Oost-Groningen Facebook
Menu

Municipalities

Volg Klooster Reizen Winschoten op Twitter Like Klooster Reizen Winschoten op Facebook Like Klooster Reizen Winschoten op Linkedin Like Klooster Reizen Winschoten op Google+

Klooster Reizen Winschoten

Langestraat 41
9671 PB Winschoten
Municipality Oldambt
Telephone: 0597-431643
E-mail: Show email address

Ga naar de website: www.kloosterreizen.nl

Wie zijn wij?
Klooster Reizen in Winschoten, de reisspecialist in Groningen, staat al ruim 45 jaar met al zijn medewerkers paraat om voor eenieder vakantieganger de reis van zijn dromen te helpen verwezenlijken. Of het nu gaat om een simpele recht-toe-recht-aan reis naar de zon en ontspanning of om een ingewikkelde, per uur voorbereidde trektocht door diverse landen, bij Klooster reizen wordt u geholpen op een persoonlijke, betrokken manier. De ervaren medewerkers adviseren u om een reis op maat samen te stellen, naar uw persoonlijke wensen en voorkeuren. Klooster Reizen heeft behalve Winschoten ook vestigingen in Stadskanaal, Delfzijl, Hoogezand en Haren.
Klooster Reizen is ontstaan vanuit een touringcarbedrijf en een behoefte van de eigenaren om mensen op weg te helpen in een zoektocht naar hun ideale reisbestemming. In de beginjaren van de Nederlandse reiswereld heeft Klooster Reizen een pionier rol vervuld. In begin samenwerkend met o.a. De Magneet, de voorloper van Holland International, is het reisbureau in de loop der jaren uitgegroeid tot een van de grootste onafhankelijke reisbureaus van het Noorden.
In de jaren 2010 tot 2012 is Klooster Reizen door een vakjury herhaaldelijk gekozen tot het beste reisbureau van Groningen en in 2012 werd dit overtroffen door het behalen van titel “Het Beste Reisbureau van Nederland”.
Uiteraard voldoet Klooster Reizen aan alle kwaliteitseisen van de branchevereniging ANVR en is aangesloten bij het SGR.
Bij Klooster Reizen wordt elke bezoeker geadviseerd door een ervaren reisadviseur waarbij persoonlijk contact, op maat gesneden advies, servicegerichtheid en betrouwbaarheid hoog in het vaandel staan.

Wat doen wij voor u?
Klooster Reizen is een kwalitatief, vakkundig en onafhankelijk reisbureau voor al uw vakantiewensen. Tegenwoordig is het voor iedereen heel makkelijk om online te zoeken naar de landen waar men graag naar toe zou willen reizen. Alle droomvakantie bestemmingen kan men thuis in een luie stoel verkennen en bezichtigen. Maar als de wens om een land te bezoeken omgezet moet worden in een daadwerkelijk reisplan, dan is het tijd om iemand in te schakelen die van het organiseren van kleine en grote reizen zijn expertise heeft gemaakt.
Leg de wensen en verwachtingen van uw ideale reis in de bekwame handen van de reisadviseurs bij Klooster Reizen en u zult niet teleurgesteld worden. Duizenden tevreden reizigers zijn u voor gegaan.
Op de website kunt u ook onder het kopje “medewerkers” een overzicht vinden van alle beschikbare adviseurs met een korte toelichting per reisadviseur en zijn/haar specifieke kwaliteiten. Maar er is nog iets bijzonders te vinden op de website van Klooster Reizen, iets wat ze tot een echt bijzonder reisbureau maakt: de reisadviseurs van Klooster Reizen hebben de meeste locaties persoonlijk bezocht en hun ervaringen vastgelegd in reisverslagen op de website van Klooster Reizen. Lees deze unieke verslagen en geniet, voordat u zelf op reis gaat, alvast van hun ervaringen, beschrijvingen en adviezen.

Waarom Klooster Reizen in Winschoten?
- Een van de pionieren in het Nederlandse reiswereld
- Ervaren, betrouwbaar, persoonlijk, echte vakantie experts
- De reisadviseurs bezoeken zelf de meeste locaties, zijn dus werkelijk “ervaringsdeskundigen”
- Drie jaar op een rij door een vakjury uitgekozen tot het “Het Beste Reisbureau van Groningen”
- In 2012 door een vakjury uitgekozen tot “Het Beste Reisbureau van Nederland”
- Aangesloten bij ANVR en SGR
- Iedere reis is een persoonlijk maatwerk
- Klooster Reizen is 24/7 bereikbaar
- U gaat op reis met garanties (ANVR als bindend reisverbond en SGR als financiële zekerheid voor alle reizigers)
- Uitstekende prijs/kwaliteit relatie
- Cruise- en verre reizen specialist

Kijk voor meer informatie en actueel nieuws op onze website en volg en like onze Facebookpagina!

Klooster Reizen Winschoten Winschoten
Klooster Reizen Winschoten Winschoten
Klooster Reizen Winschoten Winschoten

1x reviewed

Eén ster Twee sterren Drie sterren Vier sterren Vijf sterren

Rate by clicking on the stars or write a review here

Mijn website:

Mijn website:

Review:
Header:
Write a review:
Your name:
Your e-mail:
City:

Make a contribution

On the website Oostgrunn.nl anyone can contribute to improve the image of East Groningen and to let everybody know the beauties of the area. Visitors can respond to all subjects, give a review and share experiences. Also, everyone can vote on our poll, add photos, promote events, sports clubs and write sport competition results. Give a good reason yourself why East Groningen is a beautiful region. We ask the cooperation of all residents and visitors of East Groningen to help us with the promotion of this beautiful region.

Meer info »

Gratis reclame voor sportclubs en stichtingen

Meer info »

Uw bedrijf hier voor slechts € 65 ex BTW per jaar

Oost-Groningen

Business Partners

24/7 Bestellen Beerta
Johan Kroon Administratie Scheemda
Bosker Meubelen Siddeburen
Secusoft Security Software Beerta
Schildersbedrijf Dreijer VOF Beerta
Virena Autogroep Winschoten
Komex Musselkanaal
Nauticfan Beerta

Oost-Groningen is een prachtige regio want....

je krijgt hier meer waar voor je geld, alles is nét even wat goedkoper

Zelf toevoegen »