Oost-Groningen Facebook
Menu

Gemeenten

Like Zalencentrum Het Oude Wapen op Facebook

Zalencentrum Het Oude Wapen

Hoofdweg 70
9697 NL Blijham
Gemeente Westerwolde
Telefoon: 0597561237
Mobiel: 06505052102
E-mail: Toon e-mailadres

Ga naar de website: www.hetoudewapen.com

Wie zijn wij?
Eetcafé – Zalencentrum “Het Oude Wapen” in Blijham is van oudsher een dorpshuis.
“Het Oude Wapen” is in 1997 geprivatiseerd en gekocht door Fally Spit en Thijs Spit†, die in een eerdere periode als beheerder dit complex hebben vorm hebben gegeven. Van een knus dorpshuis is dit door Fally en Thijs en later door Fally uitgebouwd tot een zalencentrum waar vele countrybandjes furore hebben gemaakt. En niet te vergeten de bakermat van Country band Texas Renegade. Na het overlijden van Thijs Spit heeft Fally dit concept optimaal doorgezet en uitgebouwd.
Het Oude Wapen staat in het knusse dorpje Blijham met zijn gezellige dorpskern in het mooie Westerwolde met prachtige wandel en fietsroutes. De Westerwolde A die zich als een slang door het landschap kronkelt, leent zich uitstekend voor het vissen en zwemmen of een rondvaart.


Wat doen wij voor u?
Het zalencentrum heeft 4 zalen met een knus eetcafé gedeelte waar op vaste avonden wordt geklaverjast. Maar ook wordt er spontaan muziek gemaakt door gasten op de aanwezige muziekinstrumenten.
Daarnaast zijn er diverse zalen waar diverse bijeenkomsten worden gehouden zoals; vergaderingen, recepties, koffietafels of andere kleinschalige activiteiten. In de grote zaal, met toneel en kleedkamer, worden met grote regelmaat optredens verzorgd door country bandjes of andere artiesten. Maar ook geweldige toneelavonden en optredens door diverse zangkoren. Of gewoon een verjaardag of een boerenbruiloftsfeest met of zonder band.
Vanuit de traditie wordt door Het Oude Wapen en sponsoren ook de befaamde Feestweek van Blijham georganiseerd en de Thijs Memorial Days als herinnering na het overlijden van Thijs die een liefhebber was van Country bandjes.
Naast deze activiteiten heeft Het Oude wapen een eigen keuken waar geen kleine borden de keuken uit komen. Groningse bourgondische stamppot gerechten komen dan ook regelmatig uit de keuken. Maar ook kan een koud of warm buffet worden verzorgd of BBQ.


Waarom Het Oude Wapen
Het oude wapen biedt vele mogelijkheden om uw activiteit tot een succes te brengen en waar heel veel mogelijk is en waar service en warmte vanzelfsprekend zijn. Van oudsher staat flexibiliteit hoog in het vaandel. Daarom kiezen de klanten al jaren om bedrijfsfeesten, familiefeesten, reünies ect. te organiseren. Bijna alles is mogelijk. Alle licht en geluidsapparatuur is aanwezig. In alle zalen is een beamer aanwezig

Zalencentrum Het Oude Wapen Blijham

5x beoordeeld

Eén ster Twee sterren Drie sterren Vier sterren Vijf sterren

Geef een beoordeling door op de sterren te klikken of schrijf een recensie hier

Mijn website:

Mijn website:

Beoordeling:
Koptekst:
Beschrijf jouw ervaringen:
Jouw naam:
Jouw e-mail:
Woonplaats:

Zelf een bijdrage leveren

Op de website Oostgrunn.nl kan iedereen een steentje bijdragen om zo Midden- en Oost-Groningen op de kaart te zetten. Zo kan iedereen gemakkelijk een foto toevoegen, een evementen promoten en sportverslagen schrijven. Geef zelf ook eens een goede reden waarom Midden- en Oost-Groningen een prachtige regio is. Wij vragen de medewerking van alle inwoners van Midden- en Oost-Groningen om ons op deze manier te helpen met de promotie van deze prachtige regio.

Meer info »

Gratis reclame voor sportclubs en stichtingen

Meer info »

Uw bedrijf hier voor slechts € 65 ex BTW per jaar

Oost-Groningen

Business Partners

Dibbets Advies A & R Meeden
De Leo Media Beerta
Nauticfan Beerta
Johan Kroon Administratie Scheemda
Hoogma Webdesign Beerta
Hotel-Restaurant Victoria BV Winschoten
Schildersbedrijf Dreijer VOF Beerta
SecuSoft Security Software Beerta
Komex Musselkanaal
MB&D - Michels Beveiliging en Dienstverlening Vlagtwedde

Oost-Groningen is een prachtige regio want....

omdat ik er woon

Zelf toevoegen »