Oost-Groningen Facebook
Menu

Municipalities

Computer reparatie Oost Groningen

Computer reparatie Oost Groningen

Is een leven zonder computer nog denkbaar? Winkelen, reizen, betalen, contact onderhouden. Zeker tijdens de Corona pandemie die ons massaal tot thuisblijven heeft gedwongen, werd het duidelijk hoe onmisbaar de computer in ons leven is. Online vergaderen, mailen of online onderwijs, de mogelijkheden waren onbegrensd. Maar ook in de rest van ons leven speelt de computer een essentiële rol.

Dan is er nog die handige laptop. Privé of zakelijk. De zakelijke laptop is speciaal gericht op mensen die hun laptop gebruiken voor werk. Voor bijvoorbeeld zzp’ers, accountmanagers, vertegenwoordiger of op kantoor. Boekhouden, offertes, factureren en administratie, het gebeurt allemaal op de draagbare laptop.

De keerzijde van deze onmisbare apparaten is dat ze langzaam ouder worden. Ze worden langzamer, onderdelen moeten worden vervangen. Hebben een grondige schoonmaak nodig, nieuwe videokaart voor meer grafische kracht en snelheid. Stevig in de markt voor onderhoud dus. Geen oneindig leven helaas. Maar...met behulp van een bedreven computerspecialist kom je een eind in de duurzaamheid van de PC.

Computerservice I-FIX-IT, een Computer reparatie-en verkoop bedrijf in Wildervank, Veendam is daarvoor een uitstekende partij. Het bedrijf is kleinschalig, onafhankelijk en professioneel. Zij werken op afspraak om effiecient iedereen te voorzien van persoonlijke service. Hierdoor zijn reparaties zijn over het algemeen binnen 24 uur klaar.

Bijkomend voordeel van dit bedrijf is dat ze de computerreparaties en installaties in hun eigen werkplaats uitvoeren. Ze hebben geen winkelpand wat wordt doorberekend ten gunste van hun klanten. De kosten en tarieven zijn daardoor aanzienlijk laag. Gecertificeerde expertise, ruime ervaring en vriendelijke service voor een gunstig tarief.

Lukt het niet om langs te gaan voor computer reparatie in Wildervank, Oost Groningen? Dan bieden ze ook een haal- en brengservice. Een gekwalificeerde service-mederwerker komt aan huis of op kantoor. Daar kijken ze of het probleem direct te verhelpen is. Is reparatie ter plekke niet mogelijk nemen zij de pc of laptop mee naar hun werkplaats. Na reparatie wordt het, op afspraak, weer aan huis afgeleverd.

Start de computer of laptop niet meer op? Heeft het een virus te pakken of wordt hij steeds trager? Van reparatie of vervangen van interne en externe hardware tot het oplossen van al uw softwarematige problemen. Evenals het verwijderen van virussen en installatie van antivirussoftware, zij FIXen het!

Ze repareren al meer dan 20 jaar alle voorkomende defecten aan alle merken computers, laptops en pc’s (m.u.v. Apple). I-FIX-IT is een bekend begrip in Veendam, Stadskanaal, Hoogezand en omstreken vanwege de snelle service tegen een zeer betaalbaar tarief. Daarnaast om de klantvriendelijkheid, enthousiasme van de medewerkers en ruime garantie met nazorg.

Ga naar de website: i-fix-it.nl

Persberichten

 • gezocht: PLAATWERKER LUCHTKANALEN
  lees verder
 • Woodgrain maakt zich op voor vijfde editie Woodgrain Bluesrocknight
  lees verder
 • Dermapen - Microneedling in Groningen (provincie)
  lees verder
 • Gevarieerd Zomerconcert door VocalSpirit
  lees verder
 • Meet jouw huidconditie met SkinDNA: de wereldwijd bekende genetische test
  lees verder
 • Hoe zorgen we er samen voor dat bezoekers langer in de provincie Groningen verblijven?
  lees verder
 • Ervaren plaatwerker luchtkanalen Zuidbroek
  lees verder
 • De Musea Heiligerlee gaan weer los!
  lees verder
 • PassiePasen Koor- en Samenzang avond
  lees verder
 • De Innovatiehub Oost-Groningen bouwt aan de toekomst
  lees verder
 • Make a contribution

  On the website Oostgrunn.nl anyone can contribute to improve the image of East Groningen and to let everybody know the beauties of the area. Visitors can respond to all subjects, give a review and share experiences. Also, everyone can vote on our poll, add photos, promote events, sports clubs and write sport competition results. Give a good reason yourself why East Groningen is a beautiful region. We ask the cooperation of all residents and visitors of East Groningen to help us with the promotion of this beautiful region.

  Meer info »

  Gratis reclame voor sportclubs en stichtingen

  Meer info »

  Uw bedrijf hier voor slechts € 65 ex BTW per jaar

  Oost-Groningen

  Business Partners

  Klooster Reizen Winschoten
  Hoogma Webdesign Beerta
  Schildersbedrijf Dreijer VOF Beerta
  ESET Antivirus en internetbeveiliging
  Johan Kroon Administratie Scheemda
  MB&D - Michels Beveiliging en Dienstverlening Vlagtwedde
  Secusoft Security Software Beerta
  Komex Musselkanaal
  Kiëta Koi Veendam
  24/7 Bestellen Beerta

  --- advertentie ---

  Oost-Groningen is een prachtige regio want....

  Verassend Stadskanaal!!!

  Zelf toevoegen »