Oost-Groningen Facebook
Menu

Gemeenten

Like Ger's Ezelstal op Facebook

Ger's Ezelstal

Categorie:  

Voor de kinderen

Adres:

Dorpsstraat 14

Plaats:

Vriescheloo, Westerwolde

Ga naar de website: www.gersezelstal.nl

Wil jij een dagje onthaasten? Genieten van de natuur, van de dieren en van elkaar? Boek dan zeker eens een halve of hele dag ezelwandeling bij Ger's Ezelstal in Vriescheloo.,

De stal heeft een achttal ezels, waaronder 2 mini-ezels. Denk niet dat jij de dienst uitmaakt, want een ezeltje bepaalt zelf hoe snel het loopt, en verplicht je op die manier om eens even helemaal te onthaasten. De prachtige natuur in je op te nemen. Mét kinderen én picknick. De ezeltjes zullen beide dragen.

Ezel kinderfeestje
Voor kinderen tot 30 kilo is het heerlijk rijden op de rug van een ezeltje. Het is ook een leuk idee voor een kinderfeestje, tegen geringe kosten krijg je de rit, een lekker ezel-cakeje, ezels borstelen en een picknick, allemaal in de prachtige natuur van Westerwolde.

Wil je een kijkje nemen bij Ger's Ezelstal? Vind je het leuk om een uurtje te komen ezelknuffelen, zonder rijden? Ook dat kan. En wat dacht je van yoga met ezeltjes? Bezoek de website van de ezelstal in Vriescheloo en neem contact op voor reserveren of bij vragen.

G-ezel-lig met een hoofdletter G!

Ger's Ezelstal Vriescheloo
Ger's Ezelstal Vriescheloo
Ger's Ezelstal Vriescheloo

Kies een categorie

--- advertentie ---

Zelf een bijdrage leveren

Op de website Oostgrunn.nl kan iedereen een steentje bijdragen om zo Midden en Oost-Groningen op de kaart te zetten. Zo kan iedereen gemakkelijk een foto toevoegen, een evenement promoten en sportverslagen schrijven. Geef zelf ook eens een goede reden waarom Midden en Oost-Groningen een prachtige regio is. Wij vragen de medewerking van alle inwoners van Midden en Oost-Groningen om ons op deze manier te helpen met de promotie van deze prachtige regio.

Meer info »

Gratis reclame voor sportclubs en stichtingen

Meer info »

Uw bedrijf hier voor slechts € 65 ex BTW per jaar

Oost-Groningen

Business Partners

ESET Antivirus en internetbeveiliging
Klooster Reizen Winschoten
Hoogma Webdesign Beerta
Johan Kroon Administratie Scheemda
MB&D - Michels Beveiliging en Dienstverlening Vlagtwedde
Secusoft Security Software Beerta
24/7 Bestellen Beerta
Komex Musselkanaal

--- advertentie ---

Oost-Groningen is een prachtige regio want....

er is rust en ruimte....

Zelf toevoegen »