Oost-Groningen Facebook
Menu

Gemeenten

Oldambtsloep 580 Retro

Aangeboden door:   

Watersport Reinders

Adres  

Hoofdstraat 3
Beerta, Oldambt

Bekijk het bedrijfsprofiel: Watersport Reinders

Ga naar de website: www.watersportreinders.nl

Oldambtsloep 580 Retro Beerta

Een sloep met veel ruimte en een prachtige uitstraling de Oldambtsloep 580 Retro, de Oldambtsloep 580 Retro heeft een lengte van 5.80 meter, een breedte van 2.25 meter en een diepgang van 0.40 meter. De Oldambtsloep 580 Retro beschikt dus over een afsluitbare bun, hierdoor is de motor niet in het zicht en wordt het motorgeluid extra gedempt. De Oldambtsloep 580 Retro is af te bouwen tot een vermogen van 20 pk.

Standaard is de Oldambtsloep 580 Retro voorzien van een zwemplateau, kabelaring, uitneembaar zonnedek, kussenset, konsole met stuurwiel, RVS kikkers, opbergvakken en ankerluik.

Net als alle andere modellen kan je de Oldambtsloep 580 Retro natuurlijk te verfraaien met vele extra's zoals Silvertex geruite bekleding, een bunkussen, Finteak op de vloer en zwemplateau, buiskap met afdekkleed en nog vele diverse accessoires.

Zelf een bijdrage leveren

Op de website Oostgrunn.nl kan iedereen een steentje bijdragen om zo Midden- en Oost-Groningen op de kaart te zetten. Zo kan iedereen gemakkelijk een foto toevoegen, een evenement promoten en sportverslagen schrijven. Geef zelf ook eens een goede reden waarom Midden- en Oost-Groningen een prachtige regio is. Wij vragen de medewerking van alle inwoners van Midden- en Oost-Groningen om ons op deze manier te helpen met de promotie van deze prachtige regio.

Meer info »

Gratis reclame voor sportclubs en stichtingen

Meer info »

Uw bedrijf hier voor slechts € 65 ex BTW per jaar

Oost-Groningen

Business Partners

Stalucon Bouw B.V. Stadskanaal
24/7 Bestellen Beerta
ESET Antivirus en internetbeveiliging
P€ngels Outdoor & Vrije Tijd Stadskanaal
Schildersbedrijf Dreijer VOF Beerta
Johan Kroon Administratie Scheemda
Hoogma Webdesign Beerta
Bosker Meubelen Siddeburen
Nauticfan Beerta
Komex Musselkanaal

--- advertentie ---

Oost-Groningen is een prachtige regio want....

Je kunt hier nog in alle rust genieten van de ondergaande zon, files 'watisdah?', je hebt letterlijk en figuurlijk de ruimte om te ademen, de mensen zijn hier echt en je hebt hier een schitterende en rijke historie die nog vaak onderbelicht is!

Zelf toevoegen »