Oost-Groningen Facebook
Menu

Gemeinde

Like Ger's Ezelstal op Facebook

Ger's Ezelstal

Kategorie:  

Für Kinder

Adresse:

Dorpsstraat 14

Ort:

Vriescheloo, Westerwolde

Ga naar de website: www.gersezelstal.nl

Wil jij een dagje onthaasten? Genieten van de natuur, van de dieren en van elkaar? Boek dan zeker eens een halve of hele dag ezelwandeling bij Ger's Ezelstal in Vriescheloo.,

De stal heeft een achttal ezels, waaronder 2 mini-ezels. Denk niet dat jij de dienst uitmaakt, want een ezeltje bepaalt zelf hoe snel het loopt, en verplicht je op die manier om eens even helemaal te onthaasten. De prachtige natuur in je op te nemen. Mét kinderen én picknick. De ezeltjes zullen beide dragen.

Ezel kinderfeestje
Voor kinderen tot 30 kilo is het heerlijk rijden op de rug van een ezeltje. Het is ook een leuk idee voor een kinderfeestje, tegen geringe kosten krijg je de rit, een lekker ezel-cakeje, ezels borstelen en een picknick, allemaal in de prachtige natuur van Westerwolde.

Wil je een kijkje nemen bij Ger's Ezelstal? Vind je het leuk om een uurtje te komen ezelknuffelen, zonder rijden? Ook dat kan. En wat dacht je van yoga met ezeltjes? Bezoek de website van de ezelstal in Vriescheloo en neem contact op voor reserveren of bij vragen.

G-ezel-lig met een hoofdletter G!

Ger's Ezelstal Vriescheloo
Ger's Ezelstal Vriescheloo
Ger's Ezelstal Vriescheloo

Wählen Sie eine Kategorie

--- advertentie ---

Selbst beitragen

Jeder kan etwas beitragen an www.oostgrunn.nl und damit Ost Groningen mehr Bekentheid geben. Besucher können regieren , Beurteiligungen schreiben und Erfahrungen teilen. Auch kan jeder auf unsere Umfrage reagieren, Bilder teilen, Ereignisse mitteilen und Sport-berichte schreiben. Machen Sie uns deutlich warum Ost Groningen so eine wunderbare Region ist. Wir fragen die Mitarbeit von allen Einwohnern von Ost Groningen um auf dieser Weise Werbung zu machen für diese wunderschöne Region!

Meer info »

Gratis reclame voor sportclubs en stichtingen

Meer info »

Uw bedrijf hier voor slechts € 65 ex BTW per jaar

Oost-Groningen

Business Partners

Hoogma Webdesign Beerta
Johan Kroon Administratie Scheemda
Klooster Reizen Winschoten
ESET Antivirus en internetbeveiliging
MB&D - Michels Beveiliging en Dienstverlening Vlagtwedde
Komex Musselkanaal
Secusoft Security Software Beerta
24/7 Bestellen Beerta

--- advertentie ---

Oost-Groningen is een prachtige regio want....

De poffert smaakt nergens heerlijker

Zelf toevoegen »