Oost-Groningen Facebook
Menu

Gemeenten

Like Subliem Groenverzorging op Facebook

Subliem Groenverzorging

Sint Vitusholt 145
9674 AJ Winschoten
Gemeente Oldambt
Telefoon: 0597-792010
Mobiel: 06-52458022
E-mail: Toon e-mailadres

Ga naar de website: www.subliemgroenverzorging.nl

NIEUW: Pergoplant! Zie: www.pergoplant.nl
De Pergoplant is een pergola inclusief éénjarige beplanting. Gebaseerd op het concept van een hanging basket zijn de planten geplaatst in de pergola. De staanders van een Pergoplant zijn hol en voorzien van wateraanvoer, aangesloten op het waternet. Door middel van een kleine computer worden de planten in de Pergoplant regelmatig van water voorzien. Het grote voordeel hiervan is dat de planten nooit verdrogen en dat u totaal geen omkijken meer heeft naar het wel en wee van uw planten.

Een tuin om in op te bloeien
Heerlijk genieten van uw tuin begint bij Subliem Groenverzorging. Afhankelijk van uw wensen: een tuin om in te relaxen, om in te tuinieren of een tuin waarin de kinderen lekker kunnen ravotten, geven wij u een advies op maat. Daarbij maken we eventueel een nieuw tuinontwerp of nemen we u wat tuinonderhoud uit handen. Alleen een advies kan ook. Nodig ons uit voor een gratis en vrijblijvende tuincheck. U krijgt dan antwoord op de vraag welke boom het beste past, welke planten u moet verzetten en hoe u de waterhuishouding beter op peil krijgt.

Tuinontwerp & tuinonderhoud
Wilt u uw tuin rigoureus veranderen, of alleen een opfrisbeurt geven? Neem dan eens contact op met Subliem Groenverzorging, want voor iedere tuin, groot of klein, voortuin of achtertuin, zon- of schaduwkant, maken we een verrassend tuinontwerp op maat. Daarbij kunnen we rekening houden met het landschap, met het ontwerp van uw huis en ook de manier waarop u uw tuin wilt gebruiken. Bovendien verwerken we uw reeds bestaande planten en spullen zoveel mogelijk in het nieuwe tuinontwerp.

Ook voor uw bedrijfspand...
Niet alleen particulieren met een tuin, maar ook eigenaren van een kantoor- of bedrijfspand kunnen bij Subliem terecht. Wij zorgen dat de uitstraling van uw product of merk past bij de sfeer en het aanzien van uw pand. Dat kan natuurlijk door de aanleg van groen, maar ook door materiaalgebruik en producten uit het bedrijf zelf. Denk aan steigerhout en autobanden of aan passende buitenreclame met een buizenframe of plakfolie.

Grafonderhoud
Wat moet u doen als u slecht ter been bent of te ver weg woont van de begraafplaats om het graf van uw dierbare netjes te onderhouden? Dan maakt u kennis met Subliem en laat u het onderhoud aan ons over. Met het grafonderhoud van Subliem weet u zeker dat het graf er altijd netjes bij ligt en de planten goed worden verzorgd. Bovendien plaatsen we op afgesproken data graag een boeket of bloemstuk op het graf.

Subliem Groenverzorging Winschoten
Subliem Groenverzorging Winschoten
Subliem Groenverzorging Winschoten

12x beoordeeld

Eén ster Twee sterren Drie sterren Vier sterren Vijf sterren

Geef een beoordeling door op de sterren te klikken of schrijf een recensie hier

Mijn website:

Mijn website:

Beoordeling:
Koptekst:
Beschrijf uw ervaringen:
Uw naam:
Uw e-mail:
Woonplaats:
Typ de code:
Type de code refresh captcha

Zelf een bijdrage leveren

Op de website Oostgrunn.nl kan iedereen een steentje bijdragen om zo Oost-Groningen op de kaart te zetten. Zo kan iedereen gemakkelijk een foto toevoegen, een evementen promoten en sportverslagen schrijven. Geef zelf ook eens een goede reden waarom Oost-Groningen een prachtige regio is. Wij vragen de medewerking van alle inwoners van Oost-Groningen om ons op deze manier te helpen met de promotie van deze prachtige regio.

Meer info »

Gratis reclame voor sportclubs en stichtingen

Meer info »

Uw bedrijf hier voor slechts € 65 ex BTW per jaar

Oost-Groningen

Business Partners

Dibbets Advies A & R Meeden
Hoogma Webdesign Beerta
Johan Kroon Administratie Scheemda
Kiëta Koi Veendam
MB&D - Michels Beveiliging en Dienstverlening Vlagtwedde
Komex Musselkanaal
SecuSoft Security Software Beerta

Oost-Groningen is een prachtige regio want....

Omdat ik hier zo heerlijk kan wandellen met mijn witte herders

Zelf toevoegen »