Oost-Groningen Facebook
Menu

Gemeenten

A. Kok Kunststof Dakwerken

Oosterweg 31
9649 JV Muntendam
Gemeente Midden-Groningen
Telefoon: 0598-620424
Mobiel: 06-55341918
E-mail: Toon e-mailadres

Ga naar de website: www.a-kok.nl

Het bedrijf A Kok
A Kok Kunststof Dakwerken is in 2005 opgericht door eigenaar Bert Kok en gevestigd in Muntendam.
Sinds 1 januari 2017 is ons bedrijf uitgebreid met A. Kok Kunststof Dakwerken B.V.

In de afgelopen jaren hebben wij ons ontwikkeld tot een bedrijf met expertise op het gebied van kunststof dakbedekking zoals TPO en PVC voor platte en hellende daken.
Tevens bieden wij service en onderhoud aan zoals het bladvrij maken en schoonmaken van uw dak en goten om op termijn ongemakken te voorkomen.

Wij leveren en monteren vele soorten kunststof dakbedekkingen voor platte en hellende daken. Wilt u weten wat we voor u kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op voor meer informatie. Voor een overzicht van onze projecten kunt u een kijkje nemen in het fotoalbum.


Wat kunnen wij voor u betekenen?
A. Kok Kunststof Dakwerken staat garant voor professionaliteit en kwaliteit. In combinatie met onze grote gedrevenheid en jarenlange ervaring kunnen wij aan uw wensen voldoen.
Wij zijn gevestigd in Muntendam (nabij Veendam, Winschoten en Hoogezand-Sappemeer) en ons werkgebied bestrijkt meer dan alleen Groningen en Drente.


Bedrijfsprofiel
In 2005 is A. Kok Kunststof Dakwerken opgericht door eigenaar Bert Kok en gevestigd in Muntendam. Sinds 1 januari 2017 hebben wij ons bedrijf uitgebreid met A. Kok Kunststof Dakwerken B.V.

A. Kok Kunststof Dakwerken bezit specifieke expertise op het gebied van het leggen van kunststof dakbedekking en alle facetten die daarbij horen. Denk daarbij aan advies betreffende isolatie en afwerking, maar ook aan onderhoud van uw dak.

Wij zijn actief in zowel de particuliere als zakelijke markt. De particuliere markt bedienen wij sinds 2005 voor het leggen van dakbedekking op o.a. dakkapellen, bijkeukens, garages, tuinhuisjes, bungalows en zelfs vijvers. De zakelijke markt bedienen wij sinds 2007 voor het leggen van dakbedekking op o.a. bedrijfshallen, scholen, ziekenhuizen en zeecontainers. Wij hebben zelfs een mooi project voor een wereldwijd concern mogen voltooien in India.

In de afgelopen jaren is A. Kok Kunststof Dakwerken een bekend bedrijf in de regio geworden, maar ook opdrachtgevers elders in het land weten ons te vinden.

A. Kok Kunststof Dakwerken Muntendam
A. Kok Kunststof Dakwerken Muntendam
A. Kok Kunststof Dakwerken Muntendam

4x beoordeeld

Eén ster Twee sterren Drie sterren Vier sterren Vijf sterren

Geef een beoordeling door op de sterren te klikken of schrijf een recensie hier

Mijn website:

Mijn website:

Beoordeling:
Koptekst:
Beschrijf jouw ervaringen:
Jouw naam:
Jouw e-mail:
Woonplaats:

Zelf een bijdrage leveren

Op de website Oostgrunn.nl kan iedereen een steentje bijdragen om zo Midden- en Oost-Groningen op de kaart te zetten. Zo kan iedereen gemakkelijk een foto toevoegen, een evementen promoten en sportverslagen schrijven. Geef zelf ook eens een goede reden waarom Midden- en Oost-Groningen een prachtige regio is. Wij vragen de medewerking van alle inwoners van Midden- en Oost-Groningen om ons op deze manier te helpen met de promotie van deze prachtige regio.

Meer info »

Gratis reclame voor sportclubs en stichtingen

Meer info »

Uw bedrijf hier voor slechts € 65 ex BTW per jaar

Oost-Groningen

Business Partners

Nauticfan Beerta
Dibbets Advies A & R Meeden
De Leo Media Beerta
Hotel-Restaurant Victoria BV Winschoten
Johan Kroon Administratie Scheemda
Hoogma Webdesign Beerta
MB&D - Michels Beveiliging en Dienstverlening Vlagtwedde
Schildersbedrijf Dreijer VOF Beerta
SecuSoft Security Software Beerta
Kiëta Koi Veendam

Oost-Groningen is een prachtige regio want....

Ook al woon je in Gelderland,je wil iedere dag weten wat er in oost Groningen gebeurd

Zelf toevoegen »