Oost-Groningen Facebook
Menu

Gemeenten

Like B-Team het bestrijdingsteam op Facebook Like B-Team het bestrijdingsteam op Linkedin

B-Team het bestrijdingsteam

Rhederweg 114
9695 CG Bellingwolde
Gemeente Westerwolde
Mobiel: 0653171865
E-mail: Toon e-mailadres

Ga naar de website: www.b-team.nl

Wie zijn wij?
B-Team het bestrijdingsteam bestaat al ruim 20 jaar en is werkzaam overal waar nodig in heel Nederland. Wij zijn specialisten in het herkennen en bestrijden van diverse soorten zwammen en schimmels en in het bestrijden van boktor en houtworm. Schimmels en zwammen zijn meestal te vinden in woningen en gebouwen met onvoldoende luchtcirculatie en vochtproblemen. Ze zijn te vinden onder de vloer, in muren, kelders, kruipruimtes en op plaatsen waar het grondwater hoog is. Zwammen en schimmels tasten de hout- en vloerdelen aan waardoor er vaak onherstelbare schade ontstaat, mede door het feit dat het probleem te laat wordt gesignaleerd en ontdekt. Te veel vocht trekt tevens diverse soorten ongedierte aan. De sporen van zwammen en schimmels in een huis kunnen ernstige problemen en ademhalingsmoeilijkheden veroorzaken bij oudere mensen, mensen met luchtwegaandoeningen en kinderen. B-Team het bestrijdingsteam biedt u de juiste oplossingen om deze sporen preventief te verwijderen. U kunt ons te allen tijde benaderen voor een vrijblijvend advies.

Wat doen wij voor u?
Wij hebben jarenlange ervaring met het bestrijden van diverse soorten zwammen en schimmel. Het is een klus die u het beste kunt overlaten aan een team van deskundigen. Een onjuiste aanpak bestrijdt het euvel niet afdoende en brengt veel onnodige kosten en ongemak met zich mee.
Wij zijn gespecialiseerd in schimmelbestrijding in de badkamer, slaapkamer, zwambestrijding onder de vloeren in de kruipruimtes met een hoge vochtigheidsgraad, maar ook in het herstellen van verkeerd aangebracht isolatiemateriaal. Verkeerd aanbrengen van het isolatiemateriaal kan de oorzaak zijn van het ontstaan van schimmels en zwammen, onze team vervangt het waar nodig en geeft u een garantie van 10 jaar op alle isolatie-gerelateerde werkzaamheden. Na het bekijken van de plek en situatie brengen wij een gedegen plan uit met voorgeschreven adviezen en oplossingsgerichte bestrijdingsaanpak. Naast het bestrijden van zwammen en schimmels zijn wij ook gespecialiseerd in het bestrijden van houtworm inclusief larvenbestrijding en in het bestrijden van boktor(larven)bestrijding. Heeft u mogelijk last van houtworm en/of boktor? Neem dan contact met ons op voor meer duidelijkheid en een exacte diagnose en bestrijdingsplan.

Waarom B-Team het bestrijdingsteam in Bellingwedde?
- Zwambestrijding en schimmelbestrijding
- Boktor(larven) bestrijding
- Houtworm bestrijding
- Preventieve vochtbestrijding
- Advies over juist gebruik en aanbrengen van isolatiemateriaal
- Gedegen plan van aanpak en een oplossingsgericht bestrijdingsadvies
- Training op locatie mogelijk in het herkennen van schimmels en zwammen
- Ruim 20 jaar ervaring
- Werkzaam in heel Nederland
- CPMV gediplomeerd, efficiënt en doelgericht
- Rapportages voor particulieren en organisaties op aanvraag

Kijk voor meer informatie op onze website en bezoek en like onze Facebookpagina.

B-Team het bestrijdingsteam Bellingwolde
B-Team het bestrijdingsteam Bellingwolde
B-Team het bestrijdingsteam Bellingwolde

3x beoordeeld

Eén ster Twee sterren Drie sterren Vier sterren Vijf sterren

Geef een beoordeling door op de sterren te klikken of schrijf een recensie hier

Mijn website:

Mijn website:

Beoordeling:
Koptekst:
Beschrijf jouw ervaringen:
Jouw naam:
Jouw e-mail:
Woonplaats:

Zelf een bijdrage leveren

Op de website Oostgrunn.nl kan iedereen een steentje bijdragen om zo Midden- en Oost-Groningen op de kaart te zetten. Zo kan iedereen gemakkelijk een foto toevoegen, een evementen promoten en sportverslagen schrijven. Geef zelf ook eens een goede reden waarom Midden- en Oost-Groningen een prachtige regio is. Wij vragen de medewerking van alle inwoners van Midden- en Oost-Groningen om ons op deze manier te helpen met de promotie van deze prachtige regio.

Meer info »

Gratis reclame voor sportclubs en stichtingen

Meer info »

Uw bedrijf hier voor slechts € 65 ex BTW per jaar

Oost-Groningen

Business Partners

Schildersbedrijf Dreijer VOF Beerta
Secusoft Security Software Beerta
Bosker Meubelen Siddeburen
Komex Musselkanaal

Oost-Groningen is een prachtige regio want....

er heerst rust, er is mooie natuur, het is er heerlijk vrij wonen en er gaat niets boven de nuchterheid van de mensen die er wonen! Gr. Elke Brunink!

Zelf toevoegen »