Oost-Groningen Facebook
Menu

Gemeinde

Vriend van RTV GO!

Aangeboden door:   

rtv go

Adres  

Mr. D.U. Stikkerlaan 251
Winschoten, Oldambt

Sehen Sie das Firmenprofil: rtv go

Ga naar de website: www.rtvgo.nl

Vriend van RTV GO! Winschoten

Sehen Sie auch die PDF-Anlage: 1612706625-qr_rabobank_steun-rtv-go_2021-01-18.pdf

Wordt vriend van RTV GO!
de lokale omroep voor en door OLDAMBTSTERS

RTV GO! maakt unieke programma’s die nergens anders gemaakt kunnen worden over en in 't Oldambt. De gemeente Oldambt heeft besloten de subsidie die vanuit Den Haag voor de lokale omroep bestemd is niet meer aan onze omroep uit te geven. Met ingang van 2021 heeft de raad een einde gemaakt aan de lokale verslaggeving van wat hier speelt en leeft. Een ondoordachte en in onze ogen onterechte beslissing. De omroep heeft een krachtige verbindende functie in de regio.

Er wordt met veel passie en toewijding mooie, leuke en boeiende TV en RADIO gemaakt door onze eigen medewerkers en in de samenwerking van RTV GO met Radio Westerwolde samen Groningen1 (G1) streekomroep. Juist verslaglegging van wat in de regio speelt werkt verbindend en is van cultuurhistorische waarde voor het nageslacht. Het archiveren van eigen taal en karakter houd de diversiteit levend in de samenleving. Laten we dat koesteren en versterken.

Alle ruim 40 vrijwilligers willen door...en daarom vragen wij jullie hulp en ondersteuning zodat we in de lucht blijven en tijd hebben om de gemeente raad tot het inzicht te laten komen dat een lokale omroep onmisbaar is.
Wordt vriend van RTV GO! omdat de lokale omroep moet blijven.

Je kunt doneren via bijgevoegde QR code
Informatie via info@rtvgo.nl

Bekijk ook eens:


rtv go Winschoten

Selbst beitragen

Jeder kan etwas beitragen an www.oostgrunn.nl und damit Ost Groningen mehr Bekentheid geben. Besucher können regieren , Beurteiligungen schreiben und Erfahrungen teilen. Auch kan jeder auf unsere Umfrage reagieren, Bilder teilen, Ereignisse mitteilen und Sport-berichte schreiben. Machen Sie uns deutlich warum Ost Groningen so eine wunderbare Region ist. Wir fragen die Mitarbeit von allen Einwohnern von Ost Groningen um auf dieser Weise Werbung zu machen für diese wunderschöne Region!

Meer info »

Gratis reclame voor sportclubs en stichtingen

Meer info »

Uw bedrijf hier voor slechts € 65 ex BTW per jaar

Oost-Groningen

Business Partners

Komex Musselkanaal
Secusoft Security Software Beerta
Schildersbedrijf Dreijer VOF Beerta
Bosker Meubelen Siddeburen

Oost-Groningen is een prachtige regio want....

heel Nederland heeft een slecht beeld van Pekela behalve de Oost-groningers zelf.

Zelf toevoegen »