Oost-Groningen Facebook
Menu

Gemeenten

Like Partnertoernooi, een apart toernooi! op Facebook

Partnertoernooi, een apart toernooi!

Partnertoernooi, een apart toernooi! Winschoten

Op dinsdagavond 10 Januari werd het jaarlijkse Partnertoernooi bij WTTC gehouden. Wederom een succes. De 6de tafel was zeker nodig, zodat iedereen zich kon meten met zijn of haar tegenstander(ster). Een tafeltennisser gekoppeld aan een niet-tafeltennisser, dat geeft een leuk effect. De spelregels zijn meestal niet zo goed bekend. Tellen, opletten, en nog een bal raken, dan noem je al 3 dingen op waar ondergetekende ook wel eens een probleem mee heeft… Vooral het dubbelspel met het wisselen (opvangen of opslaan) en om de 2 punten serveren…, tja, dat levert wel eens wat kleine probleempjes op!
Er werd fel gestreden, de uiteindelijke winnaars waren Ester, die met Ronald speelde gevolgd door Henk en Rein. Een 3de plek was er voor Jan S. en Sebastiaan.
Na een genoeglijke avond ging het licht pas tegen 00.00 uur uit in de zaal aan de Jachtlaan.
Vanaf maandag 23 januari begint de competitie weer dus wens ik iedereen veel plezier en vooral veel succes! We zijn te vinden op: http://wttc-winschoten.nl en daar klik je met één muisklik door naar Facebook, en vergeet www.oostgrunn.nl ook niet!
Zaal open op dinsdagavond vanaf 20.00 uur tot ± 23.00 uur en op donderdag vanaf 20.00 uur tot 21.45 uur. Oh ja, aan de Jachtlaan 19, achter de PLUS-markt, in Winschoten.Anja Slagt
PR-commissie WTTC-Winschoten

Ga naar de website: www.WTTC-Winschoten.nl

Sportverslagen
Winschoter Tafeltennis Vereniging

Zelf een bijdrage leveren

Op de website Oostgrunn.nl kan iedereen een steentje bijdragen om zo Midden en Oost-Groningen op de kaart te zetten. Zo kan iedereen gemakkelijk een foto toevoegen, een evenement promoten en sportverslagen schrijven. Geef zelf ook eens een goede reden waarom Midden en Oost-Groningen een prachtige regio is. Wij vragen de medewerking van alle inwoners van Midden en Oost-Groningen om ons op deze manier te helpen met de promotie van deze prachtige regio.

Meer info »

Gratis reclame voor sportclubs en stichtingen

Meer info »

Uw bedrijf hier voor slechts € 65 ex BTW per jaar

Oost-Groningen

Business Partners

Johan Kroon Administratie Scheemda
Klooster Reizen Winschoten
ESET Antivirus en internetbeveiliging
Hoogma Webdesign Beerta
Secusoft Security Software Beerta
24/7 Bestellen Beerta
MB&D - Michels Beveiliging en Dienstverlening Vlagtwedde
Komex Musselkanaal

--- advertentie ---

Oost-Groningen is een prachtige regio want....

heel Nederland heeft een slecht beeld van Pekela behalve de Oost-groningers zelf.

Zelf toevoegen »