Oost-Groningen Facebook
Menu

Municipalities

Like Zalencentrum Het Oude Wapen op Facebook

Zalencentrum Het Oude Wapen

Hoofdweg 70
9697 NL Blijham
Municipality Westerwolde
Telephone: 0597561237
Mobile: 06505052102
E-mail: Show email address

Ga naar de website: www.hetoudewapen.com

Wie zijn wij?
Eetcafé – Zalencentrum “Het Oude Wapen” in Blijham is van oudsher een dorpshuis.
“Het Oude Wapen” is in 1997 geprivatiseerd en gekocht door Fally Spit en Thijs Spit†, die in een eerdere periode als beheerder dit complex hebben vorm hebben gegeven. Van een knus dorpshuis is dit door Fally en Thijs en later door Fally uitgebouwd tot een zalencentrum waar vele countrybandjes furore hebben gemaakt. En niet te vergeten de bakermat van Country band Texas Renegade. Na het overlijden van Thijs Spit heeft Fally dit concept optimaal doorgezet en uitgebouwd.
Het Oude Wapen staat in het knusse dorpje Blijham met zijn gezellige dorpskern in het mooie Westerwolde met prachtige wandel en fietsroutes. De Westerwolde A die zich als een slang door het landschap kronkelt, leent zich uitstekend voor het vissen en zwemmen of een rondvaart.


Wat doen wij voor u?
Het zalencentrum heeft 4 zalen met een knus eetcafé gedeelte waar op vaste avonden wordt geklaverjast. Maar ook wordt er spontaan muziek gemaakt door gasten op de aanwezige muziekinstrumenten.
Daarnaast zijn er diverse zalen waar diverse bijeenkomsten worden gehouden zoals; vergaderingen, recepties, koffietafels of andere kleinschalige activiteiten. In de grote zaal, met toneel en kleedkamer, worden met grote regelmaat optredens verzorgd door country bandjes of andere artiesten. Maar ook geweldige toneelavonden en optredens door diverse zangkoren. Of gewoon een verjaardag of een boerenbruiloftsfeest met of zonder band.
Vanuit de traditie wordt door Het Oude Wapen en sponsoren ook de befaamde Feestweek van Blijham georganiseerd en de Thijs Memorial Days als herinnering na het overlijden van Thijs die een liefhebber was van Country bandjes.
Naast deze activiteiten heeft Het Oude wapen een eigen keuken waar geen kleine borden de keuken uit komen. Groningse bourgondische stamppot gerechten komen dan ook regelmatig uit de keuken. Maar ook kan een koud of warm buffet worden verzorgd of BBQ.


Waarom Het Oude Wapen
Het oude wapen biedt vele mogelijkheden om uw activiteit tot een succes te brengen en waar heel veel mogelijk is en waar service en warmte vanzelfsprekend zijn. Van oudsher staat flexibiliteit hoog in het vaandel. Daarom kiezen de klanten al jaren om bedrijfsfeesten, familiefeesten, reünies ect. te organiseren. Bijna alles is mogelijk. Alle licht en geluidsapparatuur is aanwezig. In alle zalen is een beamer aanwezig

Zalencentrum Het Oude Wapen Blijham

5x reviewed

Eén ster Twee sterren Drie sterren Vier sterren Vijf sterren

Rate by clicking on the stars or write a review here

Mijn website:

Mijn website:

Review:
Header:
Write a review:
Your name:
Your e-mail:
City:

Make a contribution

On the website Oostgrunn.nl anyone can contribute to improve the image of East Groningen and to let everybody know the beauties of the area. Visitors can respond to all subjects, give a review and share experiences. Also, everyone can vote on our poll, add photos, promote events, sports clubs and write sport competition results. Give a good reason yourself why East Groningen is a beautiful region. We ask the cooperation of all residents and visitors of East Groningen to help us with the promotion of this beautiful region.

Meer info »

Gratis reclame voor sportclubs en stichtingen

Meer info »

Uw bedrijf hier voor slechts € 65 ex BTW per jaar

Oost-Groningen

Business Partners

Nauticfan Beerta
Hotel-Restaurant Victoria BV Winschoten
Hoogma Webdesign Beerta
Johan Kroon Administratie Scheemda
Secusoft Security Software Beerta
Komex Musselkanaal
MB&D - Michels Beveiliging en Dienstverlening Vlagtwedde
Meinardi Winkel Winschoten
Kiëta Koi Veendam
Schildersbedrijf Dreijer VOF Beerta

Oost-Groningen is een prachtige regio want....

Er goit niks bofen oostgroningen

Zelf toevoegen »