Oost-Groningen Facebook
Menu

Gemeinde

Volg Stichting Armslag op Twitter Like Stichting Armslag op Facebook

Stichting Armslag

Nederlandlaan 7a
9501 CA Stadskanaal
Gemeinde Stadskanaal
Telefon: 0599-213376
E-mail: E-mail anzeigen

Ga naar de website: www.stichtingarmslag.nl

Armoede komt in vele gezinnen voor. Door het niet hebben van betaald werk, ten gevolge van echtscheiding of faillissement. Voor mensen die verstoken zijn van het meedoen aan het sociaal maatschappelijk leven, is de dreiging van sociaal isolement groot. Sociale uitsluiting ten gevolge van armoede is funest voor mens en samenleving. Stichting Armslag maakt zich sterk voor deze mensen.

Stichting Armslag!
Stichting Armslag is een particuliere organisatie die ten doel heeft om op een duurzame manier te investeren in de participatie en ontwikkeling van mensen die zonder extra steun aan de zijlijn van de samenleving terecht dreigen te komen. Stichting Armslag tracht haar doel onder meer te verwezenlijken door het voeren van een inbrengwinkel waar mensen goederen kunnen inbrengen, kopen en verkrijgen.

Hoe werkt “Boetiek Armslag”.
Onze winkel werkt als volgt: heeft u geen werk meer, maar heeft u het minimum loon of een uitkering zoals WWB, Wajong, Leefgeld of weekgeld en is uw inkomen niet hoger dan 120% van de geldende bijstandsnorm, dan kunt u zich laten inschrijven bij ons. Het formulier is verkrijgbaar in de winkel. U kunt u uw gegevens invullen en neem een kopie van uw loon-uitkering gegevens enz. mee. Dit moet elk jaar opnieuw geleverd worden. Gaat uw verhuizen of krijgt u een ander email-adres of gezinsuitbreiding of bent u 18 jaar of 65 jaar geworden geef het aan ons door via email of in de winkel. Voldoet u aan de criteria, dan wordt er een klantenkaart gemaakt. U kunt niet b.v. voor uw buurvrouw kleding op de klantenkaart krijgen. De klantenkaart is persoonlijk. U heeft per kwartaal recht op 6 kledingstukken gratis per persoon per gezinslid o.a. jas, broek, rok, jurk, schoenen, laarzen, sportkleding, dekbedhoes, hoeslaken, deken, dekbed, enz. en heeft u de kaart vol dan betaald u van bovenstaande artikelen de helft van de prijs. Huishoudelijke artikelen enz. ook voor de helft maar die kunnen niet op de klantenkaart.

Local for Local
Mensen helpen mensen uit hun eigen woonomgeving door kleding en goederen die geschikt zijn voor hergebruik in te brengen. Dan kunnen wij ze weer weggeven aan onze klanten.

Kopen
De winkel is toegankelijk voor iedereen om bij ons spullen in te brengen en bij ons te kopen, zij betalen de normale prijs. Want we kunnen niet zonder inkomsten, we moeten wel de huur, gas, elektra, telefoon en verdere onkosten betalen. Dat lukt allemaal, we hoeven geen winst want we zijn er voor hen “de minima” om te helpen (o.a. gezinnen, alleenstaanden met of zonder kinderen, ouderen enz.)

De winkel is goed toegankelijk, voor ouders met een kinder-/wandelwagen, iemand in een rolstoel of scootmobiel.
Stichting Armslag werkt uitsluitend met vrijwilligers!!!!

Donatie is welkom
Draagt u Stichting Armslag een warm hart toe! Uw donatie is welkom, maak uw donatie over op onderstaande Rekening:
RABOBANK NL 30 RABO 0108.413.020 t.a.v. Stichting Armslag

Openingstijden
maandag 14-16 uur
dinsdag 9-11 uur en 14-16 uur
woensdag 9-11 uur en 14-16 uur
donderdag 9-11 uur en 14-16 uur
vrijdag 9-11 uur en 14-16 uur
zaterdag 14-16 uur
zondag gesloten

KOM LANGS IN ONZE BOETIEK, WIJ HELPEN U GRAAG!

(inbreng of wilt U sponsor of donateur worden? neem dan contact met ons op)

Stichting Armslag Stadskanaal
Stichting Armslag Stadskanaal
Stichting Armslag Stadskanaal

18x bewertet

Eén ster Twee sterren Drie sterren Vier sterren Vijf sterren

Beurteilen sie durch auf die Sterne zu drücken oder senden Sie uns Ihre Rezension hier

Mijn website:

Mijn website:

Bewertung:
Kopfzeile:
Beschreiben Sie Ihre Erfahrungen:
Ihre Name:
Ihre E-mail:
Ort:

Armslag is gewoon goed bezig

Joke Krogters, Oost Pekela
Ik ben door Armslag geholpen uit een lastige situatie. Zij hebben mij steun gegeven en ik heb een nieuwe garderobe kunnen aanschaffen. Een nette rok, tot knielengte, een leuke witte sjhawl en een kanten blouse: ik was gewoon helemaal klaar voor de sollicitatie en: ik ben aangenomen!!!


Selbst beitragen

Jeder kan etwas beitragen an www.oostgrunn.nl und damit Ost Groningen mehr Bekentheid geben. Besucher können regieren , Beurteiligungen schreiben und Erfahrungen teilen. Auch kan jeder auf unsere Umfrage reagieren, Bilder teilen, Ereignisse mitteilen und Sport-berichte schreiben. Machen Sie uns deutlich warum Ost Groningen so eine wunderbare Region ist. Wir fragen die Mitarbeit von allen Einwohnern von Ost Groningen um auf dieser Weise Werbung zu machen für diese wunderschöne Region!

Meer info »

Gratis reclame voor sportclubs en stichtingen

Meer info »

Uw bedrijf hier voor slechts € 65 ex BTW per jaar

Oost-Groningen

Business Partners

ESET Antivirus en internetbeveiliging
Schildersbedrijf Dreijer VOF Beerta
Hoogma Webdesign Beerta
Klooster Reizen Winschoten
Johan Kroon Administratie Scheemda
Secusoft Security Software Beerta
Komex Musselkanaal
MB&D - Michels Beveiliging en Dienstverlening Vlagtwedde
Kiëta Koi Veendam
24/7 Bestellen Beerta

--- advertentie ---

Oost-Groningen is een prachtige regio want....

Oost-Groningen heeft voor iedereen veel te bieden, kijk maar eens om je heen het heeft een prachtig stukje natuur, verder heeft Oost-Groningen veel te bieden met betrekking tot kunst, cultuur, historie, evenementen, sport en nog veel meer.

Zelf toevoegen »