Oost-Groningen Facebook
Menu

Gemeenten

Volg Oefent bij THOS om warm te draaien op Twitter Like Oefent bij THOS om warm te draaien op Facebook

Oefent bij THOS om warm te draaien

Afgelopen zondag speelde het vijfde elftal van WVV een oefenwedstrijd in Beerta tegen het tweede elftal van THOS. De weersvoorspelling bracht niet veel goeds, donder und gewitter. Maar gelukkig hebben wij de Scheemder Jan Pelleboer in ons midden en die voorspeldde dat het tegen tienen droog zou worden. Het plensde dat het een lieve lust was voor tien uur en toen de good old scheids Sikkema voor aanvang floot was het al overgegaan in een gestaagd regentje en, warempel; 10 minuten over 10.00 uur: DROOG en een waterig zonnetje verscheen ook nog!

Het viefde kwam goed uit de startblokken tegen de jonge groene garde uut Beerte, en nam dan ook lichtelijk verrassend een 0-2 voorsprong door twee goals van dhr. mr. drs. himzelf: Wim Zuurman. De jonkies kregen nadien meer grip en gingen de duels stevig aan, hoezo vriendschappelijk. De rust werd dan ook min of meer "schadevrij" gehaald met een 1-2 tussenstand. Na enkele wisselingen konden we vlot aan het tweede deel beginnen en binnen no time lagen er alweer twee goals achter de beerster doelwachter. De grimmigheid nam ook lichtelijk toe, wat, wij jonkies verliezen van de grijze garde uut Sodom, dat kon eigenlijk niet. Welnu, op een klein incidentje na werd beëindigd met 22 spelers , 1 scheids en 2 assistent scheidsen en uiteindelijk met een 3-6 eindstand kon een begin gemaakt worden aan de nog belangrijker geworden 3e helft voorzien met de nodige "hompen snacks" van Nuune en de rode kistjes van de bekende bierbrouwer.

Zondag 11 September de 1e competiewedstrijd UIT naar Nieuweschans 2.

Sportverslagen
WVV 1896

Zelf een bijdrage leveren

Op de website Oostgrunn.nl kan iedereen een steentje bijdragen om zo Midden- en Oost-Groningen op de kaart te zetten. Zo kan iedereen gemakkelijk een foto toevoegen, een evenement promoten en sportverslagen schrijven. Geef zelf ook eens een goede reden waarom Midden- en Oost-Groningen een prachtige regio is. Wij vragen de medewerking van alle inwoners van Midden- en Oost-Groningen om ons op deze manier te helpen met de promotie van deze prachtige regio.

Meer info »

Gratis reclame voor sportclubs en stichtingen

Meer info »

Uw bedrijf hier voor slechts € 65 ex BTW per jaar

Oost-Groningen

Business Partners

ESET Antivirus en internetbeveiliging
24/7 Bestellen Beerta
Stalucon Bouw B.V. Stadskanaal
P€ngels Outdoor & Vrije Tijd Stadskanaal
Schildersbedrijf Dreijer VOF Beerta
Hoogma Webdesign Beerta
Johan Kroon Administratie Scheemda
Komex Musselkanaal
Nauticfan Beerta

--- advertentie ---

Oost-Groningen is een prachtige regio want....

De wolkenpartijen zijn hier veel en veel mooier dan in het Westen

Zelf toevoegen »