Oost-Groningen Facebook
Menu

Gemeenten

Vriend van RTV GO!

Aangeboden door:   

rtv go

Adres  

Mr. D.U. Stikkerlaan 251
Winschoten, Oldambt

Bekijk het bedrijfsprofiel: rtv go

Ga naar de website: www.rtvgo.nl

Vriend van RTV GO! Winschoten

Bekijk de PDF bijlage: 1612706625-qr_rabobank_steun-rtv-go_2021-01-18.pdf

Wordt vriend van RTV GO!
de lokale omroep voor en door OLDAMBTSTERS

RTV GO! maakt unieke programma’s die nergens anders gemaakt kunnen worden over en in 't Oldambt. De gemeente Oldambt heeft besloten de subsidie die vanuit Den Haag voor de lokale omroep bestemd is niet meer aan onze omroep uit te geven. Met ingang van 2021 heeft de raad een einde gemaakt aan de lokale verslaggeving van wat hier speelt en leeft. Een ondoordachte en in onze ogen onterechte beslissing. De omroep heeft een krachtige verbindende functie in de regio.

Er wordt met veel passie en toewijding mooie, leuke en boeiende TV en RADIO gemaakt door onze eigen medewerkers en in de samenwerking van RTV GO met Radio Westerwolde samen Groningen1 (G1) streekomroep. Juist verslaglegging van wat in de regio speelt werkt verbindend en is van cultuurhistorische waarde voor het nageslacht. Het archiveren van eigen taal en karakter houd de diversiteit levend in de samenleving. Laten we dat koesteren en versterken.

Alle ruim 40 vrijwilligers willen door...en daarom vragen wij jullie hulp en ondersteuning zodat we in de lucht blijven en tijd hebben om de gemeente raad tot het inzicht te laten komen dat een lokale omroep onmisbaar is.
Wordt vriend van RTV GO! omdat de lokale omroep moet blijven.

Je kunt doneren via bijgevoegde QR code
Informatie via info@rtvgo.nl

Bekijk ook eens:


rtv go Winschoten

Zelf een bijdrage leveren

Op de website Oostgrunn.nl kan iedereen een steentje bijdragen om zo Midden- en Oost-Groningen op de kaart te zetten. Zo kan iedereen gemakkelijk een foto toevoegen, een evementen promoten en sportverslagen schrijven. Geef zelf ook eens een goede reden waarom Midden- en Oost-Groningen een prachtige regio is. Wij vragen de medewerking van alle inwoners van Midden- en Oost-Groningen om ons op deze manier te helpen met de promotie van deze prachtige regio.

Meer info »

Gratis reclame voor sportclubs en stichtingen

Meer info »

Uw bedrijf hier voor slechts € 65 ex BTW per jaar

Oost-Groningen

Business Partners

Komex Musselkanaal
Secusoft Security Software Beerta
Bosker Meubelen Siddeburen
Schildersbedrijf Dreijer VOF Beerta

Oost-Groningen is een prachtige regio want....

het bied vele mogelijkheden en kansen

Zelf toevoegen »