Oost-Groningen Facebook
Menu

Gemeenten

Like WTTC 1 kampioen! op Facebook

WTTC 1 kampioen!

WTTC 1 kampioen! Winschoten

WTTC 1 kampioen!

Gisteravond is het 1e team van WTTC kampioen geworden in de 2e klasse en is promotie naar de 1e klasse bewerkstelligd.
Dit gebeurde in de thuishaven tegen Actief Vries 2. Voordat de wedstrijd begon hadden de kampioenen al een voorsprong van drie punten op naaste concurrent Oliemolen 1. Een 7-3 overwinning zou voldoende zijn mede i.v.m. onderlinge resultaat. En zo geschiedde.

De thuisploeg, bestaande uit Ester Valentijn, Eline Nieborg en Henk Pater, begon scherp en na de eerste drie enkelpartijen stond het 3-0 in het voordeel van WTTC. Helaas werd de dubbel verloren zodat de stand 3-1 werd.
Na de dubbel was het Ester die het verschil weer naar 3 punten bracht en verloor Henk z'n partij en won Eline haar tweede wedstrijd, tussenstand 5-2. Tijdens de laatste 3 enkels wist WTTC nog 2 punten te pakken wat net voldoende was voor het terechte kampioenschap.
Ester, Eline, Henk Pater en Henk Scheffer van harte gefeliciteerd met het behalen van dit mooie resultaat en heel veel succes in de 1e klasse.Op de foto vlnr: Ester Valentijn, Henk Scheffer, Eline Nieborg en Henk Pater

Ga naar de website: wttc-winschoten.nl

Sportverslagen
Winschoter Tafeltennis Vereniging

Zelf een bijdrage leveren

Op de website Oostgrunn.nl kan iedereen een steentje bijdragen om zo Midden en Oost-Groningen op de kaart te zetten. Zo kan iedereen gemakkelijk een foto toevoegen, een evenement promoten en sportverslagen schrijven. Geef zelf ook eens een goede reden waarom Midden en Oost-Groningen een prachtige regio is. Wij vragen de medewerking van alle inwoners van Midden en Oost-Groningen om ons op deze manier te helpen met de promotie van deze prachtige regio.

Meer info »

Gratis reclame voor sportclubs en stichtingen

Meer info »

Uw bedrijf hier voor slechts € 65 ex BTW per jaar

Oost-Groningen

Business Partners

Hoogma Webdesign Beerta
Johan Kroon Administratie Scheemda
Klooster Reizen Winschoten
ESET Antivirus en internetbeveiliging
Komex Musselkanaal
24/7 Bestellen Beerta
MB&D - Michels Beveiliging en Dienstverlening Vlagtwedde
Secusoft Security Software Beerta

--- advertentie ---

Oost-Groningen is een prachtige regio want....

er is rust en ruimte....

Zelf toevoegen »