Oost-Groningen Facebook
Menu

Municipalities

Like B-Team het bestrijdingsteam op Facebook Like B-Team het bestrijdingsteam op Linkedin

B-Team het bestrijdingsteam

Rhederweg 114
9695 CG Bellingwolde
Municipality Westerwolde
Mobile: 0653171865
E-mail: Show email address

Ga naar de website: www.b-team.nl

Wie zijn wij?
B-Team het bestrijdingsteam bestaat al ruim 20 jaar en is werkzaam overal waar nodig in heel Nederland. Wij zijn specialisten in het herkennen en bestrijden van diverse soorten zwammen en schimmels en in het bestrijden van boktor en houtworm. Schimmels en zwammen zijn meestal te vinden in woningen en gebouwen met onvoldoende luchtcirculatie en vochtproblemen. Ze zijn te vinden onder de vloer, in muren, kelders, kruipruimtes en op plaatsen waar het grondwater hoog is. Zwammen en schimmels tasten de hout- en vloerdelen aan waardoor er vaak onherstelbare schade ontstaat, mede door het feit dat het probleem te laat wordt gesignaleerd en ontdekt. Te veel vocht trekt tevens diverse soorten ongedierte aan. De sporen van zwammen en schimmels in een huis kunnen ernstige problemen en ademhalingsmoeilijkheden veroorzaken bij oudere mensen, mensen met luchtwegaandoeningen en kinderen. B-Team het bestrijdingsteam biedt u de juiste oplossingen om deze sporen preventief te verwijderen. U kunt ons te allen tijde benaderen voor een vrijblijvend advies.

Wat doen wij voor u?
Wij hebben jarenlange ervaring met het bestrijden van diverse soorten zwammen en schimmel. Het is een klus die u het beste kunt overlaten aan een team van deskundigen. Een onjuiste aanpak bestrijdt het euvel niet afdoende en brengt veel onnodige kosten en ongemak met zich mee.
Wij zijn gespecialiseerd in schimmelbestrijding in de badkamer, slaapkamer, zwambestrijding onder de vloeren in de kruipruimtes met een hoge vochtigheidsgraad, maar ook in het herstellen van verkeerd aangebracht isolatiemateriaal. Verkeerd aanbrengen van het isolatiemateriaal kan de oorzaak zijn van het ontstaan van schimmels en zwammen, onze team vervangt het waar nodig en geeft u een garantie van 10 jaar op alle isolatie-gerelateerde werkzaamheden. Na het bekijken van de plek en situatie brengen wij een gedegen plan uit met voorgeschreven adviezen en oplossingsgerichte bestrijdingsaanpak. Naast het bestrijden van zwammen en schimmels zijn wij ook gespecialiseerd in het bestrijden van houtworm inclusief larvenbestrijding en in het bestrijden van boktor(larven)bestrijding. Heeft u mogelijk last van houtworm en/of boktor? Neem dan contact met ons op voor meer duidelijkheid en een exacte diagnose en bestrijdingsplan.

Waarom B-Team het bestrijdingsteam in Bellingwedde?
- Zwambestrijding en schimmelbestrijding
- Boktor(larven) bestrijding
- Houtworm bestrijding
- Preventieve vochtbestrijding
- Advies over juist gebruik en aanbrengen van isolatiemateriaal
- Gedegen plan van aanpak en een oplossingsgericht bestrijdingsadvies
- Training op locatie mogelijk in het herkennen van schimmels en zwammen
- Ruim 20 jaar ervaring
- Werkzaam in heel Nederland
- CPMV gediplomeerd, efficiënt en doelgericht
- Rapportages voor particulieren en organisaties op aanvraag

Kijk voor meer informatie op onze website en bezoek en like onze Facebookpagina.

B-Team het bestrijdingsteam Bellingwolde
B-Team het bestrijdingsteam Bellingwolde
B-Team het bestrijdingsteam Bellingwolde

3x reviewed

Eén ster Twee sterren Drie sterren Vier sterren Vijf sterren

Rate by clicking on the stars or write a review here

Mijn website:

Mijn website:

Review:
Header:
Write a review:
Your name:
Your e-mail:
City:

Make a contribution

On the website Oostgrunn.nl anyone can contribute to improve the image of East Groningen and to let everybody know the beauties of the area. Visitors can respond to all subjects, give a review and share experiences. Also, everyone can vote on our poll, add photos, promote events, sports clubs and write sport competition results. Give a good reason yourself why East Groningen is a beautiful region. We ask the cooperation of all residents and visitors of East Groningen to help us with the promotion of this beautiful region.

Meer info »

Gratis reclame voor sportclubs en stichtingen

Meer info »

Uw bedrijf hier voor slechts € 65 ex BTW per jaar

Oost-Groningen

Business Partners

24/7 Bestellen Beerta
Johan Kroon Administratie Scheemda
Nauticfan Beerta
Bosker Meubelen Siddeburen
Secusoft Security Software Beerta
Schildersbedrijf Dreijer VOF Beerta
Komex Musselkanaal

Oost-Groningen is een prachtige regio want....

deze streek heeft een eigen en unieke charme

Zelf toevoegen »