Oost-Groningen Facebook
Menu

Gemeenten

Volg Klooster Reizen Winschoten op Twitter Like Klooster Reizen Winschoten op Facebook Volg Klooster Reizen Winschoten op Instagram Like Klooster Reizen Winschoten op Linkedin Like Klooster Reizen Winschoten op Google+

Klooster Reizen Winschoten

Langestraat 41
9671 PB Winschoten
Gemeente Oldambt
Telefoon: 0597-431643
E-mail: Toon e-mailadres

Ga naar de website: www.kloosterreizen.nl

Wie zijn wij?
Klooster Reizen in Winschoten, de reisspecialist in Groningen, staat al ruim 55 jaar met al zijn medewerkers paraat om voor elke vakantieganger de reis van zijn of haar dromen te helpen verwezenlijken. Of het nu gaat om een simpele recht-toe-recht-aan reis naar de zon en ontspanning, of om een ingewikkelde, per uur voorbereide trektocht door diverse landen; bij Klooster Reizen wordt u geholpen op een persoonlijke, betrokken manier. De ervaren medewerkers adviseren zodat u een reis op maat kunt samenstellen, helemaal gericht op uw persoonlijke wensen en voorkeuren. Klooster Reizen heeft behalve Winschoten ook vestigingen in Delfzijl, Hoogezand, Haren, Roden en Stadskanaal.

Klooster Reizen is ontstaan vanuit een touringcarbedrijf en de behoefte van de eigenaren om mensen op weg te helpen in de zoektocht naar hun ideale reisbestemming. In de beginjaren van de Nederlandse reiswereld heeft Klooster Reizen een pioniersrol vervuld. In begin samenwerkend met o.a. De Magneet, de voorloper van Holland International, is het reisbureau in de loop der jaren uitgegroeid tot het grootste onafhankelijke reisbureau van het Noorden. Met de overname van Internoord Reizen uit Groningen heeft het bedrijf een nieuwe tak aan het bedrijfsprofiel toegevoegd. Naast het vertrouwde Klooster Reizen voor de vakantiereizen kunnen ook de zakelijke reizigers bediend worden onder het label Internoord Zakelijk Reizen.

In de afgelopen jaren is Klooster Reizen door een vakjury herhaaldelijk gekozen tot het beste reisbureau van Groningen, dit werd zelfs een jaar overtroffen door het behalen van titel “Het Beste Reisbureau van Nederland”. Uiteraard voldoet Klooster Reizen aan alle kwaliteitseisen van de branchevereniging ANVR en is aangesloten bij het SGR. Bij Klooster Reizen wordt elke bezoeker geadviseerd door een ervaren reisadviseur waarbij persoonlijk contact, op maat gesneden advies, servicegerichtheid en betrouwbaarheid hoog in het vaandel staan.

Wat doen wij voor u?
Klooster Reizen is een kwalitatief, vakkundig en onafhankelijk reisbureau voor al uw vakantiewensen. Tegenwoordig is het voor iedereen heel makkelijk om online te zoeken naar de landen waar men graag naar toe zou willen reizen. Alle droomvakantiebestemmingen kan men thuis in een luie stoel verkennen en bezichtigen. Maar als de wens om een land te bezoeken omgezet moet worden in een daadwerkelijk reisplan, dan is het tijd om iemand in te schakelen die van het organiseren van kleine en grote reizen zijn expertise heeft gemaakt. Zodat er op het moment van eventuele problemen of vragen een betrouwbaar aanspreekpunt voor u beschikbaar is.

Leg de wensen en verwachtingen van uw ideale reis in de bekwame handen van de reisadviseurs bij Klooster Reizen en u zult niet teleurgesteld worden. Duizenden tevreden reizigers zijn u voorgegaan.

Waarom Klooster Reizen in Winschoten?

 • Een van de pioniers in de Nederlandse reiswereld
 • Ervaren, betrouwbaar, persoonlijk, de echte vakantie-expert!
 • De reisadviseurs bezoeken zelf de meeste locaties, zijn dus werkelijk “ervaringsdeskundigen”
 • Door een vakjury uitgekozen tot het “Het Beste Reisbureau van Groningen”
 • Zelfs een jaar tot “Het Beste Reisbureau van Nederland”
 • Aangesloten bij ANVR en SGR
 • Iedere reis is een persoonlijk maatwerk
 • Klooster Reizen is 24/7 bereikbaar
 • U gaat op reis met garanties (ANVR als bindend reisverbond en SGR als financiële zekerheid voor alle reizigers)
 • Uitstekende prijs/kwaliteit relatie
 • Cruise en verre reizen specialist


Kijk voor meer informatie en actueel nieuws op onze website en volg en like onze Facebook- of Instagrampagina!

Klooster Reizen Winschoten Winschoten
Klooster Reizen Winschoten Winschoten
Klooster Reizen Winschoten Winschoten

1x beoordeeld

Eén ster Twee sterren Drie sterren Vier sterren Vijf sterren

Geef een beoordeling door op de sterren te klikken of schrijf een recensie hier

Mijn website:

Mijn website:

Beoordeling:
Koptekst:
Beschrijf jouw ervaringen:
Jouw naam:
Jouw e-mail:
Woonplaats:

Zelf een bijdrage leveren

Op de website Oostgrunn.nl kan iedereen een steentje bijdragen om zo Midden en Oost-Groningen op de kaart te zetten. Zo kan iedereen gemakkelijk een foto toevoegen, een evenement promoten en sportverslagen schrijven. Geef zelf ook eens een goede reden waarom Midden en Oost-Groningen een prachtige regio is. Wij vragen de medewerking van alle inwoners van Midden en Oost-Groningen om ons op deze manier te helpen met de promotie van deze prachtige regio.

Meer info »

Gratis reclame voor sportclubs en stichtingen

Meer info »

Uw bedrijf hier voor slechts € 65 ex BTW per jaar

Oost-Groningen

Business Partners

ESET Antivirus en internetbeveiliging
Johan Kroon Administratie Scheemda
Klooster Reizen Winschoten
Hoogma Webdesign Beerta
MB&D - Michels Beveiliging en Dienstverlening Vlagtwedde
Secusoft Security Software Beerta
Komex Musselkanaal
24/7 Bestellen Beerta

--- advertentie ---

Oost-Groningen is een prachtige regio want....

het bied vele mogelijkheden en kansen

Zelf toevoegen »