Oost-Groningen Facebook
Menu

Gemeenten

Volg Camping Roelage op Twitter Like Camping Roelage op Facebook Like Camping Roelage op Google+

Camping Roelage

Ruiten A Kanaal West V 2a
9561 TP Ter Apel
Gemeente Westerwolde
Mobiel: 06-22821829
E-mail: Toon e-mailadres

Ga naar de website: www.roelage.nl

Wie zijn wij?
Camping Roelage, een camping met de trotse slogan “Meer dan kamperen alleen”. In 2016 zijn wij, familie Platen, Marleen en Bertran, samen met onze drie kinderen, de trotse eigenaar geworden van de Camping Roelage in prachtige, landelijke Westerwolde, het zuidelijkste puntje van Groningen, ook bekend als een klein stuk Drenthe in Groningen. Heel ons gezin is met hart en ziel betrokken bij de campingactiviteiten. Biologisch en duurzaam staat hoog in ons vaandel. In het weekend is mijn man Bertran actief bezig als molenaar. Hij houdt diverse molens in omgeving draaiend. Wilt u een keertje mee naar de molen? Een telefoontje naar Bertran is voldoende.

Wat doen wij voor u?
Wij creëren voor u, op onze kleinschalig opgezette familie camping van ongeveer 25 kampeerplaatsen op drie verschillende velden, een onvervalste natuurbeleving. U kunt in uw eentje genieten van de prachtige natuur, een dierenweide, lange wandelingen of fietstochten. Uw kinderen kunnen zich vermaken in een eigen speelbos, maar er is ook een speeltuin, een waterpartij met speelstrand en een zandbak voor de kleintjes. Dicht bij de camping ligt het Ruiten Kanaal A, een paradijs voor sportvissers. Er is gelegenheid tot een gezellig kampvuur aan het einde van uw interessante dag, waarbij de kinderen getrakteerd kunnen worden op spannende en misschien zelfs griezelige verhalen.

Waarom Camping Roelage?
Denk natuur, rust, ecologisch. Denk duurzaam verwarmd en palletkachels. Denk ruime staanplaatsen van 100 m2. Denk elektra-aansluiting en nabijheid van een waterpunt, maar ook gratis Wi-Fi voor diegenen die het contact met civilisatie niet helemaal willen verliezen. Denk veel plezier voor groot en klein. Denk warme ontvangst, betrokkenheid, eerlijk en belangstellend. Denk een onvergetelijke ervaring midden in een onvergetelijk Gronings landschap.
En zeg dan volmondig já tegen camping Roelage in Westerwolde.
Bezoek onze website voor meer informatie en like onze Facebook pagina.

Binnenkort verwacht: slapen in een wijnvat!
Binnenkort kunt u slapen in een Wijnvat! Binnen afzienbare tijd worden op de camping twee zogenaamde Camping Pods geplaatst, grote gezellige wijnvaten met ruimte voor 4 personen, twee volwassenen en twee kinderen. Bekijk de wijnvaten op onze website en reserveer alvast deze nieuwe avontuur!

Camping Roelage Ter Apel
Camping Roelage Ter Apel
Camping Roelage Ter Apel

4x beoordeeld

Eén ster Twee sterren Drie sterren Vier sterren Vijf sterren

Geef een beoordeling door op de sterren te klikken of schrijf een recensie hier

Mijn website:

Mijn website:

Beoordeling:
Koptekst:
Beschrijf jouw ervaringen:
Jouw naam:
Jouw e-mail:
Woonplaats:

Zelf een bijdrage leveren

Op de website Oostgrunn.nl kan iedereen een steentje bijdragen om zo Midden- en Oost-Groningen op de kaart te zetten. Zo kan iedereen gemakkelijk een foto toevoegen, een evementen promoten en sportverslagen schrijven. Geef zelf ook eens een goede reden waarom Midden- en Oost-Groningen een prachtige regio is. Wij vragen de medewerking van alle inwoners van Midden- en Oost-Groningen om ons op deze manier te helpen met de promotie van deze prachtige regio.

Meer info »

Gratis reclame voor sportclubs en stichtingen

Meer info »

Uw bedrijf hier voor slechts € 65 ex BTW per jaar

Oost-Groningen

Business Partners

24/7 Bestellen Beerta
Johan Kroon Administratie Scheemda
Nauticfan Beerta
Bosker Meubelen Siddeburen
Schildersbedrijf Dreijer VOF Beerta
Secusoft Security Software Beerta
Komex Musselkanaal

Oost-Groningen is een prachtige regio want....

Er is altijd een parkeerplaats te vinden, en meestal nog gratis ook!

Zelf toevoegen »