Oost-Groningen Facebook
Menu

Gemeenten

Like Week der Besten op Facebook

Week der Besten

Gratis toegang

Wanneer?  

16 augustus 2024

Waar?  

centrum vlagtwedde
Vlagtwedde, Westerwolde

Aanvang  

10:30 u

Einde  

23:00 u

Ga naar de website: weekderbesten.nl

Save the date: Week der Besten 2024 zal plaatsvinden van 16 t/m 24 augustus. Achter de schermen zijn wij alweer druk bezig om een knallende week neer te zetten voor deze speciale, 30e editie van de Week der Besten!

Wij hebben jullie hulp nodig
We vinden het leuk en belangrijk om jullie te betrekken bij alle voorbereidingen van de Week der Besten 2024. Meld je aan voor de versierde Karrenoptocht!

Versierde karrenoptocht
Om ons jubileum groots te vieren zal er tijdens de 30e editie een feestelijke karrenoptocht gehouden worden. Om deze versierde karrenoptocht tot een succes te maken hebben wij uiteraard jullie hulp nodig!
Of je nu een kleurrijke bloemenparade wilt maken, een thema van je favoriete film wilt uitbeelden, of gewoon je kar wilt versieren met slingers en ballonnen - alles is mogelijk en alles is welkom! Ook is het toegestaan om als loopgroep mee te lopen en/of met een versierde aanhanger en auto mee te doen!

Wanneer: 19 Augustus 2024
Tijdstip: 19:00

Of je nu een individu, vriendengroep, familie, buurtgroep of vereniging bent, deze optocht is voor iedereen. Laten we samen een onvergetelijke avond van maken vol plezier, lachen en feestelijke sfeer!
Meld je aan door een mail te sturen naar bestuur@weekderbesten.nl, en vergeet niet om je vrienden en buren uit te nodigen om mee te doen. Samen maken we van deze karrenoptocht een knaller!

Op Facebook lees je er alles over.

Tot snel!

Ps: Neem ook alvast even een kijkje bij de voorbereidingen van de Historische TT Vlagtwedde!

--- advertentie ---


Komende evenementen

Zelf een bijdrage leveren

Op de website Oostgrunn.nl kan iedereen een steentje bijdragen om zo Midden en Oost-Groningen op de kaart te zetten. Zo kan iedereen gemakkelijk een foto toevoegen, een evenement promoten en sportverslagen schrijven. Geef zelf ook eens een goede reden waarom Midden en Oost-Groningen een prachtige regio is. Wij vragen de medewerking van alle inwoners van Midden en Oost-Groningen om ons op deze manier te helpen met de promotie van deze prachtige regio.

Meer info »

Gratis reclame voor sportclubs en stichtingen

Meer info »

Uw bedrijf hier voor slechts € 65 ex BTW per jaar

Oost-Groningen

Business Partners

Hoogma Webdesign Beerta
Johan Kroon Administratie Scheemda
Klooster Reizen Winschoten
ESET Antivirus en internetbeveiliging
Komex Musselkanaal
Secusoft Security Software Beerta
MB&D - Michels Beveiliging en Dienstverlening Vlagtwedde
24/7 Bestellen Beerta

--- advertentie ---

Oost-Groningen is een prachtige regio want....

hier ben je geen nummer....

Zelf toevoegen »