Oost-Groningen Facebook
Menu

Gemeenten

Like Judoschool Oost-Groningen pakt Oost-Duitse prijzen. op Facebook

Judoschool Oost-Groningen pakt Oost-Duitse prijzen.

Judoschool Oost-Groningen pakt Oost-Duitse prijzen. Finsterwolde

Het weekend van 20, 21 en 22 maart ging de wedstrijdselectie van Judoschool Oost-Groningen (Tan-Ren-Jutsu) naar het internationaal en sterk bezette judotoernooi van Altentreptow, Oost-Duitsland. Op dit 2-daagse judo-evenement werd vel gestreden om het eremetaal. Op de eerste dag werd er in de ochtend gejudood in de leeftijdscategorie tot 13 jaar. Hier lieten de Oost-Groningers een verpletterende indruk achter.
Luna Arends werd kampioen in de klasse tot 40 kilogram en wist hiernaast ook de style-prijs te behalen voor de mooiste technieken. Een goed judoënde Janniek Pool wist het zilver te behalen in de klasse tot 36 kilogram. Het tweede zilver van de dag werd in de wacht gesleept door Milan de Klein in de klasse tot 38 kilogram. Vervolgens werd het brons bemachtigd door Cindy Oost in de klasse tot 44 kilogram. Cameron Luttje wist geen prijs te winnen ondanks prima inzet.
Later op de dag kwam de leeftijdscategorie tot 17 jaar in actie. De judoka’s, die in de selectie zitten -15 jaar voor de Nederlands Kampioenschap op 4 april, wilden zich extra voorbereiden door in een leeftijdscategorie hoger extra uit te komen. Dit leverde geweldige resultaten op. Rik Fissering werd kampioen in de klasse tot 66 kilogram. Isa Heideveld behaalde de zilveren medaille in de klasse tot 48 kilogram en in dezelfde klasse wist Esmee Vos brons mee te nemen. Savannah Luttje kwam uit in de klasse tot 52 kilogram en behaalde hier een verdienstelijke tweede plaats.
Als afsluiter van de dag is de judoschool derde geworden in de clubklassement.
Op de tweede dag was het de beurt voor de judoka’s om hun kunnen te laten zien in de leeftijdscategorie tot 15 jaar. Dit resulteerde wederom in prachtig judo en resultaten. Isa Heideveld en Esmee Vos kwamen hier beide uit in de klasse -48 kilogram. In een grote poule, waarin met dubbele eliminatie, kwamen de beide meiden elkaar tegen in de finale. Deze werd gewonnen door Isa Heideveld, die tevens een prijs kreeg voor mooiste technieken. Savannah Luttje wist in de voorrondes af te rekenen met sterke judoka’s uit Berlijn, Rostock en Polen. Hierna ging één partij verloren, maar Savannah wist zich te herpakken en zo het brons te winnen. Rik Fissering liet sterk judo zien in de klasse tot 66 kilogram en wist nu het zilver te bemachtigen. Milan de Klein wist, met goed judo, knap het zilver te bemachtigen in de klasse tot 38 kilogram. Julian Grave en Mike Oost hebben prima gejudood maar wisten geen prijs te halen.
In de middag was het de tijd voor de senioren. Maurice Mante en Jeroen ter Veer wisten de finales te behalen dit resulteerde tot brons. Tevens was er brons voor de 17 jarige Rowen van der Heide in de kwart finale moest hij een sterke tegenstander uit Polen voor zich laten. Elwin Johannes kwam ver in het toernooi hij moest ook 2 tegenstanders voor zich dulden en wist tevens het brons te veroveren. Ook deze dag wist het team de derde pek in het teamklassement te winnen.
Daarnaast was ons eigen Dirk Pool, Nationaal scheidsrechter, ook van de partij en heeft menig partij mogen leiden. Trainers/coaches Ronnie Grave en Elwin Johannes waren zeer tevreden over de behaalde resultaten en de gezellige weekend Oost-Duitsland.
Voor meer informatie voor judo in Oost-Groningen locaties: Finsterwolde, Winschoten, Stadskanaal, Musselkanaal, Ter Apel en Vlagtwedde kijk op: www.judotanrenjutsu.nl , je kunt ons ook volgen op Facebook.

Ga naar de website: www.judotanrenjutsu.nl

Sportverslagen
Judoschool TRJ Oost-Groningen

 • Vier judoka’s in de top 10 van Nederland.
  lees verder
 • Judoschool Tan-Ten-Jutsu Oost-Groningen in de prijzen in Vlagtwedde.
  lees verder
 • Judoschool TRJ Oost-Groningen boekt prima resultaten op Regio toernooi.
  lees verder
 • Jeroen ter Veer klaargestoomd voor WK judo.
  lees verder
 • 3e Blauwestad Judo Toernooi
  lees verder
 • Judogoud voor Cindy Oost tijdens Friese Masters.
  lees verder
 • Prima Judoweekend Judoschool Oost-Groningen Tan-Ren-Jutsu
  lees verder
 • Judoschool Oost-Groningen pakt Oost-Duitse prijzen.
  lees verder
 • Top weekend judoka’s Judoschool Oost-Groningen.
  lees verder
 • Prima resultaten met veel goud voor Judoschool Oost-Groningen.
  lees verder

Zelf een bijdrage leveren

Op de website Oostgrunn.nl kan iedereen een steentje bijdragen om zo Midden- en Oost-Groningen op de kaart te zetten. Zo kan iedereen gemakkelijk een foto toevoegen, een evementen promoten en sportverslagen schrijven. Geef zelf ook eens een goede reden waarom Midden- en Oost-Groningen een prachtige regio is. Wij vragen de medewerking van alle inwoners van Midden- en Oost-Groningen om ons op deze manier te helpen met de promotie van deze prachtige regio.

Meer info »

Gratis reclame voor sportclubs en stichtingen

Meer info »

Uw bedrijf hier voor slechts € 65 ex BTW per jaar

Oost-Groningen

Business Partners

Hoogma Webdesign Beerta
Johan Kroon Administratie Scheemda
Hotel-Restaurant Victoria BV Winschoten
Kiëta Koi Veendam
Meinardi Winkel Winschoten
Secusoft Security Software Beerta
Nieboer Koeriers Oude Pekela
Kalk Bandenservice Heiligerlee
Caravanservice Gram Wedde
Bosker Meubelen Siddeburen

Oost-Groningen is een prachtige regio want....

Je kunt hier nog in alle rust genieten van de ondergaande zon, files 'watisdah?', je hebt letterlijk en figuurlijk de ruimte om te ademen, de mensen zijn hier echt en je hebt hier een schitterende en rijke historie die nog vaak onderbelicht is!

Zelf toevoegen »