Oost-Groningen Facebook
Menu

Gemeenten

Afscheidswedstrijd Teun Gerrits

Afscheidswedstrijd Teun Gerrits Bellingwolde

Zondag 7 juni werd de afscheidswedstrijd van Teun Gerrits gespeeld, het huidig eerste elftal van dit seizoen, speelde tegen het elftal waar Teun Gerrits in jeugd mee heeft samen gespeeld! Zo speelden oa. Jeroen Oolders, Wiebe Nienhuis, Christiaan Janssen, en Raymondo Jacobs mee in het elftal! In de eerste Helft speelde Teun met het elftal waar hij vroeger mee samen heeft gespeeld en in de 2e helft speelde hij mee met huidig eerste elftal! Hier onder een reportage van de afscheidswedstrijd van een groot voetballer van VV Bellingwolde, Teun Gerrits!!

Ga naar de website: mooi-oost-groningen.jouwweb.nl

Let op: je mag deze foto niet zonder toestemming van de maker opslaan en gebruiken!

Selecteer een fotoalbum


Kies een gemeente

Zelf een bijdrage leveren

Op de website Oostgrunn.nl kan iedereen een steentje bijdragen om zo Midden- en Oost-Groningen op de kaart te zetten. Zo kan iedereen gemakkelijk een foto toevoegen, een evement promoten en sportverslagen schrijven. Geef zelf ook eens een goede reden waarom Midden- en Oost-Groningen een prachtige regio is. Wij vragen de medewerking van alle inwoners van Midden- en Oost-Groningen om ons op deze manier te helpen met de promotie van deze prachtige regio.

Meer info »

Gratis reclame voor sportclubs en stichtingen

Meer info »

Uw bedrijf hier voor slechts € 65 ex BTW per jaar

Oost-Groningen

Business Partners

24/7 Bestellen Beerta
Johan Kroon Administratie Scheemda
Komex Musselkanaal
Virena Autogroep Winschoten
Nauticfan Beerta
Secusoft Security Software Beerta
Schildersbedrijf Dreijer VOF Beerta
Bosker Meubelen Siddeburen

Oost-Groningen is een prachtige regio want....

Je hebt in heel Nederland meer groen en ruimte per inwoner dan waar dan ook. Een typisch Nederlands fenomeen is dat het altijd vol en druk is . Het is immers het meest dichtbevolkte land van de wereld.. Westerwolde is wat dat betreft heel ontypisch Nederl

Zelf toevoegen »