Oost-Groningen Facebook
Menu

Gemeenten

Speelbos 't Egelnest

Categorie:  

Voor de kinderen

Plaats:

't Heem, Aa en Hunze

Google Maps

In Sellingen kun je heerlijk wandelen in de Sellinger Bossen. De bossen die worden beheerd door Staatsbosbeheer en strekken zich uit over een gebied van circa 600 hectare. Er lopen tal van korte en langere wandelpaden door deze prachtige bossen, waar je als natuurliefhebber echt je hart kunt ophalen.

Langs de Ruiten Aa vind je het 'Theater van de Natuur', een kunstwerk van kunstenaar Adriaan Nette, waarmee je op verschillende manieren naar het landschap om je heen kunt kijken.
Hier hebben veel prominente inwoners van Groningen gestaan om hun gedichten in de traptreden te plaatsen, er staan gedichten van onder andere Adriaan Morriën, Harry Muskee, Def P en Kees Stip.

Spelen bij 't Egelnest
Heb je even genoeg gewandeld, of houden jouw kinderen meer van spelen dan van wandelen? Loop dan eens naar het speelbos 't Egelnest. Hier kunnen de kinderen ravotten, klimmen en klauteren. Er staat een waterpomp, welk blaadje drijft het snelst naar het einde van het boomstamriviertje?

In het speelbos staat een hele lange picknicktafel waar je heerlijk en gezellig kunt genieten van zelf meegebracht lekkers of wat te drinken. In het nabijgelegen infocentrum de Noordmee kun je ook terecht voor verse koffie of thee.

De natuurspeeltuin 't Egelnest in Sellingen is gelegen vlakbij het openluchtzwembad van Sellingen: De Barkhoorn.

Speelbos 't Egelnest 't Heem
Speelbos 't Egelnest 't Heem
Speelbos 't Egelnest 't Heem

Kies een categorie

--- advertentie ---

Zelf een bijdrage leveren

Op de website Oostgrunn.nl kan iedereen een steentje bijdragen om zo Midden en Oost-Groningen op de kaart te zetten. Zo kan iedereen gemakkelijk een foto toevoegen, een evenement promoten en sportverslagen schrijven. Geef zelf ook eens een goede reden waarom Midden en Oost-Groningen een prachtige regio is. Wij vragen de medewerking van alle inwoners van Midden en Oost-Groningen om ons op deze manier te helpen met de promotie van deze prachtige regio.

Meer info »

Gratis reclame voor sportclubs en stichtingen

Meer info »

Uw bedrijf hier voor slechts € 65 ex BTW per jaar

Oost-Groningen

Business Partners

Klooster Reizen Winschoten
Johan Kroon Administratie Scheemda
ESET Antivirus en internetbeveiliging
Hoogma Webdesign Beerta
MB&D - Michels Beveiliging en Dienstverlening Vlagtwedde
24/7 Bestellen Beerta
Secusoft Security Software Beerta
Komex Musselkanaal

--- advertentie ---

Oost-Groningen is een prachtige regio want....

omdat ze hier nait soezen, moar gewoon deurbroezen

Zelf toevoegen »