Oost-Groningen Facebook
Menu

Gemeenten

Volg Jeugd Wintercompetitie blijkt groot succes! op Twitter Like Jeugd Wintercompetitie blijkt groot succes! op Facebook

Jeugd Wintercompetitie blijkt groot succes!

Jeugd Wintercompetitie blijkt groot succes! Winschoten

De Oost Groninger Tennis Bond (OGTB) en de Tennishal Winschoten hebben dit najaar samen een plan opgesteld om de jeugd in de provincie enthousiast te maken om (meer) te gaan tennissen. Een gezamenlijke commissie van de OGTB en de Tennishal organiseert dit winterseizoen op zondag speciaal voor de jeugd een zestal speeldagen in de Tennishal Winschoten aan de Hoorntjesweg 57.

Tijdens deze 6 speeldagen worden in alle leeftijdscategorieën onder de 16 jaar wedstrijden gespeeld, afgestemd op het niveau van de spelers en onder deskundige leiding. Het spelplezier staat voorop, maar partijen winnen is vanzelfsprekend ook mooi meegenomen.

Gebleken is dat het een groot succes is geworden en bijna 100 deelnemers zich hiervoor aangemeld hebben. Ook afgelopen zondag, 17 december jl., was het weer gezellig druk.

Uiteraard is iedereen welkom om te komen kijken. De eerst volgende speeldag is 18 februari 2018. We beginnen om 10:00 uur en afhankelijk van het aantal poules gaan we door tot uiterlijk 15:00 uur.

Ga naar de website: www.tennishalwinschoten.nl

Sportverslagen
Tennis- en Padelclub Sla Raak

  • Jeugd Wintercompetitie blijkt groot succes!
    lees verder
  • De snelst groeiende sport padel nu ook bij Sla Raak!
    lees verder

Zelf een bijdrage leveren

Op de website Oostgrunn.nl kan iedereen een steentje bijdragen om zo Midden en Oost-Groningen op de kaart te zetten. Zo kan iedereen gemakkelijk een foto toevoegen, een evenement promoten en sportverslagen schrijven. Geef zelf ook eens een goede reden waarom Midden en Oost-Groningen een prachtige regio is. Wij vragen de medewerking van alle inwoners van Midden en Oost-Groningen om ons op deze manier te helpen met de promotie van deze prachtige regio.

Meer info »

Gratis reclame voor sportclubs en stichtingen

Meer info »

Uw bedrijf hier voor slechts € 65 ex BTW per jaar

Oost-Groningen

Business Partners

Johan Kroon Administratie Scheemda
ESET Antivirus en internetbeveiliging
Klooster Reizen Winschoten
Hoogma Webdesign Beerta
Komex Musselkanaal
Secusoft Security Software Beerta
24/7 Bestellen Beerta
MB&D - Michels Beveiliging en Dienstverlening Vlagtwedde

--- advertentie ---

Oost-Groningen is een prachtige regio want....

Er goit niks bofen oostgroningen

Zelf toevoegen »