Oost-Groningen Facebook
Menu

Gemeenten

Like Henk Pater clubkampioen WTTC 2017 op Facebook

Henk Pater clubkampioen WTTC 2017

Henk Pater clubkampioen WTTC 2017 Winschoten

Vorige week dinsdag waren de jaarlijkse terugkerende clubkampioenschappen. Met 17 deelnemers konden we concluderen dat het weer een goede opkomst was.

Nadat Harm Jan de indeling van de 3 poules bekend maakte, begonnen we met de wedstrijden. In totaal waren er 3 poules, 1 van 5 spelers en 2 van 6, verdeeld over 5 tafels. Na de spannende poulewedstrijden waarin gestreden werd alsof ieders wedstrijd de laatste was, volgde een nieuwe pouleronde. Alle winnaars kwamen bij elkaar in een poule, alle 2e, alle 3e etc… Uiteraard werd ook in deze fase hard gestreden om ieder puntje.

Uiteindelijk bleven er 6 spelers over. Om de 5e en 6e plek streden Jan Baas en Marcel van der Veen, de troostfinale ging tussen Harm Jan Wolterman en Henk Scheffer en de finale ging tussen titelverdedigster Ester Valentijn en Henk Pater.
Na een marathonpartij werd Marcel 5e en good-old Jan 6e, de troostfinale eindigde in het voordeel van Henk die in 2 games te sterk was voor Harm Jan. De finale tussen Ester en Henk eindigde in 2-0 in het voordeel van Henk waarbij Ester met 15-13 in de 1e game nog heel goed meekwam, maar tijdens de 2e game ondervond ze teveel hinder van een blessure waardoor deze vrij eenvoudig met 11-5 werd gewonnen door Henk die nu een jaar lang de eervolle titel van ‘Clubkampioen van WTTC’ bij zich mag dragen. Gefeliciteerd Henk!

Organisatie wederom bedankt voor het in goede banen leiden van deze clubkampioenschappen en Catalin, die helaas onze club gaat verlaten, heel veel succes bij GTTC in Groningen.

Rest mij namens WTTC iedereen hele fijne feestdagen en een super knallend 2018 te wensen!!!

Ga naar de website: www.wttc-winschoten.nl

Sportverslagen
Winschoter Tafeltennis Vereniging

Zelf een bijdrage leveren

Op de website Oostgrunn.nl kan iedereen een steentje bijdragen om zo Midden en Oost-Groningen op de kaart te zetten. Zo kan iedereen gemakkelijk een foto toevoegen, een evenement promoten en sportverslagen schrijven. Geef zelf ook eens een goede reden waarom Midden en Oost-Groningen een prachtige regio is. Wij vragen de medewerking van alle inwoners van Midden en Oost-Groningen om ons op deze manier te helpen met de promotie van deze prachtige regio.

Meer info »

Gratis reclame voor sportclubs en stichtingen

Meer info »

Uw bedrijf hier voor slechts € 65 ex BTW per jaar

Oost-Groningen

Business Partners

ESET Antivirus en internetbeveiliging
Klooster Reizen Winschoten
Hoogma Webdesign Beerta
Johan Kroon Administratie Scheemda
Secusoft Security Software Beerta
24/7 Bestellen Beerta
MB&D - Michels Beveiliging en Dienstverlening Vlagtwedde
Komex Musselkanaal

--- advertentie ---

Oost-Groningen is een prachtige regio want....

er is nog sociale controle: je kent je buren en gaat even kijken als je ze al een poos niet hebt gezien: moi buurvrouw, aal goud bie joe? Waar vind je dat nog?

Zelf toevoegen »