Oost-Groningen Facebook
Menu

Gemeinde

A. Kok Kunststof Dakwerken

Oosterweg 31
9649 JV Muntendam
Gemeinde Midden-Groningen
Telefon: 0598-620424
Handy: 06-55341918
E-mail: E-mail anzeigen

Ga naar de website: www.a-kok.nl

Het bedrijf A Kok
A Kok Kunststof Dakwerken is in 2005 opgericht door eigenaar Bert Kok en gevestigd in Muntendam.
Sinds 1 januari 2017 is ons bedrijf uitgebreid met A. Kok Kunststof Dakwerken B.V.

In de afgelopen jaren hebben wij ons ontwikkeld tot een bedrijf met expertise op het gebied van kunststof dakbedekking zoals TPO en PVC voor platte en hellende daken.
Tevens bieden wij service en onderhoud aan zoals het bladvrij maken en schoonmaken van uw dak en goten om op termijn ongemakken te voorkomen.

Wij leveren en monteren vele soorten kunststof dakbedekkingen voor platte en hellende daken. Wilt u weten wat we voor u kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op voor meer informatie. Voor een overzicht van onze projecten kunt u een kijkje nemen in het fotoalbum.


Wat kunnen wij voor u betekenen?
A. Kok Kunststof Dakwerken staat garant voor professionaliteit en kwaliteit. In combinatie met onze grote gedrevenheid en jarenlange ervaring kunnen wij aan uw wensen voldoen.
Wij zijn gevestigd in Muntendam (nabij Veendam, Winschoten en Hoogezand-Sappemeer) en ons werkgebied bestrijkt meer dan alleen Groningen en Drente.


Bedrijfsprofiel
In 2005 is A. Kok Kunststof Dakwerken opgericht door eigenaar Bert Kok en gevestigd in Muntendam. Sinds 1 januari 2017 hebben wij ons bedrijf uitgebreid met A. Kok Kunststof Dakwerken B.V.

A. Kok Kunststof Dakwerken bezit specifieke expertise op het gebied van het leggen van kunststof dakbedekking en alle facetten die daarbij horen. Denk daarbij aan advies betreffende isolatie en afwerking, maar ook aan onderhoud van uw dak.

Wij zijn actief in zowel de particuliere als zakelijke markt. De particuliere markt bedienen wij sinds 2005 voor het leggen van dakbedekking op o.a. dakkapellen, bijkeukens, garages, tuinhuisjes, bungalows en zelfs vijvers. De zakelijke markt bedienen wij sinds 2007 voor het leggen van dakbedekking op o.a. bedrijfshallen, scholen, ziekenhuizen en zeecontainers. Wij hebben zelfs een mooi project voor een wereldwijd concern mogen voltooien in India.

In de afgelopen jaren is A. Kok Kunststof Dakwerken een bekend bedrijf in de regio geworden, maar ook opdrachtgevers elders in het land weten ons te vinden.

A. Kok Kunststof Dakwerken Muntendam
A. Kok Kunststof Dakwerken Muntendam
A. Kok Kunststof Dakwerken Muntendam

4x bewertet

Eén ster Twee sterren Drie sterren Vier sterren Vijf sterren

Beurteilen sie durch auf die Sterne zu drücken oder senden Sie uns Ihre Rezension hier

Mijn website:

Mijn website:

Bewertung:
Kopfzeile:
Beschreiben Sie Ihre Erfahrungen:
Ihre Name:
Ihre E-mail:
Ort:

Selbst beitragen

Jeder kan etwas beitragen an www.oostgrunn.nl und damit Ost Groningen mehr Bekentheid geben. Besucher können regieren , Beurteiligungen schreiben und Erfahrungen teilen. Auch kan jeder auf unsere Umfrage reagieren, Bilder teilen, Ereignisse mitteilen und Sport-berichte schreiben. Machen Sie uns deutlich warum Ost Groningen so eine wunderbare Region ist. Wir fragen die Mitarbeit von allen Einwohnern von Ost Groningen um auf dieser Weise Werbung zu machen für diese wunderschöne Region!

Meer info »

Gratis reclame voor sportclubs en stichtingen

Meer info »

Uw bedrijf hier voor slechts € 65 ex BTW per jaar

Oost-Groningen

Business Partners

Hoogma Webdesign Beerta
Hotel-Restaurant Victoria BV Winschoten
Johan Kroon Administratie Scheemda
Kalk Bandenservice Heiligerlee
Kiëta Koi Veendam
Caravanservice Gram Wedde
Nauticfan Beerta
Komex Musselkanaal
Secusoft Security Software Beerta
Knal Verhuur & Catering Zuidbroek

Oost-Groningen is een prachtige regio want....

Erg rustiek en ben er geboren, 50 jaar geleden. Daarna verhuisd naar Noord-Holland maar kom nog steeds erg graag terug

Zelf toevoegen »