen website te vergroten. Elk deelnemend bedrijf wordt voorzien van een pakkend, professioneel geschreven bedrijfsprofiel wat samen met de vermelding op Oostgrunn.nl zorgt voor een groei van online bereik en verhoging van de bezoekersaantallen op de bedrijfswebsite.

Waarom Hoogma Webdesign in Beerta?
- Een webdesign ontwerper met jarenlange ervaring, professioneel, klantgericht en flexibel
- Het echte programmeerwerk: elke website op maat
- Uitstekend bereikbaar zonder wachttijden
- Snelle realisatie van projecten
- Online marketing
- Op maat gemaakte websites inclusief domeinnaamregistratie en krachtige webhosting
- Responsive websites voor mobiel en tablets
- Een eigen CMS-systeem voor gebruiksvriendelijke en betaalbare websites
- SSL-beveiligingscertificaten
- Onderhoud websites, updates en overname (verhuizing)
- Meertalige websites
- Effectief spamfilter voor e-mail
- Maatwerk webapplicaties in PHP en MySQL
- Social media onderhoud en training
- Zoekmachine Optimalisatie (SEO)
- DNS Beheer
- Advies en consultancy

Kijk voor meer informatie en nieuws op onze website, bezoek, volg en like ons ook op de Facebook, Google+, Linkedin en Twitter.

Hoogma Webdesign Beerta
Hoogma Webdesign Beerta
Hoogma Webdesign Beerta

59x reviewed

Eén ster Twee sterren Drie sterren Vier sterren Vijf sterren

Rate by clicking on the stars or write a review here

Mijn website:

Mijn website:

Review:
Header:
Write a review:
Your name:
Your e-mail:
City:

Super websites en super service.

Danny Bakker, Beerta
Hoogma Webdesign maakt websites alsof het zijn eigen is.
Staat altijd klaar voor zijn klanten en levert super kwaliteit.
Ik kan alleen maar voordelen noemen, als iemand kwalitatief goede en mooie websites maakt dan is het Leo Hoogma wel.
Websites laat je maken bij Hoogma Webdesign.


Een 1 woord geweldig

Frema Telecom, Winschoten
Een een woord geweldig dat is wat er bij ons op komt als wij aan Hoogma denken. Wij hebben na 7 maanden met iemand anders besloten om met deze persoon te stoppen. Nu heeft deze persoon in 5 minuten onze website er afgegooid leuk hoor. Heb met Hoogma gebeld en in 1 dag was alles geregeld super.


Top

Erna Kramer, Bellingwolde
Hoogma webdesign heeft een prachtige website voor me gebouwd. Ik ben super tevreden.
Aanrader voor iedereen die een goed werkende website wil.


zeer hoge kwaliteit service

Dimitri, winschoten
mijn ervaring met dit bedrijf is uitermate goed. altijd bereikbaar en je word altijd goed geholpen.ze kunnen al je ideën worden door hun uitgewerkt.


Make a contribution

On the website Oostgrunn.nl anyone can contribute to improve the image of East Groningen and to let everybody know the beauties of the area. Visitors can respond to all subjects, give a review and share experiences. Also, everyone can vote on our poll, add photos, promote events, sports clubs and write sport competition results. Give a good reason yourself why East Groningen is a beautiful region. We ask the cooperation of all residents and visitors of East Groningen to help us with the promotion of this beautiful region.

Meer info »

Gratis reclame voor sportclubs en stichtingen

Meer info »

Uw bedrijf hier voor slechts € 65 ex BTW per jaar

Oost-Groningen

Business Partners

Johan Kroon Administratie Scheemda
Klooster Reizen Winschoten
Hoogma Webdesign Beerta
ESET Antivirus en internetbeveiliging
Secusoft Security Software Beerta
MB&D - Michels Beveiliging en Dienstverlening Vlagtwedde
Komex Musselkanaal
24/7 Bestellen Beerta

--- advertentie ---

Oost-Groningen is een prachtige regio want....

Ik woon er al bijna 20 jaar, ontdek nog steeds nieuwe plekjes. Gebied met grote toekomst, dat is het!

Zelf toevoegen »