Oost-Groningen Facebook
Menu

Gemeinde

Volg Oefent bij THOS om warm te draaien op Twitter Like Oefent bij THOS om warm te draaien op Facebook

Oefent bij THOS om warm te draaien

Afgelopen zondag speelde het vijfde elftal van WVV een oefenwedstrijd in Beerta tegen het tweede elftal van THOS. De weersvoorspelling bracht niet veel goeds, donder und gewitter. Maar gelukkig hebben wij de Scheemder Jan Pelleboer in ons midden en die voorspeldde dat het tegen tienen droog zou worden. Het plensde dat het een lieve lust was voor tien uur en toen de good old scheids Sikkema voor aanvang floot was het al overgegaan in een gestaagd regentje en, warempel; 10 minuten over 10.00 uur: DROOG en een waterig zonnetje verscheen ook nog!

Het viefde kwam goed uit de startblokken tegen de jonge groene garde uut Beerte, en nam dan ook lichtelijk verrassend een 0-2 voorsprong door twee goals van dhr. mr. drs. himzelf: Wim Zuurman. De jonkies kregen nadien meer grip en gingen de duels stevig aan, hoezo vriendschappelijk. De rust werd dan ook min of meer "schadevrij" gehaald met een 1-2 tussenstand. Na enkele wisselingen konden we vlot aan het tweede deel beginnen en binnen no time lagen er alweer twee goals achter de beerster doelwachter. De grimmigheid nam ook lichtelijk toe, wat, wij jonkies verliezen van de grijze garde uut Sodom, dat kon eigenlijk niet. Welnu, op een klein incidentje na werd beëindigd met 22 spelers , 1 scheids en 2 assistent scheidsen en uiteindelijk met een 3-6 eindstand kon een begin gemaakt worden aan de nog belangrijker geworden 3e helft voorzien met de nodige "hompen snacks" van Nuune en de rode kistjes van de bekende bierbrouwer.

Zondag 11 September de 1e competiewedstrijd UIT naar Nieuweschans 2.

Sportverslagen
WVV 1896

Selbst beitragen

Jeder kan etwas beitragen an www.oostgrunn.nl und damit Ost Groningen mehr Bekentheid geben. Besucher können regieren , Beurteiligungen schreiben und Erfahrungen teilen. Auch kan jeder auf unsere Umfrage reagieren, Bilder teilen, Ereignisse mitteilen und Sport-berichte schreiben. Machen Sie uns deutlich warum Ost Groningen so eine wunderbare Region ist. Wir fragen die Mitarbeit von allen Einwohnern von Ost Groningen um auf dieser Weise Werbung zu machen für diese wunderschöne Region!

Meer info »

Gratis reclame voor sportclubs en stichtingen

Meer info »

Uw bedrijf hier voor slechts € 65 ex BTW per jaar

Oost-Groningen

Business Partners

24/7 Bestellen Beerta
Stalucon Bouw B.V. Stadskanaal
P€ngels Outdoor & Vrije Tijd Stadskanaal
ESET Antivirus en internetbeveiliging
Johan Kroon Administratie Scheemda
Bosker Meubelen Siddeburen
Hoogma Webdesign Beerta
Schildersbedrijf Dreijer VOF Beerta
Nauticfan Beerta
Komex Musselkanaal

--- advertentie ---

Oost-Groningen is een prachtige regio want....

Het leven is er goed en de rust en natuur is er overal.

Zelf toevoegen »