Oost-Groningen Facebook
Menu

Gemeenten

Like Bronzen plak op NK Teamkampioenschappen Judo -15 jaar te Nijmegen op Facebook

Bronzen plak op NK Teamkampioenschappen Judo -15 jaar te Nijmegen

Bronzen plak op NK Teamkampioenschappen Judo -15 jaar te Nijmegen Finsterwolde

Judo combinatie meidenteam Judo Tan-Ren-Jutsu en JS Veendam en veroveren onder een geweldige coaching van Ronnie Grave en Marcel Joling een prachtige Bronzen plak met een Gouden randje op de Nederlandse teamkampioenschappen te Nijmegen ...

Drie weken terug veroverden de meiden op de Noord Nederlandse districtsteamtoernooi van de provincies Groningen, Friesland, Drenthe en Overijssel de 1e plaats tegen een ijzersterk combinatieteam van het Friese A7 (bestaande uit twaalf gerenommeerde judoscholen) en Judo Groningen (bestaande uit vijf gerenommeerde judoscholen) ... De meiden lieten er geen gras over groeien en hebben na een goede voorbereiding zich sterk met 3-2 voor de NK teams geplaatst.

Afgelopen zaterdag 28 juni was het zover het team bestaande uit Esmee Vos, Isa Heideveld, Vera Raspe, Savannah Luttje, Sarah Hector, Inge Bos, Annelie Bultena en Zoë Klunder loten zwaar, heel zwaar, zwaarder kon eigenlijk niet. Als eerste tegen de kampioen van 2013 en uiteindelijk ook 2014 Kenamju / Judoacademie Amsterdam de wedstrijden gingen gelijk op, echter trokken we een paar keer net elke keer aan het kortste eind en verloren met 4-1. Daarna konden de meiden zich opmaken voor de partijen tegen het sterke team van JC Hercules Limburg die zich had versterkt met een tweetal meiden uit Duitsland. Het werden hele spannende wedstrijden soms bij het bizarre af zo spannend, uiteindelijk waren wij met 3-2 te sterk voor Hercules en konden de meiden zich opmaken voor de "kleine finale" om Brons ... Dit werd tegen het gelegenheidsteam van Cees Veen uit Noord Holland. Dit zouden ook zware wedstrijden worden en zo werd er na wat tactische veranderingen goed en sterk judo neergezet. Het verliep volgens plan en de meiden wonnen uiteindelijk met 3-2 ... Een geweldige 3e plaats op zo'n sterk NK is voor de meiden van JS Veendam en Judo Tan Ren Jutsu een topprestatie van jewelste te noemen, in de voorrondes al te winnen van grote clubs als A7/Groningen en uiteindelijk alleen te verliezen van de uiteindelijke kampioen Kenamju / Judoacademie Amsterdam is een Bronzen plak met "gouden" randje meer dan waardig !!!
Wilt u meer informatie en foto’s: www.judotanrenjutsu.nl

Ga naar de website: www.judotanrenjutsu.nl

Sportverslagen
Judoschool TRJ Oost-Groningen

 • Vier judoka’s in de top 10 van Nederland.
  lees verder
 • Judoschool Tan-Ten-Jutsu Oost-Groningen in de prijzen in Vlagtwedde.
  lees verder
 • Judoschool TRJ Oost-Groningen boekt prima resultaten op Regio toernooi.
  lees verder
 • Jeroen ter Veer klaargestoomd voor WK judo.
  lees verder
 • 3e Blauwestad Judo Toernooi
  lees verder
 • Judogoud voor Cindy Oost tijdens Friese Masters.
  lees verder
 • Prima Judoweekend Judoschool Oost-Groningen Tan-Ren-Jutsu
  lees verder
 • Judoschool Oost-Groningen pakt Oost-Duitse prijzen.
  lees verder
 • Top weekend judoka’s Judoschool Oost-Groningen.
  lees verder
 • Prima resultaten met veel goud voor Judoschool Oost-Groningen.
  lees verder

Zelf een bijdrage leveren

Op de website Oostgrunn.nl kan iedereen een steentje bijdragen om zo Midden- en Oost-Groningen op de kaart te zetten. Zo kan iedereen gemakkelijk een foto toevoegen, een evenement promoten en sportverslagen schrijven. Geef zelf ook eens een goede reden waarom Midden- en Oost-Groningen een prachtige regio is. Wij vragen de medewerking van alle inwoners van Midden- en Oost-Groningen om ons op deze manier te helpen met de promotie van deze prachtige regio.

Meer info »

Gratis reclame voor sportclubs en stichtingen

Meer info »

Uw bedrijf hier voor slechts € 65 ex BTW per jaar

Oost-Groningen

Business Partners

P€ngels Outdoor & Vrije Tijd Stadskanaal
Stalucon Bouw B.V. Stadskanaal
ESET Antivirus en internetbeveiliging
24/7 Bestellen Beerta
Schildersbedrijf Dreijer VOF Beerta
Johan Kroon Administratie Scheemda
Hoogma Webdesign Beerta
Komex Musselkanaal
Nauticfan Beerta

--- advertentie ---

Oost-Groningen is een prachtige regio want....

er is nog sociale controle: je kent je buren en gaat even kijken als je ze al een poos niet hebt gezien: moi buurvrouw, aal goud bie joe? Waar vind je dat nog?

Zelf toevoegen »