Oost-Groningen Facebook
Menu

Gemeenten

Oost Groningen aan het Paasontbijt

Oost Groningen aan het Paasontbijt

Pasen in Oost Groningen, hét familiefeest dat gevierd wordt met een uitgebreid ontbijt of brunch.

Om de Paasdagen feestelijk en smakelijk in te luiden kunt u nu uzelf, gezin, de hele familie of gezellig met samen met z’n tweetjes of een ander verrassen met een luxe Paasontbijt van Ontbijtservice Noorderland. Deze ontbijtservice, gevestigd in Oost Groningen, verzorgt eerste en tweede Paasdag luxe Paasontbijten.

Deze zijn gevuld met allerlei traditionele lekkernijen zoals roomboter Paasstolletjes, verse croissanten, Matzes en knapperige pistoletjes. Daarbij fijne vleeswaren, gerookte zalm, luxe salades, diverse kaasssoorten en natuurlijk chocolade Paaseitjes. Paas-Ontbijtservice Noorderland heeft overal aan gedacht!

De ontbijtservice voor Groningen en Drenthe verzorgt tijdens beiden Paasdagen het Paasontbijt in luxe cateringdozen, natuurlijk geheel in Paasstijl. Dit met o.a. vrolijke Paasservetjes en chocoladepaaseitjes.

Gezellig met collega’s op de zaak aan het Paasontbijt? Ook voor bedrijven verzorgt Ontbijtservice Noorderland een uitgebreid Paasontbijtbuffet om de ochtend goed te beginnen!

Ontbijtservice Noorderland, merkt de toename van bedrijven met de vraag naar compleet verzorgde ontbijtbuffetten met de feestdagen sinds een jaar en zetten zij binnen no time een compleet, feestelijk Paasontbijtbuffet neer en kan het ontbijt met alle collega’s van start.

De Ontbijtservice in het Noorden levert dit ontbijtbuffet met disposibles en cateringdozen. Makkelijk en snel weer opgeruimd achteraf, geen omkijken naar dus.

Voor Pasen worden de buffetten natuurlijk in Paasstijl aangekleed en zijn ook de ontbijtmenu’s op het thema aangepast. Zo biedt het Paasontbijt natuurlijk Paasstolletjes, Matzes en schalen vol chocolade eitjes naast de gekookte scharreleitjes.

Ontbijtservice Noorderland bezorgd de uitgebreide feestontbijten en ontbijtbuffetten in geheel Groningen en Drenthe, 7 dagen per week. Ontbijtbezorging eerste en tweede Paasdag vanaf 6.00 uur ‘s morgens tot 13.00 uur ‘s middags voor een uitgebreide Paasbrunch.

Het Paasontbijt kan gemakkelijk online, telefonisch of per mail worden besteld. Drukke dagen voor deze Ontbijtservice. Zij raden dan ook aan tijdig te bestellen want vol is vol.

Ga naar de website: ontbijtservice-noorderland.nl

Persberichten

 • Grodal Expeditie B.V. verhuist naar centraler gelegen locatie in Zuidbroek
  lees verder
 • Aandacht voor Slaapapneu
  lees verder
 • Stichting Meer Bomen Nu Groningen deelt 4500 bessenstruiken uit in Ten Boer
  lees verder
 • Moederdagontbijt in Oost Groningen
  lees verder
 • Op weg naar Pasen met VocalSpirit
  lees verder
 • Overname Strating Caravans transformeert Zuidbroek tot Caravanboulevard van Noord-Nederland
  lees verder
 • Nieuwjaarsduik GZVW
  lees verder
 • Website optimalisatie en rondje SEO voor naamsbekendheid
  lees verder
 • gezocht: PLAATWERKER LUCHTKANALEN
  lees verder
 • Woodgrain maakt zich op voor vijfde editie Woodgrain Bluesrocknight
  lees verder
 • Zelf een bijdrage leveren

  Op de website Oostgrunn.nl kan iedereen een steentje bijdragen om zo Midden en Oost-Groningen op de kaart te zetten. Zo kan iedereen gemakkelijk een foto toevoegen, een evenement promoten en sportverslagen schrijven. Geef zelf ook eens een goede reden waarom Midden en Oost-Groningen een prachtige regio is. Wij vragen de medewerking van alle inwoners van Midden en Oost-Groningen om ons op deze manier te helpen met de promotie van deze prachtige regio.

  Meer info »

  Gratis reclame voor sportclubs en stichtingen

  Meer info »

  Uw bedrijf hier voor slechts € 65 ex BTW per jaar

  Oost-Groningen

  Business Partners

  ESET Antivirus en internetbeveiliging
  Hoogma Webdesign Beerta
  Johan Kroon Administratie Scheemda
  Klooster Reizen Winschoten
  Secusoft Security Software Beerta
  24/7 Bestellen Beerta
  Komex Musselkanaal
  MB&D - Michels Beveiliging en Dienstverlening Vlagtwedde

  --- advertentie ---

  Oost-Groningen is een prachtige regio want....

  Erg rustiek en ben er geboren, 50 jaar geleden. Daarna verhuisd naar Noord-Holland maar kom nog steeds erg graag terug

  Zelf toevoegen »