Oost-Groningen Facebook
Menu

Gemeenten

Volg Stichting Armslag op Twitter Like Stichting Armslag op Facebook

Stichting Armslag

Nederlandlaan 7a
9501 CA Stadskanaal
Gemeente Stadskanaal
Telefoon: 0599-213376
E-mail: Toon e-mailadres

Ga naar de website: www.stichtingarmslag.nl

Armoede komt in vele gezinnen voor. Door het niet hebben van betaald werk, ten gevolge van echtscheiding of faillissement. Voor mensen die verstoken zijn van het meedoen aan het sociaal maatschappelijk leven, is de dreiging van sociaal isolement groot. Sociale uitsluiting ten gevolge van armoede is funest voor mens en samenleving. Stichting Armslag maakt zich sterk voor deze mensen.

Stichting Armslag!
Stichting Armslag is een particuliere organisatie die ten doel heeft om op een duurzame manier te investeren in de participatie en ontwikkeling van mensen die zonder extra steun aan de zijlijn van de samenleving terecht dreigen te komen. Stichting Armslag tracht haar doel onder meer te verwezenlijken door het voeren van een inbrengwinkel waar mensen goederen kunnen inbrengen, kopen en verkrijgen.

Hoe werkt “Boetiek Armslag”.
Onze winkel werkt als volgt: heeft u geen werk meer, maar heeft u het minimum loon of een uitkering zoals WWB, Wajong, Leefgeld of weekgeld en is uw inkomen niet hoger dan 120% van de geldende bijstandsnorm, dan kunt u zich laten inschrijven bij ons. Het formulier is verkrijgbaar in de winkel. U kunt u uw gegevens invullen en neem een kopie van uw loon-uitkering gegevens enz. mee. Dit moet elk jaar opnieuw geleverd worden. Gaat uw verhuizen of krijgt u een ander email-adres of gezinsuitbreiding of bent u 18 jaar of 65 jaar geworden geef het aan ons door via email of in de winkel. Voldoet u aan de criteria, dan wordt er een klantenkaart gemaakt. U kunt niet b.v. voor uw buurvrouw kleding op de klantenkaart krijgen. De klantenkaart is persoonlijk. U heeft per kwartaal recht op 6 kledingstukken gratis per persoon per gezinslid o.a. jas, broek, rok, jurk, schoenen, laarzen, sportkleding, dekbedhoes, hoeslaken, deken, dekbed, enz. en heeft u de kaart vol dan betaald u van bovenstaande artikelen de helft van de prijs. Huishoudelijke artikelen enz. ook voor de helft maar die kunnen niet op de klantenkaart.

Local for Local
Mensen helpen mensen uit hun eigen woonomgeving door kleding en goederen die geschikt zijn voor hergebruik in te brengen. Dan kunnen wij ze weer weggeven aan onze klanten.

Kopen
De winkel is toegankelijk voor iedereen om bij ons spullen in te brengen en bij ons te kopen, zij betalen de normale prijs. Want we kunnen niet zonder inkomsten, we moeten wel de huur, gas, elektra, telefoon en verdere onkosten betalen. Dat lukt allemaal, we hoeven geen winst want we zijn er voor hen “de minima” om te helpen (o.a. gezinnen, alleenstaanden met of zonder kinderen, ouderen enz.)

De winkel is goed toegankelijk, voor ouders met een kinder-/wandelwagen, iemand in een rolstoel of scootmobiel.
Stichting Armslag werkt uitsluitend met vrijwilligers!!!!

Donatie is welkom
Draagt u Stichting Armslag een warm hart toe! Uw donatie is welkom, maak uw donatie over op onderstaande Rekening:
RABOBANK NL 30 RABO 0108.413.020 t.a.v. Stichting Armslag

Openingstijden
maandag 14-16 uur
dinsdag 9-11 uur en 14-16 uur
woensdag 9-11 uur en 14-16 uur
donderdag 9-11 uur en 14-16 uur
vrijdag 9-11 uur en 14-16 uur
zaterdag 14-16 uur
zondag gesloten

KOM LANGS IN ONZE BOETIEK, WIJ HELPEN U GRAAG!

(inbreng of wilt U sponsor of donateur worden? neem dan contact met ons op)

Stichting Armslag Stadskanaal
Stichting Armslag Stadskanaal
Stichting Armslag Stadskanaal

18x beoordeeld

Eén ster Twee sterren Drie sterren Vier sterren Vijf sterren

Geef een beoordeling door op de sterren te klikken of schrijf een recensie hier

Mijn website:

Mijn website:

Beoordeling:
Koptekst:
Beschrijf jouw ervaringen:
Jouw naam:
Jouw e-mail:
Woonplaats:

Armslag is gewoon goed bezig

Joke Krogters, Oost Pekela
Ik ben door Armslag geholpen uit een lastige situatie. Zij hebben mij steun gegeven en ik heb een nieuwe garderobe kunnen aanschaffen. Een nette rok, tot knielengte, een leuke witte sjhawl en een kanten blouse: ik was gewoon helemaal klaar voor de sollicitatie en: ik ben aangenomen!!!


Zelf een bijdrage leveren

Op de website Oostgrunn.nl kan iedereen een steentje bijdragen om zo Midden en Oost-Groningen op de kaart te zetten. Zo kan iedereen gemakkelijk een foto toevoegen, een evenement promoten en sportverslagen schrijven. Geef zelf ook eens een goede reden waarom Midden en Oost-Groningen een prachtige regio is. Wij vragen de medewerking van alle inwoners van Midden en Oost-Groningen om ons op deze manier te helpen met de promotie van deze prachtige regio.

Meer info »

Gratis reclame voor sportclubs en stichtingen

Meer info »

Uw bedrijf hier voor slechts € 65 ex BTW per jaar

Oost-Groningen

Business Partners

ESET Antivirus en internetbeveiliging
Klooster Reizen Winschoten
Hoogma Webdesign Beerta
Johan Kroon Administratie Scheemda
Schildersbedrijf Dreijer VOF Beerta
Komex Musselkanaal
Kiëta Koi Veendam
Secusoft Security Software Beerta
24/7 Bestellen Beerta
MB&D - Michels Beveiliging en Dienstverlening Vlagtwedde

--- advertentie ---

Oost-Groningen is een prachtige regio want....

heel Nederland heeft een slecht beeld van Pekela behalve de Oost-groningers zelf.

Zelf toevoegen »