Oost-Groningen Facebook
Menu

Gemeenten

Like Sarah wint brons in Venray. op Facebook

Sarah wint brons in Venray.

Sarah wint brons in Venray. Finsterwolde

Venray, 8 juni 2013
Sarah Hector heeft zaterdag 8 juni meegedaan aan een groot internationaal toernooi in Venray. Dit is in Nederland één van de meest prestigieuze toernooien, waaraan dit jaar meer dan 1400 deelnemers, afkomstig van 270 clubs uit 28 landen, deelnamen.
Sarah zat in een poule met negen judoka’s, die over twee groepen waren verdeeld. Sarah moest het in haar eerste partij opnemen tegen Leah Grosvenor uit Engeland. Ze had de hele wedstrijd het initiatief en won uiteindelijk met een waza-ari. Vervolgens moest ze het opnemen tegen Emilie Schaal uit Slowakije. Sarah kwam al snel achter te staan met een waza-ari, waarna de Slowaakse haar voorsprong verdedigde. Sarah scoorde nog wel een yuko,maar verloor uiteindelijk. Ondanks de nederlaag plaatste ze zich wel voor een wedstrijd om een bronzen medaille. Hiervoor moesten ze naar een andere hal en duurde het bijna twee uur, voordat ze aan de beurt was. Tegenstander in deze wedstrijd was Lea Fienemann uit Duitsland. Sarah was gebrand op een medaille en ze legde de Duitse na ruim tien seconden in een houdgreep.
Vervolgens duurde het nog ruim een half uur voordat de medailles werden uitgereikt. Maar het wachten werd beloond: ze kreeg een giga bronzen medaille van ruim een halve kilo.
Het was een geweldige en zeer leerzame ervaring. Speciale dank gaat uit naar Marcel Joling van Judoschool Veendam, die Sarah coachte als vervanger van Ronnie. Ronnie kon door omstandigheden op het laatste moment niet mee naar Venray.
Zoë Klunder eindigde zaterdag in een grote poule met 37 judoka’s als zevende . Ze won haar eerste twee wedstrijden tegen een Duitse en Belgische. Met name voor de overwinning op de Belgische kreeg ze veel applaus vanaf de tribunes. De volgende twee wedstrijden werden helaas verloren. En al met al leverde het haar een keurige zevende plaats op in een heel sterk deelnemersveld.

Groeten Henk Jan

Ga naar de website: www.judotanrenjutsu.nl

Sportverslagen
Judoschool TRJ Oost-Groningen

 • Vier judoka’s in de top 10 van Nederland.
  lees verder
 • Judoschool Tan-Ten-Jutsu Oost-Groningen in de prijzen in Vlagtwedde.
  lees verder
 • Judoschool TRJ Oost-Groningen boekt prima resultaten op Regio toernooi.
  lees verder
 • Jeroen ter Veer klaargestoomd voor WK judo.
  lees verder
 • 3e Blauwestad Judo Toernooi
  lees verder
 • Judogoud voor Cindy Oost tijdens Friese Masters.
  lees verder
 • Prima Judoweekend Judoschool Oost-Groningen Tan-Ren-Jutsu
  lees verder
 • Judoschool Oost-Groningen pakt Oost-Duitse prijzen.
  lees verder
 • Top weekend judoka’s Judoschool Oost-Groningen.
  lees verder
 • Prima resultaten met veel goud voor Judoschool Oost-Groningen.
  lees verder

Zelf een bijdrage leveren

Op de website Oostgrunn.nl kan iedereen een steentje bijdragen om zo Midden- en Oost-Groningen op de kaart te zetten. Zo kan iedereen gemakkelijk een foto toevoegen, een evement promoten en sportverslagen schrijven. Geef zelf ook eens een goede reden waarom Midden- en Oost-Groningen een prachtige regio is. Wij vragen de medewerking van alle inwoners van Midden- en Oost-Groningen om ons op deze manier te helpen met de promotie van deze prachtige regio.

Meer info »

Gratis reclame voor sportclubs en stichtingen

Meer info »

Uw bedrijf hier voor slechts € 65 ex BTW per jaar

Oost-Groningen

Business Partners

24/7 Bestellen Beerta
Johan Kroon Administratie Scheemda
Komex Musselkanaal
Bosker Meubelen Siddeburen
Secusoft Security Software Beerta
Nauticfan Beerta
Virena Autogroep Winschoten
Schildersbedrijf Dreijer VOF Beerta

Oost-Groningen is een prachtige regio want....

Mooi centraal in Noord-Europa!

Zelf toevoegen »