Oost-Groningen Facebook
Menu

Gemeenten

Klusbedrijf Oost-Groningen

Boslaan 5
9591 BG Onstwedde
Gemeente Stadskanaal
Telefoon: 0599-481335
Mobiel: 06-23504811
E-mail: Toon e-mailadres

Ga naar de website: www.klusbedrijfoostgroningen.nl

Voor elke klus, bel gerust ‘Klusbedrijf Oost-Groningen’: kwaliteit, flexibel en allround

Rene Hoogendoorn uit Onstwedde is nu een jaar zelfstandig ondernemer met ‘Klusbedrijf Oost-Groningen’ en is nog steeds blij dat hij in 2012 deze beslissing heeft genomen. Als voormalig voorman en uitvoerder heeft de bouw geen geheimen voor de allround timmerman. “Met een eigen bedrijf kan ik de werkzaamheden uitvoeren zoals ik zelf graag wil. Dat voelt als een bevrijding. Ik ben nu pas klaar met een klus als de klant en ik tevreden zijn.”

DIENSTEN
‘Klusbedrijf Oost-Groningen’ is gespecialiseerd in alle bouwwerkzaamheden in en rond het huis: alle timmerwerken, metselwerken, renovatie, nieuwbouw, verbouw, schilderwerk, badkamers en politie keurmerk. Daarbij is het klusbedrijf uit Onstwedde zeer flexibel. “Ik kan alle werkzaamheden van A tot Z voor mijn rekening nemen, maar in overleg is het ook mogelijk dat de klant mee helpt of zelf een aantal werkzaamheden uit voert”, legt Rene Hoogendoorn uit. “Men kan mij inschakelen voor relatief kleine werkzaamheden als het plaatsen van een dakraam of het afhangen van een deur, maar ook voor het bouwen van een complete woning. Bij hele grote klussen werk ik samen met andere vakmensen. Omdat ik kwaliteit wil leveren ben ik heel kieskeurig. Ik wil alleen samenwerken met vakmensen, die net zulke hoge eisen aan het werk stellen als ik. Het moet gewoon heel goed zijn. Klaar.”

KWALITEIT
Rene Hoogendoorn levert met zijn ‘Klusbedrijf Oost-Groningen’ kwaliteit. Kwaliteit op het gebied van materialen. Kwaliteit op het gebied van uitvoering en afwerking. En kwaliteit op het gebied van opleiding, deskundigheid en ervaring. “Maar ook kwaliteit op het gebied van goed en veilig gereedschap”, zegt Rene Hoogendoorn, die je vanwege zijn ouderwetse scholing een ambachtelijke timmerman zou kunnen noemen. “Je maakte destijds de stappen leerling-gezel-meester.” ‘Klusbedrijf Oost-Groningen’ werkt voor particulieren en wordt daarnaast regelmatig ingeschakeld door aannemersbedrijven.

BESTE PRIJS
Tot slot is het goed te weten dat er nog steeds slechts 6 procent BTW wordt geheven op werkloon. Daarmee wordt het inschakelen van een ‘ouderwets’ ambachtelijke timmerman wel heel aantrekkelijk! En helemaal omdat Rene Hoogendoorn sowieso een uitstekende prijskwaliteitverhouding hanteert en daarom is aangesloten bij www.debesteprijsgarantietimmerman.nl. Daarmee laat hij zien wat ‘Klusbedrijf Oost-Groningen’, gevestigd aan de Boslaan 5 in Onstwedde, onder kwaliteit verstaat. Voor meer informatie kunt u bellen naar: 0599-481335 of mobiel: 06 2350 4811. Binnenkort is de website www.klusbedrijfoostgroningen.nl na een grondige renovatie ook weer beschikbaar.

Klusbedrijf Oost-Groningen Onstwedde
Klusbedrijf Oost-Groningen Onstwedde
Klusbedrijf Oost-Groningen Onstwedde

7x beoordeeld

Eén ster Twee sterren Drie sterren Vier sterren Vijf sterren

Geef een beoordeling door op de sterren te klikken of schrijf een recensie hier

Mijn website:

Mijn website:

Beoordeling:
Koptekst:
Beschrijf uw ervaringen:
Uw naam:
Uw e-mail:
Woonplaats:
Typ de code:
Type de code refresh captcha

Zelf een bijdrage leveren

Op de website Oostgrunn.nl kan iedereen een steentje bijdragen om zo Oost-Groningen op de kaart te zetten. Zo kan iedereen gemakkelijk een foto toevoegen, een evementen promoten en sportverslagen schrijven. Geef zelf ook eens een goede reden waarom Oost-Groningen een prachtige regio is. Wij vragen de medewerking van alle inwoners van Oost-Groningen om ons op deze manier te helpen met de promotie van deze prachtige regio.

Meer info »

Gratis reclame voor sportclubs en stichtingen

Meer info »

Uw bedrijf hier voor slechts € 65 ex BTW per jaar

Oost-Groningen

Business Partners

Hotel-Restaurant Victoria BV Winschoten
Komex Musselkanaal
Abiant Stadskanaal
Synergon contact- en communicatiecentrum Winschoten
Johan Kroon Administratie Scheemda
Oosterlengte Winschoten
Hoogma Webdesign Beerta
Kiëta Koi Veendam
Bosker Meubelen Siddeburen
Schildersbedrijf Dreijer VOF Beerta

Oost-Groningen is een prachtige regio want....

Je kunt hier goedkoop een groot representatief vrijstaand huis/bedrijfspand kopen, met veel eigen grond en landelijke ligging, en toch via de uitstekende kabel/internet verbinding als bv ZZP-er een eigen bedrijf 'van huis uit' starten/runnen.

Zelf toevoegen »