Oost-Groningen Facebook
Menu

Gemeenten

Volg Hoving Hekwerk op Twitter Like Hoving Hekwerk op Facebook

Hoving Hekwerk

Ohmweg 12
9503 GW Stadskanaal
Gemeente Stadskanaal
Telefoon: 0599 - 653029
E-mail: Toon e-mailadres

Ga naar de website: www.hovinghekwerk.nl

Wie zijn wij?
Hoving Hekwerk gelooft, dat stilstaan achteruitgang betekent. Dat stoppen met het investeren in de mensen, materialen, vernieuwingen en ontwikkelingen ten koste gaat van de kwaliteit van het bedrijf. Daarom staat Hoving Hekwerk op de eerste plaats waar het gaat om investeringen in eigen productie, in het moderniseren van eigen bedrijf en in het effectief begeleiden en uitstekend opleiden van eigen mensen. Hoving Hekwerk is een bedrijf met een heldere visie, een vooruitstrevend en dynamisch leverancier van alle soorten hekwerk en veel aanverwante artikelen.

Wat doen wij voor u?
Als u aan een hekwerk denkt, denkt u aan Hoving Hekwerk in Stadskanaal. Hebt u een dicht- of open hekwerk nodig? Gaashekwerk of een spijlhekwerk? Of staat er een hekwerk met een sierlijke, elegante uitstraling op uw verlanglijstje? Bent u op zoek naar een draai- of schuifpoort? Of wilt u een slagboom en toegang controle op uw bedrijfsterrein? Bent u een particulier of een bedrijf, woont u in het Noorden of in het Zuiden van Nederland, het maakt voor de specialisten van Hoving Hekwerk niets uit: wij leveren en monteren professioneel hekwerk door heel Nederland. Ons streven is om uw wensen en verwachtingen te vertalen naar bruikbare totaaloplossingen.

Waarom Hoving Hekwerk in Stadskanaal?
Meedenken, helpen te realiseren, oprecht en helder adviseren op een deskundige maar vooral betrouwbare manier, dat zijn mogelijk de belangrijkste sleutelwoorden bij elke transactie. Wat kan een klant zich meer wensen dan op een dergelijke manier geholpen te worden? Zo’ n aanpak is een vanzelfsprekendheid bij het verkoopteam van Hoving Hekwerk, met als extraatje een uitstekend service en klantgericht denken. Samen met een uitgebreid, innovatief en kwalitatief hoogstaand assortiment kunt u als klant geen betere beslissing maken dan uw hekwerk te bestellen bij Hoving Hekwerk in Stadskanaal. Kijk voor uitgebreide informatie op onze website en bezoek ons ook op onze Facebook pagina.

Dubbelstaafmat scherp geprijsd!
Diverse hoogte’s gecoat dubbelstaafmat voor bijzonder scherpe prijzen, al vanaf 21, = euro.
Bij afname van grotere hoeveelheden extra korting mogelijk. Bel gerust voor meer informatie.

Hoving Hekwerk Stadskanaal
Hoving Hekwerk Stadskanaal
Hoving Hekwerk Stadskanaal

24x beoordeeld

Eén ster Twee sterren Drie sterren Vier sterren Vijf sterren

Geef een beoordeling door op de sterren te klikken of schrijf een recensie hier

Mijn website:

Mijn website:

Beoordeling:
Koptekst:
Beschrijf uw ervaringen:
Uw naam:
Uw e-mail:
Woonplaats:
Typ de code:
Type de code refresh captcha

Zelf een bijdrage leveren

Op de website Oostgrunn.nl kan iedereen een steentje bijdragen om zo Oost-Groningen op de kaart te zetten. Zo kan iedereen gemakkelijk een foto toevoegen, een evementen promoten en sportverslagen schrijven. Geef zelf ook eens een goede reden waarom Oost-Groningen een prachtige regio is. Wij vragen de medewerking van alle inwoners van Oost-Groningen om ons op deze manier te helpen met de promotie van deze prachtige regio.

Meer info »

Gratis reclame voor sportclubs en stichtingen

Meer info »

Uw bedrijf hier voor slechts € 65 ex BTW per jaar

Oost-Groningen

Business Partners

Spare Rib Express Veendam Veendam
Nieboer Koeriers Oude Pekela
Splash Carwash Winschoten
Synergon contact- en communicatiecentrum Winschoten
Hotel-Restaurant Victoria BV Winschoten
Oosterlengte Winschoten
Hoogma Webdesign Beerta
Carparts Groningen Finsterwolde
Komex Musselkanaal
Johan Kroon Administratie Scheemda

Oost-Groningen is een prachtige regio want....

WESTERWOLDE OASE VAN RUST! GENIET VAN RUST, RUIMTE EN NATUURSCHOON. geschreven door Heerke Beukema. Dit kan in het zuiden van de Provincie Groningen. Daar ligt de gemeente Westerwolde. Westerwolde heeft veel te bieden als het gaat om rust, ontspanning en

Zelf toevoegen »