Oost-Groningen Facebook
Menu

Gemeenten

Braakballen pluizen

Gratis toegang

Wanneer?  

8 mei 2024

Waar?  

Bezoekerscentrum Ennemaborgh
Hoofdweg 96
Midwolda, Oldambt

Aanvang  

14:00 u

Einde  

15:30 u

Ga naar de website: www.groningerlandschap.nl

Wat staat er allemaal op het menu van de kerkuil? Dat gaan we onderzoeken door braakballen te pluizen. Door de schedeltjes goed te bekijken en op de zoekkaart op te zoeken zal je zien dat er verschillende soorten muizen gevangen worden. Het is een secuur werkje dat de meeste kinderen erg interessant vinden. Dus kom gezellig een uurtje pluizen in de werkschuur van de Ennemaborgh!

Info & tijden
De uilenbal uitpluismiddag wordt gehouden in de Ennemaborg in Midwolda en duurt van 14.00 tot 15.30 uur. Kinderen van 6 tot 12 jaar zijn van harte welkom om mee te komen pluizen./ Deelname is gratis, maar wel graag even aanmelden van tevoren want vol=vol.

Kleurplaat uil
Ben je op zoek naar een kleurplaat met een uil? Deze uilenkleurplaat zorgt voor de nodige uurtjes kleurplezier! Je kunt hem hier opslaan of direct uitprinten.

--- advertentie ---


Komende evenementen

Zelf een bijdrage leveren

Op de website Oostgrunn.nl kan iedereen een steentje bijdragen om zo Midden en Oost-Groningen op de kaart te zetten. Zo kan iedereen gemakkelijk een foto toevoegen, een evenement promoten en sportverslagen schrijven. Geef zelf ook eens een goede reden waarom Midden en Oost-Groningen een prachtige regio is. Wij vragen de medewerking van alle inwoners van Midden en Oost-Groningen om ons op deze manier te helpen met de promotie van deze prachtige regio.

Meer info »

Gratis reclame voor sportclubs en stichtingen

Meer info »

Uw bedrijf hier voor slechts € 65 ex BTW per jaar

Oost-Groningen

Business Partners

Johan Kroon Administratie Scheemda
Klooster Reizen Winschoten
Hoogma Webdesign Beerta
ESET Antivirus en internetbeveiliging
Secusoft Security Software Beerta
MB&D - Michels Beveiliging en Dienstverlening Vlagtwedde
Komex Musselkanaal
24/7 Bestellen Beerta

--- advertentie ---

Oost-Groningen is een prachtige regio want....

er is nog sociale controle: je kent je buren en gaat even kijken als je ze al een poos niet hebt gezien: moi buurvrouw, aal goud bie joe? Waar vind je dat nog?

Zelf toevoegen »