Oost-Groningen Facebook
Menu

Gemeinde

Volg Klooster Reizen Winschoten op Twitter Like Klooster Reizen Winschoten op Facebook Volg Klooster Reizen Winschoten op Instagram Like Klooster Reizen Winschoten op Linkedin Like Klooster Reizen Winschoten op Google+

Klooster Reizen Winschoten

Langestraat 41
9671 PB Winschoten
Gemeinde Oldambt
Telefon: 0597-431643
E-mail: E-mail anzeigen

Ga naar de website: www.kloosterreizen.nl

Wie zijn wij?
Klooster Reizen in Winschoten, de reisspecialist in Groningen, staat al ruim 55 jaar met al zijn medewerkers paraat om voor elke vakantieganger de reis van zijn of haar dromen te helpen verwezenlijken. Of het nu gaat om een simpele recht-toe-recht-aan reis naar de zon en ontspanning, of om een ingewikkelde, per uur voorbereide trektocht door diverse landen; bij Klooster Reizen wordt u geholpen op een persoonlijke, betrokken manier. De ervaren medewerkers adviseren zodat u een reis op maat kunt samenstellen, helemaal gericht op uw persoonlijke wensen en voorkeuren. Klooster Reizen heeft behalve Winschoten ook vestigingen in Delfzijl, Hoogezand, Haren, Roden en Stadskanaal.

Klooster Reizen is ontstaan vanuit een touringcarbedrijf en de behoefte van de eigenaren om mensen op weg te helpen in de zoektocht naar hun ideale reisbestemming. In de beginjaren van de Nederlandse reiswereld heeft Klooster Reizen een pioniersrol vervuld. In begin samenwerkend met o.a. De Magneet, de voorloper van Holland International, is het reisbureau in de loop der jaren uitgegroeid tot het grootste onafhankelijke reisbureau van het Noorden. Met de overname van Internoord Reizen uit Groningen heeft het bedrijf een nieuwe tak aan het bedrijfsprofiel toegevoegd. Naast het vertrouwde Klooster Reizen voor de vakantiereizen kunnen ook de zakelijke reizigers bediend worden onder het label Internoord Zakelijk Reizen.

In de afgelopen jaren is Klooster Reizen door een vakjury herhaaldelijk gekozen tot het beste reisbureau van Groningen, dit werd zelfs een jaar overtroffen door het behalen van titel “Het Beste Reisbureau van Nederland”. Uiteraard voldoet Klooster Reizen aan alle kwaliteitseisen van de branchevereniging ANVR en is aangesloten bij het SGR. Bij Klooster Reizen wordt elke bezoeker geadviseerd door een ervaren reisadviseur waarbij persoonlijk contact, op maat gesneden advies, servicegerichtheid en betrouwbaarheid hoog in het vaandel staan.

Wat doen wij voor u?
Klooster Reizen is een kwalitatief, vakkundig en onafhankelijk reisbureau voor al uw vakantiewensen. Tegenwoordig is het voor iedereen heel makkelijk om online te zoeken naar de landen waar men graag naar toe zou willen reizen. Alle droomvakantiebestemmingen kan men thuis in een luie stoel verkennen en bezichtigen. Maar als de wens om een land te bezoeken omgezet moet worden in een daadwerkelijk reisplan, dan is het tijd om iemand in te schakelen die van het organiseren van kleine en grote reizen zijn expertise heeft gemaakt. Zodat er op het moment van eventuele problemen of vragen een betrouwbaar aanspreekpunt voor u beschikbaar is.

Leg de wensen en verwachtingen van uw ideale reis in de bekwame handen van de reisadviseurs bij Klooster Reizen en u zult niet teleurgesteld worden. Duizenden tevreden reizigers zijn u voorgegaan.

Waarom Klooster Reizen in Winschoten?

 • Een van de pioniers in de Nederlandse reiswereld
 • Ervaren, betrouwbaar, persoonlijk, de echte vakantie-expert!
 • De reisadviseurs bezoeken zelf de meeste locaties, zijn dus werkelijk “ervaringsdeskundigen”
 • Door een vakjury uitgekozen tot het “Het Beste Reisbureau van Groningen”
 • Zelfs een jaar tot “Het Beste Reisbureau van Nederland”
 • Aangesloten bij ANVR en SGR
 • Iedere reis is een persoonlijk maatwerk
 • Klooster Reizen is 24/7 bereikbaar
 • U gaat op reis met garanties (ANVR als bindend reisverbond en SGR als financiële zekerheid voor alle reizigers)
 • Uitstekende prijs/kwaliteit relatie
 • Cruise en verre reizen specialist


Kijk voor meer informatie en actueel nieuws op onze website en volg en like onze Facebook- of Instagrampagina!

Klooster Reizen Winschoten Winschoten
Klooster Reizen Winschoten Winschoten
Klooster Reizen Winschoten Winschoten

1x bewertet

Eén ster Twee sterren Drie sterren Vier sterren Vijf sterren

Beurteilen sie durch auf die Sterne zu drücken oder senden Sie uns Ihre Rezension hier

Mijn website:

Mijn website:

Bewertung:
Kopfzeile:
Beschreiben Sie Ihre Erfahrungen:
Ihre Name:
Ihre E-mail:
Ort:

Selbst beitragen

Jeder kan etwas beitragen an www.oostgrunn.nl und damit Ost Groningen mehr Bekentheid geben. Besucher können regieren , Beurteiligungen schreiben und Erfahrungen teilen. Auch kan jeder auf unsere Umfrage reagieren, Bilder teilen, Ereignisse mitteilen und Sport-berichte schreiben. Machen Sie uns deutlich warum Ost Groningen so eine wunderbare Region ist. Wir fragen die Mitarbeit von allen Einwohnern von Ost Groningen um auf dieser Weise Werbung zu machen für diese wunderschöne Region!

Meer info »

Gratis reclame voor sportclubs en stichtingen

Meer info »

Uw bedrijf hier voor slechts € 65 ex BTW per jaar

Oost-Groningen

Business Partners

Johan Kroon Administratie Scheemda
ESET Antivirus en internetbeveiliging
Hoogma Webdesign Beerta
Klooster Reizen Winschoten
MB&D - Michels Beveiliging en Dienstverlening Vlagtwedde
24/7 Bestellen Beerta
Secusoft Security Software Beerta
Komex Musselkanaal

--- advertentie ---

Oost-Groningen is een prachtige regio want....

er liggen veel kansen voor persoonlijke en professionele groei

Zelf toevoegen »