Oost-Groningen Facebook
Menu

Gemeenten

Overname Strating Caravans transformeert Zuidbroek tot Caravanboulevard van Noord-Nederland

Overname Strating Caravans transformeert Zuidbroek tot Caravanboulevard van Noord-Nederland

Caravanboulevard A7 in Zuidbroek gaat een nieuwe fase in met de overname van Strating Caravans door Niels Woldhuis van Noord Caravans. Dit maakt het tot dé caravanboulevard in Noord-Nederland.

Nieuwe fase voor Caravanboulevard A7
Deze week werd bekend dat Niels Woldhuis, de drijvende kracht achter Noord Caravans, zijn onderneming heeft uitgebreid met de overname van Strating Caravans. Deze strategische zet vormt een belangrijk keerpunt voor Caravanboulevard A7, die nu de combinatie van nieuwe, tweedehandse caravans en een BOVAG garage onder één dak biedt.

Niels Woldhuis zegt: "Deze overname is een mijlpaal in onze missie om van Zuidbroek de ultieme plek voor kampeerders te maken. Met de expertise van Strating Caravans en de diversiteit van Noord Caravans, zijn we nu beter gepositioneerd om aan de groeiende kampeertrend te voldoen."

Groeiende interesse in kamperen
Kamperen is de laatste jaren enorm in trek, steeds meer mensen waarderen de vrijheid van kamperen. Van 3 miljoen kampeerders voor corona, is het aantal kampeerders nu gegroeid naar ruim 4 miljoen. De mogelijkheden en behoeftes voor kamperen worden steeds uitgebreider. Zuidbroek is met de overname gereed om verder op deze trend in te spelen en de plaats als caravanboulevard van Noord-Nederland op de kaart te zetten.

Behoud en groei
Strating Caravans, al meer dan 20 jaar een begrip in Zuidbroek, blijft Hobby, Bürstner en LMC-dealer. De vorige eigenaren, Michael en Gezina Strating, treden af na jarenlang te hebben gebouwd aan het bedrijf. Ondertussen blijft Noord Caravans, opgericht in 2017, zich focussen op hoogwaardige caravan occasions. Deze stap vormt de basis om een compleet aanbod te bieden: van occasions tot nieuwe caravans en kwalitatieve service in de BOVAG-gecertificeerde werkplaats.

"Wij anticiperen op een verdubbeling van ons aanbod en klantenkring in de komende jaren", stelt Niels. "Deze groei zal gepaard gaan met onze toewijding aan kwaliteit, service en no-nonsense mentaliteit."

Over Noord Caravans
Noord Caravans, opgericht in 2017 in Scheemda en nu gevestigd in Zuidbroek, heeft zich snel opgewerkt als toonaangevende verkoper van caravan occasions in Noord-Nederland. Met de recente overname van Strating Caravans breidt Noord Caravans zijn aanbod uit met nieuwe caravans en versterkt het zijn positie als kernspeler in de kampeerindustrie.

Toekomstvisie en uitbreidingsplannen
Niels heeft grootse plannen voor de toekomst, waaronder het toevoegen van meer beleving aan de Caravanboulevard en het uitbreiden van de diensten. Hij voegt eraan toe: "Onze klanten waarderen onze nuchtere, Groningse aanpak. Deze benadering zal de basis zijn van onze toekomstige ontwikkelingen. Daarom komen mensen vanuit alle hoeken van het land om bij ons een caravan te kopen of verkopen".

Ga naar de website: www.oostgrunn.nl

Persberichten

 • Grodal Expeditie B.V. verhuist naar centraler gelegen locatie in Zuidbroek
  lees verder
 • Aandacht voor Slaapapneu
  lees verder
 • Stichting Meer Bomen Nu Groningen deelt 4500 bessenstruiken uit in Ten Boer
  lees verder
 • Moederdagontbijt in Oost Groningen
  lees verder
 • Op weg naar Pasen met VocalSpirit
  lees verder
 • Oost Groningen aan het Paasontbijt
  lees verder
 • Nieuwjaarsduik GZVW
  lees verder
 • Website optimalisatie en rondje SEO voor naamsbekendheid
  lees verder
 • gezocht: PLAATWERKER LUCHTKANALEN
  lees verder
 • Woodgrain maakt zich op voor vijfde editie Woodgrain Bluesrocknight
  lees verder
 • Zelf een bijdrage leveren

  Op de website Oostgrunn.nl kan iedereen een steentje bijdragen om zo Midden en Oost-Groningen op de kaart te zetten. Zo kan iedereen gemakkelijk een foto toevoegen, een evenement promoten en sportverslagen schrijven. Geef zelf ook eens een goede reden waarom Midden en Oost-Groningen een prachtige regio is. Wij vragen de medewerking van alle inwoners van Midden en Oost-Groningen om ons op deze manier te helpen met de promotie van deze prachtige regio.

  Meer info »

  Gratis reclame voor sportclubs en stichtingen

  Meer info »

  Uw bedrijf hier voor slechts € 65 ex BTW per jaar

  Oost-Groningen

  Business Partners

  ESET Antivirus en internetbeveiliging
  Klooster Reizen Winschoten
  Johan Kroon Administratie Scheemda
  Hoogma Webdesign Beerta
  Secusoft Security Software Beerta
  MB&D - Michels Beveiliging en Dienstverlening Vlagtwedde
  Komex Musselkanaal
  24/7 Bestellen Beerta

  --- advertentie ---

  Oost-Groningen is een prachtige regio want....

  hier ben je geen nummer....

  Zelf toevoegen »