Oost-Groningen Facebook
Menu

Gemeenten

Like Competitie weer begonnen! op Facebook

Competitie weer begonnen!

Competitie weer begonnen! Winschoten

WTTC 1-Tjuchem 1
WTTC verliest de eerste wedstrijd met 6-4. Namens WTTC speelden Wijnold, Henk S en Eline. De eerste 3 partijen werden gewonnen door WTTC. Helaas ging het de rest van de avond minder. Zowel Henk als Eline verloren partijen in 5 games waardoor Tjuchem de wedstrijd won. Wijnold won 2 partijen, Henk Scheffer 1 en Eline ook 1.
WTTC 2 - Oldambt 2
Einduitslag 5-5. Elle wint er 2, Harm-Jan 1 en Catalin wint in de 3de klasse zijn eerste wedstrijd!
WTTC 3 - Argus 7
Een mooie overwinning van 8-2. Jan Baas wint al zijn partijen, Jan Slagt wint er 2 en ook Anja (invaller uit team 4) wint er knap 2! Ook de dubbel is door WTTC gewonnen.
WTTC 4 - The Batswingers 5
Een kleine nederlaag. 4-6 is de einduitslag geworden. Jack en Steven hebben er beiden 2 gewonnen. Frans wist wel wat sets te winnen maar helaas geen wedstrijd.
WTTC 5 –Oliemolen 3
Team 5 speelt de eerste wedstrijd 5-5, prachtig resultaat! Jenny won er knap 2. Rustig spel en de bal keurig op tafel gehouden. Johan won helaas geen wedstrijden maar bracht genoeg spanning in de wedstrijd door de laatste wedstrijd in 5 sets te verliezen. Ook Werner is nog in actie geweest. Samen met Johan gestreden voor de dubbel. Helaas waren de tegenstanders een maatje te groot. 5-5 is een mooi resultaat voor dit nieuwe team. Topper van de avond was Linda die knap al haar partijen won. Ook aan toeschouwers van WTTC geen gebrek. Al met al een hele gezellige avond gehad!
Eline _ Anja

Ga naar de website: www.wttc-winschoten.nl

Sportverslagen
Winschoter Tafeltennis Vereniging

Zelf een bijdrage leveren

Op de website Oostgrunn.nl kan iedereen een steentje bijdragen om zo Midden- en Oost-Groningen op de kaart te zetten. Zo kan iedereen gemakkelijk een foto toevoegen, een evenement promoten en sportverslagen schrijven. Geef zelf ook eens een goede reden waarom Midden- en Oost-Groningen een prachtige regio is. Wij vragen de medewerking van alle inwoners van Midden- en Oost-Groningen om ons op deze manier te helpen met de promotie van deze prachtige regio.

Meer info »

Gratis reclame voor sportclubs en stichtingen

Meer info »

Uw bedrijf hier voor slechts € 65 ex BTW per jaar

Oost-Groningen

Business Partners

24/7 Bestellen Beerta
P€ngels Outdoor & Vrije Tijd Stadskanaal
Stalucon Bouw B.V. Stadskanaal
ESET Antivirus en internetbeveiliging
Johan Kroon Administratie Scheemda
Hoogma Webdesign Beerta
Schildersbedrijf Dreijer VOF Beerta
Komex Musselkanaal
Nauticfan Beerta

--- advertentie ---

Oost-Groningen is een prachtige regio want....

of the amazing panoramas!

Zelf toevoegen »