Oost-Groningen Facebook
Menu

Gemeenten

Like Praktijk PrimaVera op Facebook

Praktijk PrimaVera

Kromme elleboog 5
9684 XA Finsterwolde
Gemeente Oldambt
Telefoon: 0597-552555
Mobiel: 06-28695470
E-mail: Toon e-mailadres

Ga naar de website: www.praktijkprimavera.nl

Wie zijn wij?
Praktijk PrimaVera bestaat sinds 2006 en is gevestigd op een mooie landelijke locatie in het Oldambster dorp Finsterwolde. De naam van de praktijk bevat zowel de naam van de eigenaresse, Vera, als een verwijzing naar het Spaanse woord voor lente, het symbool van een nieuw begin, een vruchtbare confrontatie met jezelf en je “innerlijke lente.” Want iedereen kan leren om blij te zijn met zichzelf op de weg naar groei, harmonie en ontwikkeling.

Vera is een bekwaam massagetherapeut en hulpverlener bij psychische problemen. Met behulp van diverse technieken, Shiatsu, Reiki e.a., probeert zij haar klanten rust, een soepel lijf en ontspanning te bezorgen tijdens een massagebehandeling.

Omdat onze geest en lichaam met elkaar verbonden zijn, probeert zij, indien nodig, de mogelijke achterliggende en dieper verstopte redenen van lichamelijke klachten te achterhalen. De grote liefde van Vera voor dieren en in het bijzonder voor paarden, heeft geleid tot het geven van paardenmassages voor het welzijn en verzorging van de paarden.

Wat doen wij voor u?
Bij Praktijk PrimaVera in Finsterwolde kunt u terecht voor een klassieke Shiatsu drukpuntmassage, een sport- en ontspanningsmassage, segmentale massage of een reikibehandeling. De behandelingen zijn heilzaam bij diverse klachten, zoals nek-, schouders-, onderrugpijn, RSI-klachten, slapeloosheid, burn-out, vermoeidheid en vele andere ongemakken. Uiteraard kan men ook zonder specifieke klachten genieten van een heerlijke ontspannende massage. Het is een weldaad voor lichaam en ziel. Informeer bij uw zorgverzekeraar over de mogelijke vergoedingen uit uw aanvullende zorgverzekering.

Klanten met psychische problemen kunnen worden behandeld met o.a. de CREF Methode, een behandelmethode voor het vergroten en/of herstellen van het beschadigde basisvertrouwen. De CREF Methode kan goede resultaten brengen voor mensen wiens dagelijkse problemen hun oorsprong vinden in hun babytijd doordat zij iets traumatisch meegemaakt hebben waardoor hun fundamenteel basisvertrouwen zich niet of niet voldoende heeft kunnen ontwikkelen.

Vera werkt bij de psychische hulpverlening ook met haar paarden, meesters in mindfulness. Sterre en Toran reageren op menselijke energie en non-verbale communicatie en helpen mede daardoor bij acceptatie en bewustwording.

Voor paarden die een goede verzorging van spieren nodig hebben voor een optimale doorbloeding, sneller herstel na ziekte of een ongeval, sneller herstel na een intensieve prestatie en een betere werking van het lymfestelsel, biedt PrimaVera de mogelijkheid van een ontspannende en rustgevende paardenmassage.

Waarom Praktijk PrimaVera in Finsterwolde?
- Voor rust, ontspanning en een soepel lijf
- Voor Shiatsu drukpuntmassage
- Voor het bestrijden van pijnen en fysieke ongemakken
- Voor RSI-klachten
- Voor een psychische hulpverlening volgens o.a. de CREF Methode
- Voor het vinden van een gezonde balans tussen ziel en lichaam
- Voor het uniek concept van coaching met behulp van het paard
- Voor de “nieuwe lente in je hoofd en lichaam”
- Voor een effectieve paardenmassage
- Voor een nieuwe manier om naar jezelf te kijken
- Voor mindfulness en zelfonderzoek

Kijk voor meer informatie op onze website en bezoek en like onze Facebookpagina.

Praktijk PrimaVera Finsterwolde
Praktijk PrimaVera Finsterwolde
Praktijk PrimaVera Finsterwolde

9x beoordeeld

Eén ster Twee sterren Drie sterren Vier sterren Vijf sterren

Geef een beoordeling door op de sterren te klikken of schrijf een recensie hier

Mijn website:

Mijn website:

Beoordeling:
Koptekst:
Beschrijf jouw ervaringen:
Jouw naam:
Jouw e-mail:
Woonplaats:

Zelf een bijdrage leveren

Op de website Oostgrunn.nl kan iedereen een steentje bijdragen om zo Midden en Oost-Groningen op de kaart te zetten. Zo kan iedereen gemakkelijk een foto toevoegen, een evenement promoten en sportverslagen schrijven. Geef zelf ook eens een goede reden waarom Midden en Oost-Groningen een prachtige regio is. Wij vragen de medewerking van alle inwoners van Midden en Oost-Groningen om ons op deze manier te helpen met de promotie van deze prachtige regio.

Meer info »

Gratis reclame voor sportclubs en stichtingen

Meer info »

Uw bedrijf hier voor slechts € 65 ex BTW per jaar

Oost-Groningen

Business Partners

Klooster Reizen Winschoten
Johan Kroon Administratie Scheemda
Hoogma Webdesign Beerta
ESET Antivirus en internetbeveiliging
24/7 Bestellen Beerta
MB&D - Michels Beveiliging en Dienstverlening Vlagtwedde
Komex Musselkanaal
Secusoft Security Software Beerta

--- advertentie ---

Oost-Groningen is een prachtige regio want....

hier vindt je nog de ruimte en de rust!

Zelf toevoegen »