Oost-Groningen Facebook
Menu

Gemeenten

Categorie: Kinderen / Anders

Pretpark Kunstkot

Dr. Bosstraat 71
9645 JH Veendam
Gemeente Veendam
Mobiel: 06-14788782
E-mail: Toon e-mailadres

Ga naar de website: www.kunstkot.nl

Bij Pretpark Kunstkot kun je spelen, binnen en buiten, doen én maken! Een ultieme beleving voor alle kinderen en hun ouders.

Pretpark Kunstkot in Veendam is ook een ideale plek voor kinderfeestjes, verjaardagsfeestjes, workshops, groepsuitjes, schoolreisjes, familie-uitjes en bedrijfsuitjes. Je hoeft je hier geen moment te vervelen.

Meer dan 100 activiteiten
Wat kun je hier allemaal doen? Nou, eigenlijk te veel om op te noemen. Wist je dat je hier ruim 100 activiteiten kunt doen? Zoals binnen in onze disco, waar jij de dj bent. Schieten in de Nerfhal, spelen in het speelparadijs of dansen in het muziekcentrum. Ook kan je hier pottenbakken, timmeren, beeldhouwen, knutselen, uitvinden, schilderen, spelen met echte katten, en meer!

Teken en schilderen, creatief bezig zijn, en workshops voor jong én oud.

Buiten kun je spelen, maken en doen in onze natuurspeeltuin en creatietuin 'De Groene Droom'. Klimmen en klauteren, spelen met water, sporten, en in onze pluktuin mag je plukken & proeven. Hier ontdek je de natuur op onvergetelijke wijze, en helemaal op jouw eigen manier!

Wanneer kan ik komen?
Je kunt Kunstkot komen bezoeken in groepen vanaf 8 personen door te kiezen voor een arrangement zoals een kinderfeestje of een workshop. Wij vragen om een QR-code zodat iedereen veilig naar binnen kan.

Tip: Doe niet je nieuwste kleren aan, en neem alvast een doos of shopper mee, want alles wat je hier maakt, mag je meenemen naar huis!

0x beoordeeld

Eén ster Twee sterren Drie sterren Vier sterren Vijf sterren

Geef een beoordeling door op de sterren te klikken of schrijf een recensie hier

Mijn website:

Mijn website:

Beoordeling:
Koptekst:
Beschrijf jouw ervaringen:
Jouw naam:
Jouw e-mail:
Woonplaats:

Zelf een bijdrage leveren

Op de website Oostgrunn.nl kan iedereen een steentje bijdragen om zo Midden- en Oost-Groningen op de kaart te zetten. Zo kan iedereen gemakkelijk een foto toevoegen, een evenement promoten en sportverslagen schrijven. Geef zelf ook eens een goede reden waarom Midden- en Oost-Groningen een prachtige regio is. Wij vragen de medewerking van alle inwoners van Midden- en Oost-Groningen om ons op deze manier te helpen met de promotie van deze prachtige regio.

Meer info »

Gratis reclame voor sportclubs en stichtingen

Meer info »

Uw bedrijf hier voor slechts € 65 ex BTW per jaar

Oost-Groningen

Business Partners

24/7 Bestellen Beerta
P€ngels Outdoor & Vrije Tijd Stadskanaal
Stalucon Bouw B.V. Stadskanaal
ESET Antivirus en internetbeveiliging
Schildersbedrijf Dreijer VOF Beerta
Hoogma Webdesign Beerta
Johan Kroon Administratie Scheemda
Bosker Meubelen Siddeburen
Komex Musselkanaal
Nauticfan Beerta

--- advertentie ---

Oost-Groningen is een prachtige regio want....

Je hebt in heel Nederland meer groen en ruimte per inwoner dan waar dan ook. Een typisch Nederlands fenomeen is dat het altijd vol en druk is . Het is immers het meest dichtbevolkte land van de wereld.. Westerwolde is wat dat betreft heel ontypisch Nederl

Zelf toevoegen »